Oriflame minikatalógus exkluzív ajánlatok

Az Oriflame minikatalógus – Exkluzív ajánlatok Mini Bazár

Az Oriflame minikatalógus exkluzív ajánlatokkal érkezik, és ebből a különleges kiadásból most mindenki számára elérhetővé válnak a meghökkentő ajánlatok!

Ez a katalógus azoknak szól, akik mindig is vágytak a ritkaságokra és azokra a termékekre, amelyek már a „kifutó” kategóriába tartoznak. Itt a lehetőség, hogy betekintsünk az Oriflame archívumába, és megszerezzük azokat a gyöngyszemeket, amelyek már alapvetően kevésbé elérhetőek.

Ebben a minikatalógusban olyan termékeket találhatunk, amelyekre esetleg már régóta vágyakoztunk, de valamiért eddig nem sikerült beszerezni. Most itt a lehetőség, hogy bepótoljuk azokat a hiányosságokat a szépségápolás terén, amelyekre mindig is vágytunk.

Az Oriflame minikatalógus ajánlatai között megtaláljuk a legnépszerűbb kozmetikumokat, parfümöket, és bőrápoló termékeket, mindezt rendkívül kedvező áron!

Fontos tudnivaló, hogy ezeket az ajánlatokat a készlet erejéig rendelhetjük meg, tehát érdemes sietni, hogy ne maradjunk le a kedvenc termékeinkről. A kínálat rendkívül széles, így mindenki megtalálhatja a saját ízlésének és szükségleteinek megfelelő termékeket.

Oriflame minikatalógus

 

„Oriflame minikatalógus exkluzív ajánlatok” bővebben

Wellness by Oriflame termékek a napi egészség megőrzéséért

Ismerd meg Wellness by Oriflame termékek, étrendkiegészítők funkcióit és hatásait

Wellness by Oriflame termékekA Wellness by Oriflame termékek ismertetőjében ismerd meg az étrendkiegészítők funkcióit és hatásait.

Aki még nem ismeri az Oriflame wellness termékeit részletesen át tudja tanulmányozni, hogy mit és miért érdemes fogyasztani, miért van szüksége az emberi szervezetnek a napi tápanyagokra.

„Wellness by Oriflame termékek a napi egészség megőrzéséért” bővebben

Oriflame klubtagság, miért jó?

Oriflame klubtagság

Mire való az Oriflame klubtagság vagy törzsvásárlói kártya?

Az Oriflame klubtagság jogosultságára kiadott, most már inkább virtuális kártyát, nevezhetjük klubkártyának, törzsvásárlói vagy tagsági kártyának is.

Ma már csak valóban jelképes, mert klubtagságot bárki igényelhet az interneten keresztül egy egyszerű regisztrációval, és ehhez nem feltétlenül szükséges már hogy kézzel fogható kártyával rendelkezzen. 

Már csak az a kérdés, hogy aki igényel ilyet, az hol létesíti a tagságot az Oriflame-n belül. Ami azt jelenti, hogy közvetlenül az Oriflame céghez nem lehet csatlakozni, csak már tagsággal rendelkező független tagokhoz.   Ma elnevezéssel Brand Partnerekhez.

„Oriflame klubtagság, miért jó?” bővebben

Oriflame katalógus júliusi újdonságok 2020/10

Oriflame katalógus júliusi újdonságok 2020-ban 

oriflame katalógus júliusiAz Oriflame katalógus júliusi  újdonságok 2020-as nyári ajánlatairól is érdemes említést tenni. A nyári újdonságok között újra megjelent egy körömlakk kollekció a The One családban, mellyel szalonminőségű körmöket varázsolhatunk magunknak.  Találhatunk a katalógusban újabb divatkiegészítőket,  és végre 2-3 éves kihagyás után újra kapható a kéztisztító zselé, most kókuszos illattal, mely korábban citrusos, teafás  illatban volt élvezhető.

Nézd meg a videóban a 2020/10-es katalógus újdonságait

„Oriflame katalógus júliusi újdonságok 2020/10” bővebben

Oriflame cuccok – kedvencek 2019-ből

Oriflame cuccok, melyeket 2020-ban is megvásárolok

oriflame cuccokOriflame cuccok, válogatás a 2019-ben megjelent katalógusokból. A tavalyi időszak sok új terméket hozott nekünk, új női és férfi parfümök, testápolás és divatkiegészítők gazdagították az Oriflame katalógusait. Jó néhány közülök kedvencem is lett,  melyek, ha elfogynak 2020-ban is újra vásárolom őket.

Voltak köztük limitált termékek, melyek már nem biztos, hogy mindig elérhetőek lesznek, de időszakosan megjelenhetnek újra a katalógusban!

A 2019. első 6 katalógusa ezeket a kedvenceket hozta

Nézd meg a videóban a termékekről készült részletesebb tapasztalataimat!

„Oriflame cuccok – kedvencek 2019-ből” bővebben

Oriflame nyári újdonságok a 2020/9-es katalógusban

Oriflame nyári újdonságok 2020/9

Oriflame nyári újdonságokAz Oriflame nyári újdonságok között is találhat mindenki magának valami szemre való dolgot a 2020/9-es katalógusban. Én mindig nagy kedvvel szeretem kipróbálni azt ami elsőre megtetszett. A tapasztalat úgyis eldönti, hogy beválik-e az adott termék vagy sem. Bár az idei nyár nem olyan mint a többi, sem a helyzet,  sem az időjárás nem kedvez nyári elgondolásainknak. Kockáztatni azért mégis érdemes,  hátha saját helyzetünket tudjuk a nyárhoz alakítani. Ha bármely termék nem válik be, akkor a 100%-os megelégedettségi garanciával élhetünk, és akár kicserélhetjük másra is. Általában nem szoktam tévedni, úgy 90%-ban amire elsőre tetszik a katalógus lapjain, azt mondhatom, hogy eddig még mindig nekem bevált. „Oriflame nyári újdonságok a 2020/9-es katalógusban” bővebben

Oriflame katalógus tavasz-nyár újdonságok 2020/7.

Oriflame katalógus tavasz-nyár új termékek

Oriflame katalógus tavasz nyárAz Oriflame katalógus tavasz-nyár 2020. időszakában megismerkedhetünk a Joyce parfümök első két tagjával.

Új divatkiegészítőket szerezhetünk be a nyári hangulatunkhoz a május 25-ig érvényes katalógusban!

Nézd meg a videóban az új termékeket és kiemelt ajánlatokat!

„Oriflame katalógus tavasz-nyár újdonságok 2020/7.” bővebben

error: Tartalom védett!