Oriflame katalógus – aktuális

Oriflame katalógus – aktuális érvényes 2018. június 12. – július 02.

Oriflame katalógus aktuálisAz Oriflame katalógus online és offline megjelenő változatából minden termék megrendelhető saját tagsággal is, azaz 20%-kal olcsóbban. A legújabb megjelent termékekből és új kedvezményekből válogathatunk, van amiből csak a készlet erejéig. Ezért érdemes figyelni, hogy egy-egy ajánlat csak időszakosan, vagy hosszú távon is kapható-e a katalógusban. Az időszakosan megjelenő ajánlatokra azonnal érdemes reagálni és megrendelni, mivel van amiből a készlet limitált, így aki későn reagál lemaradhat róla.

 

Rendelés 20%-kal olcsóbban

Saját tagságot itt az oldalon lehet regisztrálni és a tagság megszerzése után a katalógus árhoz képest min. 20%-kal olcsóbban működik a rendelés leadása, melyet a saját rendelési felületen lehet majd kezdeményezni. Az Oriflame kódszámmal rendelkezők jogosulttá válhatnak további ajándékokra és plusz kedvezményekre, a katalógus ajánlatain felüli akciókra is. Ezek időszakosan változhatnak, általában dátumhoz vannak kötve. Továbbá igénybe vehetik az online megjelenő Business Beauty magazin rendkívüli ajánlatait is.

Tagsággal sincs állandó kötelező rendelés

A katalógusból nem kötelező minden időszakban rendelést leadni, de érdemes figyelembe venni, hogy minden időszak első rendeléséhez egy ingyen következő katalógus is jár. Tehát ha adott időszakban nem volt rendelés, akkor csak az online katalógus áll rendelkezésre, vagy külön rendelhető.


A katalógusban található fényvédőkhöz a katalógus időszak ideje alatt, azaz júl.2-ig
UV-mérő karkötőt kapunk  ajándékba!
 


 

 


Amennyiben nem szeretnél tagsággal rendelni a katalógusból és budapesti vagy környéki vagy, vedd fel velem a az alábbi kontakt űrlapon a kapcsolatot. Üzenetedben írd meg elérhetőségeidet, hogy válaszolni tudjak!

A katalógusban kapható termékek árából tagsággal még 20% a kedvezmény! Regisztrálj a kedvezményekért itt az oldalon a menüsávban található űrlapon, vagy a “Regisztrálok a kedvezményekért!” gombra kattintva!


Szeretném az ajándékokat!           Regisztrálok a kedvezményekért!


Megosztom másokkal is: