Oriflame nyári arcápolás kellékei

Az egyszerű és olcsó Oriflame nyári arcápolás

Oriflame nyári arcápolásAz Oriflame nyári arcápolás kellékeiből válogathatunk kedvező áron  az Oriflame katalógus nyári ajánlataiból. Az alább felsoroltak az én kelléktáramban is szerepelnek már és nagy kedvvel alkalmazom mindegyiket.

Többunkciós fükörTükör

– első lépésként szerezzünk be az Oriflame többfunkciós tükröt (termékkód: 29043), melyet bárhol elővehetünk, akár sátrazni, vagy wellness hétvégére készülünk.  A többfunkciós tükör megrendelhető, általában készlet erejéig kapható, de mindig feltűnik a katalógusban. Kivitelezése műanyag keretben, állítható pozícióval, hajlítható fogantyúval, így felakasztva és állítva is használhatjuk. Az egyik oldala hagyományos, a másik oldala 3-szoros nagyítású tükör. – Mérete: 22×8, átmérője:15,5cm  – Katalógus ára: 2499ft (Akciósan katalógus áron 1799ft-ért jutottam hozzá, azaz tagsági áron csak 1439ft-ért)

 

Arctisztító párnák

– második lépésként használjuk az arctisztító párnácskákat (Termékkód: 17964 Kiszerelés: 40db) , melyek szintén megrendelhetőek az Oriflame katalógusból, 100%-os pamutból készültek, egy csomagban 40db van, nagyon kellemes a használatuk. Külön örülök, hogy ezt is megrendelhetem, ez nálam egy gyorsan fogyó eszköz és nem kell máshol megvásárolni, hiszen a katalógusból megrendelve, ez után a termék után is tagként még pontérték is jár. Katalógus ár: 599ft (Akciósan katalógus áron 399ft-ért jutottam hozzá, azaz tagsági áron csak 319ft-ért)

 

Sejtmegújító micellás arctonik 3in1Arctisztítás

– harmadik lépésként kezdhetjük az arctisztítást.  A Diamond Cellular  sejtmegújító micellás arctisztító (kód: 21339 Kiszerelés: 200ml) bizonyult számomra a legalkalmasabbnak, mivel ez 3 in 1 arctisztító, tonik és sminkeltávolító, így árban is nagyon megéri.  Annak ellenére hogy egyszerre 3 terméket helyettesít, kitűnő minőség és valóban jól is alkalmazható mind a 3 funkcióra. A micellás technológiának köszönhetően víz nélkül távolítja el a szennyeződéseket, pumpás kiszerelése lehetővé teszi a gazdaságos adagolást és elegendő az arctisztító párnácskával együtt alkalmazni. Katalógus ára: 3799ft (Akciósan katalógus áron  1999ft-ért jutottam  hozzá, azaz tagsági áron csak 1599ft-ért)

 

Mélytisztítás

– Folytatásként a tisztítás után, beiktathatunk egy mélytisztító maszkot. Professzionálisan erre legalkalmasabb az Ecobeauty arcmaszk (kód: 32202  75ml) rózsaszín agyag és organikus aloe vera, borsmenta tartalommal. Használata: felvitel után 10 percig kell fenn hagyni, ezután leöblíteni, heti egy alkalommal ajánlott.  Használat utáni tapasztalatom nem mindennapi, eddig a legjobb mélytisztító agyagos maszk, amit eddig kipróbáltam, öblítés után, kifejezetten sima, bársonyos bőr lett az eredmény. Ez az arcmaszk egyáltalán nem tartalmaz parabéneket, szintetikumokat, ezt támasztja alá a kiszerelésen látható Ecocert minősítés.  Katalógus ára: 6499,- (Akciós áron  4999 ft-ért jutottam hozzá, azaz tagsági áron 3999ft-ért)

 

Arcápolás, hidratálás, táplálás

– Ha elvégeztük a tisztítást és heti egy alkalommal az agyagos maszk kezelést, jöhet a bőr táplálása C-vitaminnal. Az Optimals Radiance bőrfeszesítő zselés nappali krém (Termékkód: 34303 Kiszerelés: 30ml)
, egy többfunkciós hidratáló mindennapi használatra, mely formulájának köszönhetően a legalkalmasabb a nyári gyors arcápolásra, és  minden bőrtípusra kiváló. A bőr ragyogását fokozza a C-vitamin, – mely a szennyeződések káros hatásait csökkenti -, és a természetes svéd összetevők kombinációja. Az arcápoló zselé fokozza a fáradt megjelenésű, fakó bőr vitalitását, véd a szennyeződésekkel és a káros szabadgyökökkel szemben. Klinikailag igazoltan akár 24 órán át tartó hidratálást nyújt.  Jelenleg szettben legkedvezőbb az ára, ugyanis a szettben még van egy maszk és egy frissítő arctisztító is. Én is szettben vásároltam meg. A teljes szett katalógus ára összesen csak : 1499ft volt, ez már egy akciós ár, a szett csak akcióban volt eddig kapható, tagsággal természetesen még olcsóbb volt nekem , azaz 1199ft!

 

Smink előkészítése

– A smink előkészítéséhez a NovAge  arcbőr-tökéletesítő pórusokra és finom vonalakra (kód: 33944 Kiszerelés: 30ml)
sminkalapot szeretem nyáron használni.  A stressz, a kevés alvás, a szennyezett környezet, melyek hatással vannak a bőr állapotára, ennek a terméknek a segítségével kitűnően kompenzálható. A kitágult  pórusokat,  a finom vonalak láthatóságát, a bőr  fakóságát teljes mértékben elkendőzi , nem túlzás elfedve „helyrehozza”.  Saját tapasztalatom is, hogy azonnal csökkenti a pórusok méretét és a finom vonalak megjelenését. Fiatalosabbá teszi a bőr megjelenését, rövid idő alatt az alkalmazott Opt-blurring Technológiának köszönhetően. Használat után szinte teljesen belesimul a bőrbe, abszolút sima, puha és tökéletesen matt lesz. Katalógus ára: 4799ft  (Akciós áron 2999ft-ért jutottam hozzá, azaz tagsági áron 2399ft-ért)


Rendelj Oriflame termékeket regisztráció  nélkül az online katalógusból, vagy kérd a 20% kedvezményes vásárlási lehetőséget!

Rendelni szeretnék

Megosztom másokkal is:

error: Tartalom védett!