Oriflame alapozó választék 2024

Fedd fel a szépségedet: Az Oriflame alapozó választék áttekintése

Oriflame alapozó:  az esztétikus önbizalom és a tökéletes megjelenés kulcsa. Minden nő számára elengedhetetlenül fontos a ragyogó bőr és a magabiztos mosoly. Az Oriflame alapozók rendkívül sokoldalú kínálata tökéletes megoldást nyújt a szépség rutinodhoz.

Oriflame alapozókAz Oriflame alapozó kínálat széles palettájában megtalálod a tökéletes alapozót, amely pontosan illeszkedik az igényeidhez és bőrtípusodhoz. Ezek a termékek képesek megemelni a természetes szépséget, egyenletessé tenni a bőrtónust, és egy olyan alapot teremteni, amelyre büszkén építheted sminkedet.

Az Oriflame alapozók sokféle típusa között találhatsz könnyed, hidratáló formulákat, amelyek ideálisak a mindennapi viselethez. Ezek a termékek természetes és friss megjelenést kölcsönöznek a bőrnek, miközben hatékonyan hidratálják és védelmezik azt. A bőröd egész nap ragyogni fog.

Ha inkább egy közepes vagy teljes fedésű alapozót keresel, akkor is megtalálod a megfelelő termékeket az Oriflame kínálatában. Ezek az alapozók tökéletesen elfedik a bőrhibákat és sima, egyenletes bőrképet varázsolnak, amely a sminked alapját alkotja.

Az Oriflame alapozók hosszan tartó hatásúak, így nincs szükség gyakori újraalkalmazásra. Vannak olyan különleges formulák is, amelyek hidratálják, védelmezik vagy mattítják a bőrt, így bármilyen igényt kielégítenek.

Az alapozók különböző árnyalatai garantálják a tökéletes illeszkedést a bőrszínedhez. Az Oriflame termékek között számos olyan alapozó található, amelyek SPF-védelmet is tartalmaznak, így a bőröd biztonságban van a nap káros hatásai ellen.

Az Oriflame alapozó választékával minden nap ragyogva indulhatsz útnak. Fedezd fel az Oriflame alapozók sokoldalúságát, és éld meg a szépség és önbizalom teljes kibontakozását! Az Oriflame segít abban, hogy minden nő a legjobbat hozza ki magából és az önbizalmából, és elkötelezett az olyan kozmetikai termékek előállítása mellett, amelyek nemcsak hatékonyak, de környezetbarát és állatokon nem tesztelt összetevőkből is készülnek. Ezáltal nemcsak a szépséged, hanem a környezet és az etikai értékek iránti elkötelezettséged is megnyilvánulhat.

Oriflame The ONE póruscsökkentő sminkalap

TheOne sminkalap az új póruscsökkentő sminkalap avagy pore minimizing primer

TheOne sminkalapA legújabb TheOne sminkalap már túl van nálam a tesztelésen. Nagy rajongója vagyok a primereknek, ezért ezt sem hagyhattam ki.

A The One pore minimizing primer (33709) árban olcsóbb, mint eddigi társai (Giordani Gold, NovAge).  Amit tud nyújtani, az egyenes arányos az árával is. Ezzel most  nem lehúzni szerettem volna ezt a terméket, csak hangsúlyozni, hogy, aki ragaszkodik a luxusabb prémium kategóriához, annak továbbra is inkább a NovAge Pore and Line arcbőr-tökéletesítő pórusokra és finom vonalakra (33944) primert ajánlom.

„Oriflame The ONE póruscsökkentő sminkalap” bővebben

Oriflame katalógus – Tavaszi újdonságok, ajánlatok 2020/4.

oriflame tavaszi újdonságokAz Oriflame tavaszi újdonságok és ajánlatok az Oriflame katalógus 2020/4-es időszakban is lelkes válogatásra ösztönözhetek mindenkit. Az ajánlatok főleg a Nőnap alkalmából is készültek, de emellett kellemes tavaszi kavalkád, tavaszváró ajánlatokkal kecsegtet még a katalógus. A megjelenő új termékek kaphatóak lesznek a következő katalógusokban is. Természetesen megjelenésükkor még bevezető áron juthatunk hozzá.

