Oriflame online katalógus – aktuális

Oriflame Online Katalógus – Karácsonyi ajándék ötletek

Oriflame online katalógus oldala! Üdvözöllek, jó helyen jársz, mert itt mindent megtalálsz, amire szépségápolási rutinodhoz szükséged lehet. A legfrissebb karácsonyi ajánlatok és újdonságok, most mindössze néhány kattintásnyira vannak Tőled.

Oriflame Online Katalógus – 2023. nov. 15. – dec. 5-ig

Az Oriflame online katalógus mindig tele van meglepetésekkel és kiváló lehetőségekkel, amelyeket ne hagyj ki! A legújabb szezonális termékek, népszerű kozmetikumok és parfümök mind megtalálhatók itt. Az online katalógus böngészése gyors és egyszerű, így könnyedén megtalálhatod azokat a termékeket, amiket keresel. Helyezd magad kényelembe, és találd meg a katalógusban a legjobb karácsonyi ajándékot!

Oriflame katalógus karácsonyi

 


✅Lapozd fel a katalógus aktuális online változatát itt!

Fellapozom a katalógust!

✅ Ezenkívül itt van egy újdonság: Ha az e-katalógusból beteszed a termékeket a kosárba, azonnal 20% kedvezménnyel tudsz hozzájutni az aktuális katalógus kínálatában található termékekhez. Vidd végig a folyamatot és a 20%-ot majd a regisztráció után fogja levonni a rendszer. 

✅Ráadásul akár ingyenesen is kérheted a szállítást a Neked legkényelmesebb helyre. Hogy hogyan, erre további részleteket a rendelési felületen rendelés közben tudsz meg.

Részletesebben itt!


Oriflame online minikatalógus- Exkluzív ajánlatok aktuális

✅Az online minikatalógusunkban exkluzív ajánlatok és termékek várnak! Itt megtalálod azokat a termékeket, amelyek már nem kaphatók a fő katalógusban. Emellett olyan kincsekre is rábukkanhatsz, amelyek sosem voltak eddig katalógusban elérhetőek.

✅Vagyis ha valami különlegesre vágysz, akkor érdemes átböngészni ezt a mini katalógust is!

Oriflame minikatalógus

 

MEGNÉZEM


Legyél a Brand Partnerünk! 

Tudtad, hogy minden katalógusban alapból 20% kedvezménnyel vásárolhatsz? De van ennél is több! Ha Brand Partnerünk leszel, extra juttatásokban részesülsz.

Ehhez nincs más dolgod, mint felvenni a kapcsolatot velem a szepsegesuzlet.hu oldalamon. Így részletesebben tájékozódhatsz azokról a plusz előnyökről, amik a 20% kedvezményen felül járnak minden új csatlakozónak.

Ne hagyd ki az Oriflame online katalógusát, és szerezd be a kedvenc termékeidet most! Az online vásárlás még sosem volt ilyen egyszerű és kényelmes. Köszönöm, hogy a szépségápolásban ránk és rám számítasz!

Kapcsolatfelvétel

 

Oriflame regisztráció

Oriflame regisztráció itt 

Oriflame regisztráció infók  

  • Mit jelent az Oriflame-nél regisztrálni?     
   • Saját magad kényelmesen rendelhetsz, nem kell várni senkire, 1-2 napon belül hozzájuthatsz a termékeidhez. Aki elküldi regisztrációját az online felületen a saját kódszámmal és jelszóval való belépés után, már rendelhet is.
   • Rendelni azonnal 20% kedvezménnyel tudsz. Ezt azt jelenti, hogy a megtekintett aktuális katalógus árakhoz képest, – ezekbe beleszámítanak az akciós árak is, – kedvezőbb áron vásárolhatsz. Tehát minden megjelölt árnál kedvezőbben, azaz disztkontjogod lesz.
   • A regisztráció ingyenes, első rendelésnél alapesetben 1199ft-ot (éves klubtagság) számol fel a rendszer!  
  • Rendelésre állandó kötelezettség nincs!
   • Törzsvásárlóként évente min. 1 rendelés a feltétel. Ha szeretnél munkatársként pénzt is keresni, a kifizetéshez a feltétel, hogy minden katalógus időszakban legyen rendelésed.
   • Az első rendelést max. 30 napon belül el kell küldeni, vagy max. 3 katalógus időszakon belül. Egy időszak 3 hét, de vannak rendhagyó időszakok is (pl. 2 hét).  Mivel rendelés hiányában törli a rendszer a regisztrált kódot,  a regisztráció az első rendelés elküldésével lesz még 1 évig aktív.
   • 16 éves kortól, magyarországi lakcímmel, bárki regisztrálhat
   • A regisztráció után saját kódszámot és jelszót kapsz, mellyel a rendelési felületen lehet rendelést elküldeni a nap 24 órájában online, az adott 3 hetes katalógus időszakban. Minden időszak utolsó zárási napján este 22 óráig!
   • Minden regisztrált tagsággal bárki már Brand Partnerként is közreműködhet. Online, bárhol,  (Instagram, Facebook stb.) , online dolgozhat saját teljesítmény után tud pénzt keresni. 

Amennyiben rendelni szeretnél és/vagy esetleg online is pénzt keresni, regisztrálj itt! 

oriflame regisztráció

↓↓↓↓↓

[sc name=”oriflameregisztracio”][/sc]

Kinek érdemes, illetve kinek nem érdemes beregisztrálni

Beregisztrálni azoknak érdemes,

  • 1. akik törzsvásárlóként rendszeresen küldenek el megrendeléseket. És azzal, hogy több mindent rendelnek, szeretnének a rendeléseikkel pénzt megtakarítani. A rendszeres rendelő azt jelenti, hogy évente legalább min.5 alkalommal ad le rendelést. Természetesen nem kötelező.
  • 2. akiknek fontosak azok az ajánlatok is, melyet csak a regisztrált klubtagok számára tesz elérhetővé az Oriflame. És ezt esetleg kihasználva,  nem csak törzsvásárlóként rendelnének, hanem megragadnák azt a lehetőséget is, amellyel akár plusz bevételt is gyűjthetnek.

Nem érdemes beregisztrálni

  • – ha csak 1 terméket használsz az Oriflame-től rendszeresen és azt szeretnéd megrendelni, nem biztos, hogy ez megéri, persze attól függ melyik termék. NovAge arcápolók és a szettjeik és étrendkiegészítők esetében viszont kifejezetten megéri, de pl: egy db tusoló, vagy fogkrém esetében már nem.
  • Rendelés leadást már regisztráció nélkül is meg lehet tenni, online katalógusból a katalógusban feltüntetett árakon. Ezt azoknak ajánlom, akik egy évben egyszer, vagy időnként 1-2 terméket rendelnének.

LAPOZD FEL ITT AZ AKTUÁLIS KATALÓGUST!

Megnézem a katalógusokat!


error: Tartalom védett!