Oriflame klubtagság, miért jó?

Mire való az Oriflame klubtagság vagy törzsvásárlói kártya?

Az Oriflame klubtagság jogosultságára kiadott, most már inkább virtuális kártyát, nevezhetjük klubkártyának, törzsvásárlói vagy tagsági kártyának is.

Ma már csak valóban jelképes, mert klubtagságot bárki igényelhet az interneten keresztül egy egyszerű regisztrációval, és ehhez nem feltétlenül szükséges már hogy kézzel fogható kártyával rendelkezzen. 

Már csak az a kérdés, hogy aki igényel ilyet, az hol létesíti a tagságot az Oriflame-n belül. Ami azt jelenti, hogy közvetlenül az Oriflame céghez nem lehet csatlakozni, csak már tagsággal rendelkező független tagokhoz.   Ma elnevezéssel Brand Partnerekhez.

Klubtagság – csak törzsvásárláshoz vagy van más is?

Akit csak a szimpla vásárlás érdekel, többnyire mindegy neki, hol létesíti a tagságot, vannak akik úgy gondolják, a kártya szimplán egy webáruház kedvezményes vásárlására jogosít, és nincs is mögötte semmi más, és nem is szeretnék meg tudni, hogy ha van is mögötte, az mi lehet.

Oriflame klubtagság

Íme tehát a „törzsvásárló kártya” , melyet 20 éve őrizgetek, és amit annak idején Distributor felirattal láttak el! Rajta van a nevem a kódszámom, és fogalmam sem volt, hogy egyszer majd „Szépségtanácsadó” lesz az elnevezés.
Annak idején, ha „Szépségtanácsadó”-nak hívták volna ezt a státuszt, én akkor lehet messze elkerülöm, mivel eszemben sem volt „szépségtanácsadó”-nak lenni, még úgysem, hogy részben a divatszakmában is tevékenykedtem. Számomra a szépség-tanácsadás fogalma egész mást jelentett, mint valójában az Oriflame üzlet. Sőt manapság ez is egy szakma, sok helyen OKJ-s végzettséggel válhat valaki profi szépségtanácsadóvá.

Mi inspirált engem a klubkártya megszerzésére?

Tagságom, törzsvásárló kártyám megszerzése idejében, kizárólag csak a termékeket szerettem volna megvásárolni főleg saját részre, hogy élvezzem a kedvezményeket.

A kártyával korábban exkluzív raktáráruházban lehetett vásárolni, no internet, no posta. Így amikor elballagtunk az árukiadóba, mindig a kártyát bemutatva tudtunk vásárolni. Ma már csak elméletben, megemlékezésként él ez a kártya (képen a piros). A kedvezményes vásárláshoz kódszámot , 16 év felett, bárki tud szerezni már az interneten keresztül. A kódszámhoz jelszó is járul és belépés után a hivatalos rendelési felületen már lehet rendeléseket is kezdeményezni. Így hivatalosan a képen látható kártya nem kerül használatba, már csak virtuális, „csak legyen” erekje.

Annak idején egy katalógus szép vidám nyári borítója inspirált, senki nem akart rám tumkálni jobbnál jobb akciókat. Egyszerűen csak az igényesség volt az, ami vonzotta a szemet és jó feelinget teremtett.  A kedvezmények, akciók összességében voltak vonzóak, illetve, hogy jobb tagsággal megrendelni azokat. A mai internetes, sok helyen nagyon igénytelen Oriflame akció dömping biztos nem inspirált volna. Ez ma sem inspirál, sokkal inkább visszataszít. Hisz ami jó, az alapban jó és igényes, a korlátlan számú folyamatos „blackfriday” féle akció inkább rombolja a brandet.  Nem hogy emelné a színvonalat,  kicsit elbazárosítja, mint a kínai piac..

Klubtagság évek múltán is…miért jó?

Ahogy teltek az évek, a termékek használata közben szerzett terméktapasztalataimat akarva akaratlanul továbbadtam ismerőseimnek. És természetesen magát a lehetőséget is, hiszen ez semmilyen hátrányt nem okozott számomra akkor és később sem.  Sőt a termékek, melyet saját részre rendeltem a keletkezett árrés miatt már ingyenné váltak számomra. És mások által fellebbentett lehetőség még plusz pénzt is hozott.

A klubtagság számomra még mindig a régi értékek, és gyökerek felé tekint vissza, és szerencsére, mi független tagsággal rendelkező személyek azt is eldönthetjük milyen értékekben hiszünk és ad nekünk inspiráló irányvonalat, és mely értékek mellé tesszük le a voksunkat. Nem kell kínai piaccá válni, de részt lehet venni abban is, kinek mi jelenti a színvonalat..tehát szabad a választás..ettől persze a termékek még jó minőségüek maradnak..csak az emberek tehetik hiteltelenné..

Az Oriflame tagság egy eszköz

Az Oriflame tagság egy eszköz arra, hogy kedvezményes vásárlásaiddal kapcsolatos igényeidet megvalósítsd, illetve, eszköz lehet arra is, hogy pénzhez juss, hosszútávon és rövid távon is, akár folyamatosan is.

Manapság Oriflame regisztráció van itt meg ott, különböző személytelen vagy már megszemélyesített weboldalakon. Van jó néhány tag is is, aki az Oriflame cégnek adja ki magát, másokat megtévesztve, fittyet hányva arra is, hogy ez szabály szerint nem is engedélyezett. Ezért érdemes odafigyelni arra is, hogy valóságban mégis kihez, hova csatlakozunk.

Belépés? no nem a barna büdösbe

Én sosem szerettem, ha engem arra invitáltak, „lépjél be ide, vagy oda”, önmagában már a „belépés” szó is visszataszított. Mindjárt arra asszociáltam, hogy belelépek a sz@rba, ahogyan az utcán szokták. És mivel  a barna és büdös dolgokat nem nagyon szeretem, többnyire menekültem is. A mai napig, ha meghallom a belépés szót, hidegrázásom van, és már érzem a büdös szagot. A nagy igazság sosem szerettem volna sehová sem belépni, maximum a szoba ajtaján.

Ha belépsz ingyen van a tagság..lehet olvasni hallani..

Nos ez még így sem érdekelt, ha mindent kifizetnek helyettem. Azaz még az egyszeri tagsági díjat is, ami manapság egy jobb wc-papír csomag, vagy rosszabb cigi ára. Ha erre sincs pénz, hogyan lesz a működtetésre. Hiszen a megrendelt termékekkel utazni kell, a benzin vagy bkv többe kerül. És sajnos van ilyen is, hisz ami büdös, ott tényleg fizetni kell azért, hogy valaki végre belelépjen.  Belegondolni is rossz, hogy aki egy büdös valamibe belelép, később még neki is fizetni kell azért, hogy ebbe a valamibe mások is belelépjenek…….Tehát érdemes oda figyelni, hol létesül az Oriflame klubtagság, ahol helyetted fizetik ki az árat, ott majd neked is fizetned kell mások  helyett, hisz ez az üzlet másolódik, ha akarjuk, ha nem, emberi értékrendek, attitűdök cserélnek gazdát. Aki tagságot létesít az első rendeléséhez automatikusan hozzáteszik az egyszeri 999ft-ot, akár csak magának szeretne vásárolni, akár az üzleti lehetőséggel élne.

A tudás érték az értékrendek megfizethetetlenek

A személyes értékrendek és indíttatások is tehát változóak lehetnek, nézd meg  hol regisztrálsz, igényelsz kártyát magadnak, ki lesz a mentorod, csak az azonnali profit fontos neki, emiatt bármit kifizet helyetted, vagy a lehetőség szempontjából a Te előrehaladásod is. Ez abban is megnyilvánul, milyen tudást tudsz átvenni és mi az amit meg tudsz tanulni, annak érdekében, hogy önállóan tudj dolgozni.

Oriflame klubtagság itt – Regisztrálj magadnak klubkártyát most, itt!

  • ha szereted a termékeket, de eddig vásárlóként rendeltél, de jobb lenne még kedvezőbb áron
  • ha már korábban volt tagságod, és élnek benned a régi Oriflame érzések, hangulatok,
  • ha még csak most ismerkedsz ezzel a lehetőséggel
  • ha egy üzleti lehetőség érdekel, ahol nem kell üzlethelyiséget bérelned
  • ha az online lehetőségek érdekelnek

Regisztrálj itt most! Legyél klubtagsággal rendelkező törzsvásárló!

Az új generáció által kihasználható internetes lehetőségekkel, még inkább előnnyé válhat a klubkártya.

10 éves online aktív jelenlétemből kifolyólag biztos segítséget tudok nyújtani az üzleti lehetőség kiaknázásánál is. Az online-hoz szükséges tudást közvetlen tőlem tudod megtanulni, nem kell ezért drága tanfolyamokra járnod. Tehát nincs senki magára hagyva, akkor sem ha csak vásárló marad, és akkor sem, ha üzletet szeretne építeni.


Regisztrálok a kedvezményekért 

 


Fellapozom a katalógust!

 


Megosztom másokkal is:

error: Tartalom védett!