Oriflame Live in Colour Eau de Parfüm

Oriflame Live in Colour Eau de Parfüm – tavaszi illatcsokor egy retro üvegbe zárva

Live in Colour eau de parfumAz Oriflame Live in Colour Eau de Parfüm (Termékkód: 33964, 50ml) vonzó retro kiszerelése magához vonzott, így ellenállni nem bírtam, hogy ezt a parfümöt ne próbáljam ki.

Elsőre egy mintát próbáltam, és szinte semmi illat nem érintett meg. Szinte a minta teljes tartalmát magamra locsoltam, de inkább mellbe vágott az alkohol tartalom. A későbbi tesztelés során már, teljesen parfüm mentes tiszta orral, már egy keveredett virágillat, kicsit „bulgár rózsavíz”-re emlékeztető illatot is éreztem. Fontos, hogy az üvegből kifújva levegőbe úgy érzékeltem, hogy a szórófej, szinte kiadagolja az illatot, így az alkohol nem érezhető már mellbevágóan, inkább a lenge, tavaszi virágillat érvényesült.  „Oriflame Live in Colour Eau de Parfüm” bővebben

Oriflame Possess the Secret – a parfümpáros

Oriflame Possess the Secret parfümök – a Valentin napi ajánlatok új illatpárosai

Oriflame Possess the SecretAz Oriflame Possess the Secret (kód: 33955) női parfüm illat nagy várakozással, érkezett megjelenésekor (2017-ben) hozzám. A korábbiakban megjelent Possess parfüm, a nagy kedvenc révén, mielőbb szerettem volna az újat is kipróbálni.

Az illatban elsőre nem is csalódtam, jellegében kicsit más mint az előző Possess illat volt, minőségét tekintve szintén eau de parfum.

  • Az egyik észrevétel: míg az előző illatot saját magamon nem éreztem ,bár mások számára érezhető volt folyamatosan, a veszély az volt, hogy többet kellett fújni, hogy számomra is érezhetővé váljon. Az új Illat folyamatosan érezhető magam számára is, és bár az illatról azt írják, a golden alma az egyik fő illat összetevő és egy virágos – gyümölcsös – fás  illat mégis a parfüm teljességében érezve, nekem egy erőteljesebb és kellemesen citrusos, friss illatot idéz meg.
  • A másik észrevétel: A nagy várakozás ellenére a parfümök köré vont mitológiai történet, és a maga a Yggdrasil fa alap inspiráció  nem volt túl szimpatikus, mégis az inspirációt elfelejtve, magával az illattal elégedett vagyok.

Részletek az illatokról olvass tovább ⇒ „Oriflame Possess the Secret – a parfümpáros” bővebben

Oriflame cuccok – kedvencek 2019-ből

Oriflame cuccok, melyeket 2020-ban is megvásárolok

oriflame cuccokOriflame cuccok, válogatás a 2019-ben megjelent katalógusokból. A tavalyi időszak sok új terméket hozott nekünk, új női és férfi parfümök, testápolás és divatkiegészítők gazdagították az Oriflame katalógusait. Jó néhány közülök kedvencem is lett,  melyek, ha elfogynak 2020-ban is újra vásárolom őket.

Voltak köztük limitált termékek, melyek már nem biztos, hogy mindig elérhetőek lesznek, de időszakosan megjelenhetnek újra a katalógusban!

A 2019. első 6 katalógusa ezeket a kedvenceket hozta

Nézd meg a videóban a termékekről készült részletesebb tapasztalataimat!