-Oriflame tavaszi újdonságok – Oriflame katalógus 2020. 4. ajánlatok Nőnapra videó –

iratkozz fel a youtube csatornára több videóért!

A videóban szereplő termékek érvényes árát az aktuális katalógusban találhatjuk. Lapozd fel itt!

Fellapozom a katalógust!

Részletek a termékekről ⇒ „Oriflame katalógus – Tavaszi újdonságok, ajánlatok 2020/4.” bővebben

Oriflame katalógus újdonságok a Valentin napra készülő 2020/2-es időszakban

Oriflame katalógus újdonságok Valentin napi kínálat

Oriflame katalógus újdonságokAz Oriflame katalógus újdonságok a 2020/2-es katalógus időszakban, már a Valentin napra is készültek. Az ez alkalomból megjelent termékekből  limitáltan mazsolázgathatunk, amíg a készlet tart.

 

A katalógusban megjelenő új parfümök hosszútávon, míg a divatkiegészítő termékek rövid távon, limitáltan lesznek láthatóak és megrendelhetők.

– Oriflame katalógus újdonságok , kiemelt ajánlatok 2020.2. Valentin napra videó –

iratkozz fel a youtube csatornára több videóért!

A termékek részletesebben →

„Oriflame katalógus újdonságok a Valentin napra készülő 2020/2-es időszakban” bővebben

Oriflame őszi katalógus 2019/15 újdonságai

Oriflame őszi katalógus 2019/15 újdonságai

oriflame őszi katalógusAz Oriflame őszi katalógus újdonságok tovább bővülnek a 2019.15-ös időszakban is.  A Giordani Gold termék paletta egy új alapozóval és a Jewel rúzsok új árnyalataival bővül. És még számos testápolással kapcsolatos újdonságból válogathathatnak örömükre az újdonságokat kedvelők.

Nézd meg a videóban az újdonságokat!

Oriflame őszi katalógus 2019/15. újdonságok videó –

iratkozz fel a youtube csatornára több videóért!

A videóban szereplő termékek aktuális árait, az aktuális katalógusban találhatod. Lapozd fel itt!

Fellapozom a katalógust!

 

Az Oriflame őszi katalógus új termékeiről részletesebben: ⇒

„Oriflame őszi katalógus 2019/15 újdonságai” bővebben

Nyári Oriflame katalógus újdonságok 2019/10

Oriflame nyári újdonságok 2019/10

nyári oriflame katalógus újdonságokAz nyári Oriflame katalógus újdonságok folytatásaként a 2019.10-es katalógusban egy új smink kollekciót próbálhatunk ki. A kollekcióban egy új szempillaspirál, körömlakkok, szemkontúr ceruzák, rúzsok, alapozók, korrektorok, szemhéjpúderek és kompakt púderek új árnyalatai közül válogathatunk. A kollekció  a 10-es és a 11-es katalógus időszakában folyamatosan jelenik meg, illetve rendelhető. Emellett új divatkiegészítőkkel is találkozhatunk, így folyamatosan van valami új, ami felkelheti az érdeklődést.

– Nyári Oriflame katalógus újdonságok videó –

iratkozz fel a youtube csatornára több videóért!

Az  nyári Oriflame katalógus újdonságok, termékek érvényes árát az aktuális katalógusban találhatjuk.

Fellapozom a katalógust!

 

További részletek a termékekről ⇒

„Nyári Oriflame katalógus újdonságok 2019/10” bővebben

Oriflame Giordani Gold primer fiatalos ragyogás szérum

Giordani Gold sminkalap szérum

Oriflame Giordani Gold primer,sminkalap

Oriflame Giordani Gold primer – Ha a tökéletes sminkalap avagy primer a vágyad, próbáld ki a Giordani Gold sminkalap szérumot. Prémium kategóriás kozmetikai termék, nyáron a nagy melegben önmagában is alkalmazható.

Ragyogj az ünnepi, alkalmi partykon, találkozókon a Giordani Gold primer – Fiatalos Ragyogás szérum állagú sminkalap (kódszám:33300) segítségével.

Olvass további részleteket itt – Forrás: Oriflame Giordani Gold primer fiatalos ragyogás szérum

 


Megosztom másokkal is:

error: Tartalom védett!