Oriflame ajándék Start program új csatlakozóknak

Oriflame ajándék Start program új csatlakozóknak

Oriflame ajándék, azoknak, akik szeretik az ajándékokat.

A 2021. 3-as katalógus időszakában  is egy exkluzív ösztönző  ajándékprogrammal kedveskedik újra  az Oriflame az új klubtagoknak, azaz ebben az időszakban regisztrált vásárlóknak, munkatársaknak, brand partnereknek.

 

Szerezd meg a Plissé táska kollekciót, amelyet a minimalista építészetre jellemző letisztult vonalvezetés, a színátmenetek csodálatos harmóniája és a Saffiano bőr elegáns megjelenése tesz különlegessé. A táskák pliszírozott kialakítása funkcionális, csodálatos és szuper stílusos. Az Oriflame Exklusive termékcsalád új, kortalan kiegészítői kizárólag Oriflame Brand Partnerek
számára készültek.

 

Hogyan kaphatom meg a táska kollekciót, mi az ajándék?

1.Regisztrálj  a 3-as katalógus-időszakban, márc. 8-ig adj le rendelést 75 BP értékben (kb. 17.200ft) a katalógusból, és a Tiéd lehet 1 db Lost in You Eau de Parfum Her csak 299 FT-ért Parfüm eredeti értéke: 9.299ft így 9000ft-ot nyersz ajándékba!

2. Rendelj 75 BP értékben a második katalógus-időszakodban, és a Tiéd lehet 1 db NovAge Nutri6 arcápolóolaj-kapszula csak 299 Ft-ért! Az arcápoló kapszula eredeti értéke: 7999ft így 7700ft-ot nyersz ajándékba!

3. Adj le rendelést 75 BP értékben a harmadik katalógus-időszakodban, és a Tiéd lehet 1 db Plissé közepes méretű kézitáska csak 299ft-ért!  A táska értéke 21999ft így 19.000ft-ot nyersz ajándékba!

4. Csatlakoztass magadhoz további Brand Partnereket és a táska kollekció többi darabjához is hozzájuthatsz . Részletek az alábbi tájékoztatóban. Kérdés esetén vedd fel velem a kapcsolatot a lenti elérhetőségeken!

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Letöltés

További információk a programról:

Az  1. és 2. lépés feltételének teljesítését követően, az elsőként a megjelölt kategóriából kiválasztott termék (maximum 1 db termék) a Tiéd kedvezményes áron.

  • Az ajánlat nem többszörözhető.
  • A termékek 299ft-ért csak a feltételek teljesítése esetén rendelhetőek meg
  • A *75 BP szépségtanácsadói áron kb. 17200 Ft-os vásárlásnak felel meg.
  • A változtatás jogát fenntartja az Oriflame. A készlet erejéig.

FONTOS TUDNI!

Új csatlakozókra vonatkozó információk:

  • Megrendelésed másnap megérkezik, ha előző nap 10 óráig leadtad azt. Szállítási díjad egy „Joker” termék megrendelésével ingyenessé teheted. 100bp rendelésnél nem számolnak fel díjat.
  • Valamennyi termékre 100%-os pénz-visszafizetési garanciát biztosít az Oriflame. Ha bármilyen okból nem lennél elégedett termékünkkel, az Oriflame minőségi garanciában, 30 napon belül kicseréli azt, vagy visszatéríti az árát, a vásárlási számla bemutatása ellenében, abban az esetben, ha a termék egyharmad részénél több nem hiányzik.

 

RENDELÉSHEZ REGISZTRÁLJ  ITT!


Rendelni szeretnék!

 


Fellapozom a katalógust!

 


Megosztom másokkal is:

error: Tartalom védett!