Wellness by Oriflame hűségprogram

Miről szól az Oriflame Wellness hűségprogram

oriflame wellness hűségprogramAz Oriflame wellness hűségprogram lehetővé teszi, hogy minden 4. wellness étrendkiegészítő termék ingyen, ajándékba jár, ha fogyasztod a termékeket.

 

Hogyan?

  • A Wellness by Oriflame hűségprogram lehetővé teszi a a vásárlók számára, hogy a választott Brand Partnerükön keresztül-, meghatározott időszakonként-, kedvenc Wellness terméküket-,  Italporok és/vagy a Wellness csomag-  hűségükért cserébe, ajándékba kaphassák.
  • A kiválasztott termék, illetve termékek rendszeres vételi szándékát  kizárólag a Szépségtanácsadó jegyeztetheti elő.
  • Amennyiben egy vásárló Oriflame tagságot regisztrál, a termékek katalógus árhoz képest 20%-kal kedvezményesebbek
  • A program biztosítja mind a szépségtanácsadók / vevők számára a folyamatos termékellátást, csak a termékek rendszeres fogyasztása hozza meg igazán látványos eredményt.

Az Oriflame Wellness hűségprogamban résztvevő termékek:

1. Wellness-csomag nőknek/férfiaknak

  • Wellness-csomag nőknek Termékkód: 22791 – Kiszerelés: 21 tasak
  • Wellness-csomag férfiaknak Termékkód: 22793 – Kiszerelés: 21 tasak :

Egy tasak tartalma: omega3 -zsírsav tartalmú étrend-kiegészítő kapszula: 2 db; svéd antioxidáns plusz étrend-kiegészítő kapszula (astaxanthin és fekete áfonya-kivonat): 1 db; multivitamin és ásványi anyagok férfiaknak tabletta: 1 db.

2. Wellness by Oriflame italpor 3 féle ízben

  • Eper ízesítésű italpor Termékkód: 15447, – Kiszerelés: 378g,
  • Vanília izesítésű italpor Termékkód: 15448, Kiszerelés: 378g,
  • Csokoládé ízesítésű italpor Termékkód: 22138 Kiszerelés: 378g

   – Egymással tökéletes egyensúlyban lévő, tiszta és természetes tápanyag-összetevők. Három kiváló fehérjeforrás (borsó, tojás, tejsavó). Tojásból származó, magas Omega 3-tartalom, optimális zsírok. Alacsony GI az édesség utáni vágy csökkentésére, az energia és a koncentráció fenntartására. Szabadalmaztatott receptúra, amely kizárólag a Wellness-termékek kategóriájában található meg. Kizárólag természetes ízek. Klinikailag igazolt súlycsökkenés, ami biztonságos, természetes, hatékony és hosszú távra szól.

3. Wellness Kids multivitamin

Termékkód: 28241 – Kiszerelés: 21db : A rágható tabletta 13 vitamin és 8 ásványi anyag kombinációja, 3 éves kortól. Narancs-ízesítésben. 3-9 éves gyermekeknek napi egy tabletta, 10 éves kortól napi 2 tabletta szedése javasolt.

4. Wellness Kids Omega 3-zsírsavtartalmú étrend-kiegészítő citromízesítéssel

Termékkód: 22467 Kiszerelés: 105 ml : Omega 3-zsírsav tartalmú halolaj citromízesítéssel. Alapvető fontosságú zsírsavakat tartalmaz, amelyek fontosak a gyermekek megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez. Javasolt bevitel: naponta 3 éves kortól

5. Wellness by Oriflame levesporok 2 féle ízben

  • Paradicsom- és bazsalikom ízesítésű levespor Termékkód: 28583 Kiszerelés: 420g
  • Spárga ízesítésű levespor Termékkód: 28584 Kiszerelés: 420g

Egészséges és finom, 100% -ban természetes összetevőket tartalmazó levesporok. Optimális tápanyag-összetétel három fehérjeforrásból. Alacsony zsírtartalmú étel repce-magolajjal. Biológiailag nem aktív táplálék-kiegészítő. Adagolása: keverjen simára 2 evőkanál levesport (28 g vagy 0,5 dl) 220 ml forró (forrásban lévő) vízzel. 21 adagot tartalmaz. Kétféle ízesítésben kapható.

6. Wellness Protein Blend fehérjepor 

Termékkód: 29065 Kiszerelés: 378g : Egészítse ki napi étkezését a fehérjeporral, amely a szervezet számára fontos, esszenciális, tejből, tojásból és borsóból származó aminosavakat és almából, csipkebogyóból és cukorrépából nyert étkezési rostokat tartalmaz. Az ízesítetlen por nem tartalmaz hozzáadott cukrot és édesítőszert. Fogyassza kedvenc ételéhez vagy italához keverve. Svédországban fejlesztve.


A Wellness termékek megrendelése leginkább saját tagsággal éri meg, hisz a 4. ingyen termék mellett, a tagság még 20% kedvezményre is jogosít!

error: Tartalom védett!