Wellness by Oriflame, a napi tápanyag

  • WellnessbyOriflame a tökéletes reggeli

„A WellnessbyOriflame egy egyedülálló táplálékkiegészítő készítményeket tartalmazó termékcsalád, amelyet Svédországban kísérleteztek ki, hogy a segítségével biztosítsák számunkra a „belülről fakadó szépséget.

Zaklatott életünkben a legtöbbünknek sem ideje, sem energiája nincs arra, hogy tudatosan és kiegyensúlyozottan táplálkozzon az étrend kiegészítők megoldást nyújtanak a problémára ”.

 

 

Valamennyi WellnessbyOriflame-készítmény számos klinikai vizsgálaton esett át, hatékonyságuk és biztonságosságuk többszörösen igazolt. A termékeket a legszigorúbb gyógyszerészeti minőségi és biztonsági előírások betartásával gyártják, ez az úgynevezett GMP (Good Manufacturing Practice). A Wellness-termékek receptúráit világszerte ismert tudósok kísérletezték és fejlesztették ki Svédországban. A készítmények alapját természetes összetevők képezik, valamennyi formula mesterséges színezékektől, aromáktól és genetikailag módosított anyagoktól mentes, ami garantálja az optimális hatást és a biztonságot.”

Marcus Jacobsson – Wellness-kategória igazgató


Miért szükséges a Wellness by Oriflame italporok rendszeres fogyasztása?

 

A természetes összetevőjű italporból készül WellnessbyOriflame shake vagy smothie segít abban, hogy elérjük a vágyott testsúlyt és szinten is tartsuk azt.

  • Biztosítja, hogy  a nap folyamán végig frissek, koncentráltak és energikusak legyünk.
  • Optimális arányban adagolja a szervezet számára létfontosságú tápanyagokat.
  • Egyszerű és hatékony!

A személyes használat során és ebből származó eredményeink  segítségével könnyedén tudjuk ajánlani a termékeket barátainknak is!

Hogyan fogyasszuk a Wellness  by Oriflame italporokat?

  • Egy kanál por
  • 1,5 dl víz (ajánlott még kókusztej, mandula tej, rizstej, zabtej)
  • Alaposan rázzuk össze!
  • Fogyasszuk el 20 – 30 perccel étkezés előtt!

Nem drágák ezek az Oriflame Wellness italporok? Miért éri meg ez nekünk?

  • A termék egyedi és  minőségi
  • Az egy napra jutó költség hasonló ahhoz, amit snackekre, vagy cigarettára  költenénk, tehát a WellnessbyOriflame  shake nem drágább, ráadásul egészséges is!
  • Ha részt veszünk a  Wellness-előfizetői programban,  minden 3. megvásárolt italpor után a 4.  ingyen jön!

Wellness by Oriflame ProteinBlend (fehérjepor)

 

Wellness by Oriflame Protein Blend fehérjepor már kapható!


WELLNESS BY ORIFLAME VITAMINOK ÉS ÁSVÁNYI ANYAGOK

Nézd meg a videót!

Miért szükséges, hogy mindennap szedjük a Wellness-csomag nők számára kifejlesztett kapszuláit?

• Mert fiatalítja a bőrt, simává teszi, táplálja és belülről hidratálja – a szépségipar igazi remeke.

• Mert ellátja a szervezetet a szükséges napi tápanyag mennyiséggel, így biztosítva a vitalitást és a jó közérzetet, támogatja az immmunrendszert – mindent, amire szüksége van, csupán egyetlen kényelmes tasakban.

Miért szükséges, szedni férfiaknak a Wellness-csomag   férfiak számára kifejlesztett kapszuláit?

  • Az étrendkiegészítő csomag tartalma fokozza az izmok állóképességét  és növeli a teljesítményt.
  • Vitalitással tölt fel, támogatja az immunrendszert és javítja a bőr egészségét.

Az alábbi videóban a Wellness packról beszélek bővebben! Iratkozz fel a csatornára más videókért is!

Miért van valójában szükségünk a táplálkozás kiegészítőkre?

A válasz egyszerű:

  • Azért, mert a napi táplálék-kiegészítők szükségességét a legjelentősebb orvosi, egészségügyi és táplálkozástudományi hatóságok igazolták, mint például a Harvard Orvosi és Közegészségügyi Intézet.
  • A földek, amelyek biztosítják számunkra a táplálékainkat, elhasználódtak és tápanyagokban igen szegények. A zöldségek és a gyümölcsök nem a szabadban, a napon érnek meg, hanem idő előtt leszedik azokat, és fénytől óvott körülmények között szállítják azért, hogy maximálisra növeljék az eltarthatóság idejét, egyáltalán nem törődve azzal, hogy ez milyen hatást gyakorol a fogyasztó egészségére.

A wellness packban napi 1 db multivitamin- és ásványi anyag-kiegészítő biztosítja a hiányzó tápanyagokat, így elkerülhető, hogy azok hiánya különböző kellemetlen tüneteket okozzon a bőrön, az immunrendszerben, a hangulatunkban, a szellemi és fizikai teljesítményünkben és a jó közérzetünkben.

Néhány korábbi hivatalos információ szerint is, sokkoló adatokkal szembesülhetünk a Gödöllői Agrártudományi Egyetem kutatása alapján a gyümölcsök, zöldségek tápanyagtartalmát illetően.

Az alábbi grafikonon ábrázolt adatok megmutatják azt,  hogy Magyarországon 1966-2005 között hogyan csökkent az élelmiszerek (zöldségek) vitamin- és ásványi anyag tartalma.

 

Ahhoz, hogy szervezetünk tökéletesen működjön megfelelő mennyiségű tápanyagokra van szüksége – fehérjék, ásványi anyagok, vitaminok, zsírok, szénhidrátok – . Ha a megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyag nem kerül bevitelre, akkor valójában a szervezet éhezik. Az éhezés megszüntetésére pedig nem elég csak a kalória, azaz rossz minőségű, tápanyaghiányos élelmiszerek bevitele. Ha a szervezet éhezik, még többet szeretne,  és a nem megfelelő táplálkozás eredménye az elhízás lesz.

Miért olyan fontos a nők és férfiak számára az Omega-3 és az antioxidáns?

Az Omega 3-zsírsavak alapvető tápanyagok, akár a vitaminok, és pontosan meg van határozva, mennyi a napi szükséges mennyiség. Az Omega-3 a szív- és érrendszer, illetve az idegrendszer (agy) megfelelő működését biztosítja. Az Omega-3 szedése mellett fontos egy antioxidáns egyidejű bevétele is annak érdekében, hogy megóvjuk ezeket az érzékeny zsírsavakat a szervezet belsejében történő oxidálódástól. Ezért tartalmazza a Wellness-csomag az astaxanthin kapszulát is. Azon kívül, hogy az astaxanthin az E-vitaminnál 100-szor hatékonyabb antioxidáns, további előnyökkel is bír. Gyulladásgátló tulajdonsága van, ami javítja az izom teljesítőképességét és jótékony hatást gyakorol a bőrre: védelmet nyújt az UV-sugarakkal szemben és csökkenti a ráncokat. Ha hosszú és egészséges életet szeretne, határozottan javasolom az Omega-3 és az astaxanthin fogyasztását.

Hogyan fogyasszuk az Omega3-at és a Swedish Beauty-t?

• Naponta vegye be egy tasak tartalmát egy pohár vízzel, a legjobb felszívódás és hatékonyság érdekében a főétkezést követően, de a reggeli után a legoptimálisabb – napi egy tasak tartalma 2db Omega3, 1db Swedish Beauty, 1db Multivitamin nőknek/férfiaknak.

• Az optimális tápanyagbevitel elérése érdekében javasolt a Wellness-csomag nőknek/férfiaknak és az italporok mindennapi, együttes használatát

Az Omega3 a gyermekek számára is fontos!

Részletek a videóban:

 


UGYE EGYETÉRTHETÜNK ABBAN, HOGY AZ EGÉSZSÉG FONTOS?

A Wellness by Oriflame  termékekhez kedvezményesen min. 20%-kal olcsóbban is hozzájuthatunk,  és további kedvezményben részesülhetünk, ha a részt veszünk a

Wellness hűségprogramban!

Szeretném min. 20%-kal  olcsóbban vásárolni,

a Wellness by Oriflame termékeit ezért

Regisztrálok a kedvezményekért

Fellapozom a Wellness termékkalauzt


Megosztom másokkal is:

error: Tartalom védett!