Oriflame katalógus – aktuális

Oriflame katalógus karácsonyi – 2018. nov. 27. – dec. 17-ig!

oriflame katalógusAz Oriflame katalógus aktuális online és offline megjelenő változatából minden termék megrendelhető saját tagsággal is, azaz 20%-kal olcsóbban. A legújabb megjelent termékekből és új kedvezményekből válogathatunk, van amiből csak a készlet erejéig. Ezért érdemes figyelni, hogy egy-egy ajánlat csak időszakosan, vagy hosszú távon is kapható-e a katalógusban. Az időszakosan megjelenő ajánlatokra azonnal érdemes reagálni és megrendelni, mivel van amiből a készlet limitált, így aki későn reagál lemaradhat róla.

Rendelés 20% kedvezménnyel

Saját tagságot itt az oldalon lehet regisztrálni és a tagság megszerzése után a katalógus árhoz képest min. 20%-kal olcsóbban működik a rendelés leadása, melyet a saját rendelési felületen lehet majd kezdeményezni. Az Oriflame kódszámmal rendelkezők jogosulttá válhatnak további ajándékokra és plusz kedvezményekre, a katalógus ajánlatain felüli akciókra is. Ezek időszakosan változhatnak, általában dátumhoz vannak kötve. Továbbá igénybe vehetik az online megjelenő Business Beauty magazin tagsággal rendelkezők részére szóló extra akciós ajánlatait is. Kifutó termékekhez juthatnak hozzá, rendkívüli kedvezményes árakon.

Tagsággal sincs állandó kötelező rendelés

A katalógusból nem kötelező minden időszakban rendelést leadni, de érdemes figyelembe venni, hogy minden időszak első rendeléséhez egy ingyen következő katalógus is jár. Tehát ha adott időszakban nem volt rendelés, akkor csak az online katalógus áll rendelkezésre, vagy külön rendelhető.


Aktuális Oriflame katalógus

  


Regisztrálok a kedvezményekért!   Szeretném az ajándékokat!


Amennyiben nem szeretnél tagsággal rendelni a katalógusból és budapesti vagy környéki vagy, vedd fel velem a az alábbi kontakt űrlapon a kapcsolatot. Üzenetedben írd meg elérhetőségeidet, hogy válaszolni tudjak!

A katalógusban kapható termékek árából tagsággal még 20% a kedvezmény! Regisztrálj a kedvezményekért itt az oldalon a menüsávban található űrlapon, vagy a “Regisztrálok a kedvezményekért!” gombra kattintva! 

A regisztrált saját tagság birtokában egyben nem csak az olcsóbb vásárlásra, hanem pénzkereseti lehetőségre is szert lehet tenni rövid és hosszútávon is. Komolyabb befektetés nélkül, egy kereset kiegészítő “zsebpénz” vagy akár átlag feletti jövedelem is megkereshető.


Nézd meg katalógus ajánlóimat a youtubon

 


 

Megosztom másokkal is: