Oriflame ajándék Start program új törzsvásárlóknak

Oriflame ajándék Start program új törzsvásárlóknak

Oriflame ajándék, azoknak, akik szeretik az ajándékokat.

A 2020. 15-ös katalógus időszakában  is egy exkluzív ösztönző  ajándékprogrammal kedveskedik újra  az Oriflame az új klubtagoknak, azaz ebben az időszakban regisztrált vásárlóknak, munkatársaknak, brand partnereknek.

 

Rendelj meg egy olyan exkluzív szett összeállítást, melyet kizárólag Neked, új  Brand Partnerünknek válogatott össze az Oriflame a  svéd szépség
jegyében. Az indíttatás az Oriflame filozófia és szlogen jegyében, ami így hangzik: “Mivel mi Svédországból származunk, másoktól eltérő módon tekintünk a szépségre. Számunkra a szépség nem csak a külső megjelenésről szól, hanem az életed minőségéről, cselekedeteidről és arról, ahogy érzedmagad.”

 

Mit és hogyan kaphatok még ezen az ajándékprogramon?

 1. Regisztrálj a 2020/15-ös katalógus-időszakban, vásárolj minimum *75 bónuszpont értékben a katalógusból és Tied lehet bármely test- vagy hajápolási termék  199 Ft-ért.  (Azaz válaszd ki a Neked legmegfelelőbb test- vagy hajápolási terméket, és azt a rendszer az eredeti ár helyett 199ft-ért fogja számlázni).
 2. Teljesítsd az 1. lépést a regisztrációdkor érvényes (15-ös katalógus ) katalógus-időszakban, vásárolj  minimum 75 bónuszpont értékben a második (16-os)  katalógusodból és Tied lehet bármely arcápolási termék
  299 Ft-ért. (Azaz válaszd ki a Neked legmegfelelőbb arcápolási  terméket, és azt a rendszer az eredeti ár helyett 299ft-ért fogja számlázni).
 3. Teljesítsd az 1. lépést a regisztrációdkor érvényes és a 2. lépést a regisztrációdat követő katalógus- időszakban, vásárolj minimum 75 bónuszpont értékben a regisztrációdat követő harmadik katalógusodból és Tied lehet bármely illat az eredeti ár helyett 299ft-ért! (Azaz válaszd ki a katalógusból a Neked legmegfelelőbb parfüm terméket, és azt a rendszer az eredeti ár helyett 299ft-ért fogja számlázni).
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Letöltés [808.66 KB]

További információk a programról:

Az  1. és 2. lépés feltételének teljesítését követően, az elsőként a megjelölt kategóriából kiválasztott termék (maximum 1 db termék) a Tiéd kedvezményes áron.

 • Az ajánlat nem többszörözhető.
 • A kedvezményes árak a szettekre nem vonatkoznak.
 • A feltüntetett ár szépségtanácsadói ár.
 • A 3. lépés ajándék terméke automatikus hozzáadódik a megrendelésedhez.
 • A *75 BP szépségtanácsadói áron kb. 16 700 Ft-os vásárlásnak felel meg.
 • A változtatás jogát fenntartja az Oriflame. A készlet erejéig.

FONTOS TUDNI!

Új törzsvásárlókra vonatkozó információk:

 • Megrendelésed másnap megérkezik, ha előző nap 10 óráig leadtad azt. Szállítási díjad egy “Joker” termék megrendelésével ingyenessé teheted. 100bp rendelésnél nem számolnak fel díjat.
 • Valamennyi termékre 100%-os pénz-visszafizetési garanciát biztosít az Oriflame. Ha bármilyen okból nem lennél elégedett termékünkkel, az Oriflame minőségi garanciában, 30 napon belül kicseréli azt, vagy visszatéríti az árát, a vásárlási számla bemutatása ellenében, abban az esetben, ha a termék egyharmad részénél több nem hiányzik.

 

REGISZTRÁLJ TÖRZSVÁSÁRLÓI TAGSÁGOT ITT!


Regisztrálok a kedvezményekért

 


Fellapozom a katalógust!

 


Megosztom másokkal is: