Giordani Gold Essenza parfüm, GG Marbleised szemhéjárnyalók

Giordani Gold Essenza Parfüm és az Oriflame GG Marbleised szemhéjárnyalók

Oriflame Giordani Gold Essenza parfümA 2018/1-es katalógus kiemelt kedvencei prémium kategóriából nálam a Oriflame Giordani Gold Essenza parfüm, mely nem csak a minősége és kelleme miatt emelkedik ki a kedvencek közül, hanem a jelentős januári csökkentett ára miatt.

Bevezető áron a  parfüm 6000ft-tal  volt olcsóbban elérhető, ezért kihagyhatatlan ajánlatnak számított, és ha „lúd, legyen kövér” a parfüm rendes árába még belefért a két új kedvenc GG szemhéjárnyaló két gyönyörű árnyalata a Beige Collection  33479  és a Blue Iridescence 33480 , még akkor is ha a két terméken jelenleg nem volt plusz árkedvezmény. A szemhéjárnyalók több árnyalatban jelentek meg már a karácsonyi katalógusokban, az árukat, minőségüket tekintve, a luxus kategóriába sorolhatóak.

„Giordani Gold Essenza parfüm, GG Marbleised szemhéjárnyalók” bővebben

Oriflame cuccok – kedvencek 2019-ből

Oriflame cuccok, melyeket 2020-ban is megvásárolok

oriflame cuccokOriflame cuccok, válogatás a 2019-ben megjelent katalógusokból. A tavalyi időszak sok új terméket hozott nekünk, új női és férfi parfümök, testápolás és divatkiegészítők gazdagították az Oriflame katalógusait. Jó néhány közülök kedvencem is lett,  melyek, ha elfogynak 2020-ban is újra vásárolom őket.

Voltak köztük limitált termékek, melyek már nem biztos, hogy mindig elérhetőek lesznek, de időszakosan megjelenhetnek újra a katalógusban!

A 2019. első 6 katalógusa ezeket a kedvenceket hozta

Nézd meg a videóban a termékekről készült részletesebb tapasztalataimat!

„Oriflame cuccok – kedvencek 2019-ből” bővebben

Oriflame őszi katalógus 2019/15 újdonságai

Oriflame őszi katalógus 2019/15 újdonságai

oriflame őszi katalógusAz Oriflame őszi katalógus újdonságok tovább bővülnek a 2019.15-ös időszakban is.  A Giordani Gold termék paletta egy új alapozóval és a Jewel rúzsok új árnyalataival bővül. És még számos testápolással kapcsolatos újdonságból válogathathatnak örömükre az újdonságokat kedvelők.

Nézd meg a videóban az újdonságokat!

Oriflame őszi katalógus 2019/15. újdonságok videó –

iratkozz fel a youtube csatornára több videóért!

A videóban szereplő termékek aktuális árait, az aktuális katalógusban találhatod. Lapozd fel itt!

Fellapozom a katalógust!

 

Az Oriflame őszi katalógus új termékeiről részletesebben: ⇒

„Oriflame őszi katalógus 2019/15 újdonságai” bővebben

error: Tartalom védett!