„Oriflame cuccok – kedvencek 2019-ből” bővebben

Oriflame nyári újdonságok a 2020/9-es katalógusban

Oriflame nyári újdonságok 2020/9

Oriflame nyári újdonságokAz Oriflame nyári újdonságok között is találhat mindenki magának valami szemre való dolgot a 2020/9-es katalógusban. Én mindig nagy kedvvel szeretem kipróbálni azt ami elsőre megtetszett. A tapasztalat úgyis eldönti, hogy beválik-e az adott termék vagy sem. Bár az idei nyár nem olyan mint a többi, sem a helyzet,  sem az időjárás nem kedvez nyári elgondolásainknak. Kockáztatni azért mégis érdemes,  hátha saját helyzetünket tudjuk a nyárhoz alakítani. Ha bármely termék nem válik be, akkor a 100%-os megelégedettségi garanciával élhetünk, és akár kicserélhetjük másra is. Általában nem szoktam tévedni, úgy 90%-ban amire elsőre tetszik a katalógus lapjain, azt mondhatom, hogy eddig még mindig nekem bevált. „Oriflame nyári újdonságok a 2020/9-es katalógusban” bővebben

Oriflame katalógus tavasz-nyár újdonságok 2020/7.

Oriflame katalógus tavasz-nyár új termékek

Oriflame katalógus tavasz nyárAz Oriflame katalógus tavasz-nyár 2020. időszakában megismerkedhetünk a Joyce parfümök első két tagjával.

Új divatkiegészítőket szerezhetünk be a nyári hangulatunkhoz a május 25-ig érvényes katalógusban!

Nézd meg a videóban az új termékeket és kiemelt ajánlatokat!

„Oriflame katalógus tavasz-nyár újdonságok 2020/7.” bővebben

Oriflame katalógus újdonság 2020/6 – Tavaszi, Anyák napi ajánlatok

Oriflame katalógus újdonság, új termékek tavaszi, Anyáknapi ajánlatok

Oriflame katalógus újdonságAz Oriflame katalógus újdonság termékei a 2020/6-os katalógus időszakban a tavaszi hangulatot kiteljesítő, Anyák napi meglepetésekhez is ötleteket adó, nyarat váró ajánlatok. Bár „maradj otthon” időket élünk, ne feledkezzünk el az otthoni szépségápolási és drogériás napi rutinjainkról sem.

Nézd meg a 6-os katalógus új  termékeit a videóban!

„Oriflame katalógus újdonság 2020/6 – Tavaszi, Anyák napi ajánlatok” bővebben

Oriflame katalógus újdonságok a Valentin napra készülő 2020/2-es időszakban

Oriflame katalógus újdonságok Valentin napi kínálat

Oriflame katalógus újdonságokAz Oriflame katalógus újdonságok a 2020/2-es katalógus időszakban, már a Valentin napra is készültek. Az ez alkalomból megjelent termékekből  limitáltan mazsolázgathatunk, amíg a készlet tart.

 

A katalógusban megjelenő új parfümök hosszútávon, míg a divatkiegészítő termékek rövid távon, limitáltan lesznek láthatóak és megrendelhetők.

– Oriflame katalógus újdonságok , kiemelt ajánlatok 2020.2. Valentin napra videó –

iratkozz fel a youtube csatornára több videóért!

A termékek részletesebben →

„Oriflame katalógus újdonságok a Valentin napra készülő 2020/2-es időszakban” bővebben

Oriflame nyári katalógus 2019/12 újdonságai

Oriflame nyári katalógus  2019/12 újdonságai

Oriflame nyári katalógus 2019. 12.Az Oriflame nyári katalógus a nyár legutolsó katalógusa 2019/12, amit nyár végén már mindenki nagyon vár! Ez az egy katalógus, melyben az év legjobb árain kaphatóak a termékek! Újdonságok is bőven akadnak benne, az előző év 12-es katalógusához képest, ez a 12-es most több új terméket  tartalmaz.

Nézd meg a videóban az ajánlatokat!

– Oriflame nyári katalógus újdonságok videó –

iratkozz fel a youtube csatornára több videóért!

Ha érdekelnek az aktuális árak, lapozd fel az aktuális katalógust itt! 

Fellapozom a katalógust!

Az Oriflame nyári katalógus termékeiről részletesebb olvass az alábbiakban:⇒ „Oriflame nyári katalógus 2019/12 újdonságai” bővebben

error: Tartalom védett!