Oriflame katalógus – aktuális

Oriflame katalógus 2021.

Oriflame katalógus

2021.jún 01. – jún.21-ig!

oriflame katalógus


✅Lapozd fel a katalógus aktuális online változatát itt és regisztráció után online rendelhetsz!

Fellapozom a katalógust!

 

✅Első rendelésed  jún.09-ig.  adod le nyereményjátékban tudsz résztvenni, melyen értékes nyereményeket sorsolnak ki! Részletek itt: Nyereményjáték

Online rendeléskor  automatikusan azonnal  20% diszkont áron jutsz az aktuális katalógus kínálatából minden termékhez. Kényelmesen és biztonságosan akár ingyenesen házhozszállítással kérheted a csomagodat!

REGISZTRÁCIÓ


Oriflame Exkluzív ajánlatok 2021. jún.21-ig!

oriflame minikatalógus

Juss hozzá a katalógusban már nem kapható termékekhez még ebből a mini katalógusból. Vagy szerezd be azokat a termékeket, amelyek sosem voltak eddig katalógusban!

 

MEGNÉZEM


Figyelem! 

⇒ ⇒ Ha rendeléshez regisztráltál az alábbi információk fontosak!

♥  Regisztrációról smst, vagy e-mail kapsz, melyet meg kell erősíteni.  Ez után első rendeléseddel aktiválod a regisztrációd, melyet 30 napon belül kell elküldened.

 A rendeléseidet biztonságosan és kényelmesen  házhoz kérheted. Akár *ingyenesen házhoz szállítással is vagy átvehetőek postán maradó csomag formájában. Szállítást a Magyar Posta biztosítja.


Megosztom másokkal is:

Wellness by Oriflame, a napi tápanyag

  • WellnessbyOriflame a tökéletes reggeli

“A WellnessbyOriflame egy egyedülálló táplálékkiegészítő készítményeket tartalmazó termékcsalád, amelyet Svédországban kísérleteztek ki, hogy a segítségével biztosítsák számunkra a „belülről fakadó szépséget.

Zaklatott életünkben a legtöbbünknek sem ideje, sem energiája nincs arra, hogy tudatosan és kiegyensúlyozottan táplálkozzon az étrend kiegészítők megoldást nyújtanak a problémára ”.

“Wellness by Oriflame, a napi tápanyag” bővebben