Oriflame nyári arcápolás kellékei

Az egyszerű és olcsó Oriflame nyári arcápolás

Az Oriflame nyári arcápolás kellékeiből válogathatunk kedvező áron  az Oriflame katalógus nyári ajánlataiból. Az alább felsoroltak az én kelléktáramban is szerepelnek  és nagy kedvvel alkalmazom mindegyiket.

Többunkciós fükörTükör

– első lépésként szerezzünk be az ⇒ Oriflame többfunkciós tükröt (termékkód: 29043), melyet bárhol elővehetünk, akár sátrazni, vagy wellness hétvégére készülünk.  A többfunkciós tükör megrendelhető, általában készlet erejéig kapható, de mindig feltűnik a katalógusban. Kivitelezése műanyag keretben, állítható pozícióval, hajlítható fogantyúval, így felakasztva és állítva is használhatjuk. Az egyik oldala hagyományos, a másik oldala 3-szoros nagyítású tükör. – Mérete: 22×8, átmérője:15,5cm  –

 

Arctisztító párnák

– második lépésként alkalmazzuk az arctisztító párnácskákat (Termékkód: 17964 Kiszerelés: 40db) , melyek szintén időszakosan megrendelhetőek az Oriflame katalógusból is, 100%-os pamutból készültek, egy csomagban 40db van, nagyon kellemes a használatuk. Külön örülök, hogy ezt is megrendelhetem, ez nálam egy gyorsan fogyó eszköz és nem kell máshol megvásárolni, hiszen a katalógusból megrendelve, ez után a termék után is tagként még pontérték is jár.  Ha éppen nem található, akkor ez beszerezhető bárhonnan.

 

Sejtmegújító micellás arctonik 3in1Arctisztítás

– harmadik lépésként kezdhetjük az arctisztítást.  A Diamond Cellular  sejtmegújító micellás arctisztító (kód: 21339 Kiszerelés: 200ml) bizonyult számomra a legalkalmasabbnak, mivel ez 3 in 1 arctisztító, tonik és sminkeltávolító, így árban is nagyon megéri.  Annak ellenére hogy egyszerre 3 terméket helyettesít, kitűnő minőség és valóban jól is alkalmazható mind a 3 funkcióra. A micellás technológiának köszönhetően víz nélkül távolítja el a szennyeződéseket, pumpás kiszerelése lehetővé teszi a gazdaságos adagolást és elegendő az arctisztító párnácskával együtt alkalmazni.

FeketemaszkMélytisztítás

– A bőrápolás részeként a mélytisztításhoz az ⇒ Oriflame Pure Skin Pore Clearing Peel-off Mask (kód: 42881) kiváló választás. Ez a maszk aktívan tisztítja és minimalizálja a pórusokat, eltávolítja a mitesszereket, valamint szabályozza a bőr faggyútermelését. Salicilsavat, szenet és ananász kivonatot tartalmaz, melyek együttesen tisztítják a bőrt és csökkentik a bőr zsírosodását.  Használata: Hetente 1-3 alkalommal , tisztítsd meg és szárítsd meg a bőröd, majd egyenletes rétegben vidd fel a maszkot, elkerülve a szem és az ajkak környékét. Hagyd hatni 20-30 percig, amíg teljesen megszárad. Ezután óvatosan húzd le a maszkot a széleiről kezdve lefelé. Ha maradék anyag marad a bőrön, langyos vízzel távolítsd el. Ha jól csináltad, akkor az egész egyben lehúzható, és alig marad valami a bőrfelületén. A maszk hatékonyan eltávolítja a bőrben lévő szennyeződéseket és felesleges olajokat, így tisztább és simább bőrt eredményez. Rendszeres használatával a bőröd friss és üde lesz, valamint csökken a pattanások és mitesszerek kialakulásának esélye. Egyik nagy kedvencem, közismerten egyébként ez a „feketemaszk”.

Waunt szerumArcápolás, hidratálás, táplálás

– Ha elvégeztük a tisztítást és heti egy alkalommal a mélytisztító maszk kezelést, jöhet a bőr táplálása . A⇒ Waunt Plump Me Dry Oil Serum (Kód: 41383) egy kiváló választás minden bőrtípus számára, beleértve a zsíros bőrt is. Ez a szérum azonnali ragyogást biztosít, miközben mélyen táplálja és nyugtatja a bőrt. Az algaolajban található Omega 9 zsírsavak hidratálnak anélkül, hogy zsíros érzetet hagynának maguk után, így ideális választás a nyári arcápoláshoz.  Algaolaj: Nyugtató és antioxidáns hatású, segít megőrizni a bőr hidratáltságát.  Szilikát ásványi részecskék: Ezek a részecskék felelősek a bőr azonnali ragyogásáért és csillogásáért.

Alaposan tisztítsd meg az arcodat. A pipettával vigyél fel néhány csepp szérumot az arcodra. Finoman masszírozd be a bőrödbe körkörös mozdulatokkal, amíg teljesen fel nem szívódik.  Napi használatra is alkalmas, reggel és este is alkalmazható. Azonnali ragyogás: A szilikát ásványi részecskék fényt adnak a bőrnek. Mély táplálás: Az algaolaj hidratálja és táplálja a bőrt. Nyugtató hatás: Az algaolaj nyugtatja az irritált bőrt. Az üveg csomagolása újrahasznosított anyagból készült.

Ez a hidratáló szérum nemcsak hatékonyan táplálja és hidratálja a bőrt, hanem a nyári arcápolás gyors és praktikus részeként is tökéletesen működik. Az összetevőinek köszönhetően minden bőrtípusra ideális, így nem kell aggódnod, hogy zsíros vagy kombinált bőrre nem lenne megfelelő.

PrimerSmink előkészítése

– A tisztítás és hidratálás után a smink alapjainak megteremtése következik, hogy a smink egész nap friss és tartós maradjon. Itt van egy kiváló primer az Oriflame kínálatából ⇒: The ONE Make-up Pro On Screen Finish Primer (Kód: 44547), mely tökéletes megjelenést biztosít, mivel segít elfedni a finom vonalakat, ráncokat, és pórusokat. Ezenkívül színkorrigáló és nyugtató hatással is rendelkezik, így friss, ragyogó megjelenést kölcsönöz akár 12 órán keresztül.  Kiegyenlíti a bőrtónust, és eltünteti a bőrhibákat. A hidratáló összetevők: Segítenek megőrizni a bőr nedvességtartalmát, így az egész nap hidratált marad. Azonnal simábbá és egyenletesebbé teszi a bőrfelszínt.

Tisztítás és hidratálás: Alkalmazd a primert a tiszta és hidratált bőrre. Vékony rétegben vidd fel az arcodra, különös figyelmet fordítva a T-zónára és a bőrproblémás területekre. Hagyj néhány percet a primer beszívódására, majd folytasd a sminkeléssel.

Előnyei:

    • Tökéletes megjelenés: Segít a sminket egész nap frissen és tartósan tartani.
    • Színkorrigáló és nyugtató hatás: Kiegyenlíti a bőrtónust és eltünteti a bőrhibákat.
    • Hidratálás: Megőrzi a bőr nedvességtartalmát, így az egész nap hidratált marad.
    • Hosszú hatás: Akár 12 órán keresztül biztosít friss és ragyogó megjelenést.
    • Különleges tulajdonságok: Használható önmagában is, hogy természetes, láthatatlan sminkhatást érj el, ami ideális a nyári arcápolásban

Megnézem a katalógus egyéb arcápoló ajánlatait

Rendelni szeretnék

error: Tartalom védett!