Norrsken Oriflame ékszerek – északifény ihlette egyedi kiegészítők féldrágakövekkel

Norrsken Oriflame ékszerek – katalógus

Oriflame ékszerekAz Norrsken Oriflame ékszerek kollekciója a szépség egyszerűségét fejezik ki.

Az északi fény és a természet ereje, annak csodálatos világa ihlette az ékszerek kortalan stílusát, hogy veled legyenek életed minden fontos pillanatában.

Az exkluzív ékszerek igazi ajándéknak nagyszerűek akármilyen vagy ünnepi alkalmakra is.  Nőnap, Anyák napja, Névnap, Születésnap, Karácsony: kedves meglepetés szeretteidnek.
„Norrsken Oriflame ékszerek – északifény ihlette egyedi kiegészítők féldrágakövekkel” bővebben

Oriflame ajándék Start program új csatlakozóknak

Oriflame ajándék Start program új csatlakozóknak

Oriflame ajándék, azoknak, akik szeretik az ajándékokat.

A 2021. 3-as katalógus időszakában  is egy exkluzív ösztönző  ajándékprogrammal kedveskedik újra  az Oriflame az új klubtagoknak, azaz ebben az időszakban regisztrált vásárlóknak, munkatársaknak, brand partnereknek.

 

Szerezd meg a Plissé táska kollekciót, amelyet a minimalista építészetre jellemző letisztult vonalvezetés, a színátmenetek csodálatos harmóniája és a Saffiano bőr elegáns megjelenése tesz különlegessé. A táskák pliszírozott kialakítása funkcionális, csodálatos és szuper stílusos. Az Oriflame Exklusive termékcsalád új, kortalan kiegészítői kizárólag Oriflame Brand Partnerek
számára készültek.

 

„Oriflame ajándék Start program új csatlakozóknak” bővebben

Oriflame katalógus júliusi újdonságok 2020/10

Oriflame katalógus júliusi újdonságok 2020-ban 

oriflame katalógus júliusiAz Oriflame katalógus júliusi  újdonságok 2020-as nyári ajánlatairól is érdemes említést tenni. A nyári újdonságok között újra megjelent egy körömlakk kollekció a The One családban, mellyel szalonminőségű körmöket varázsolhatunk magunknak.  Találhatunk a katalógusban újabb divatkiegészítőket,  és végre 2-3 éves kihagyás után újra kapható a kéztisztító zselé, most kókuszos illattal, mely korábban citrusos, teafás  illatban volt élvezhető.

Nézd meg a videóban a 2020/10-es katalógus újdonságait

„Oriflame katalógus júliusi újdonságok 2020/10” bővebben

Oriflame nyári újdonságok a 2020/9-es katalógusban

Oriflame nyári újdonságok 2020/9

Oriflame nyári újdonságokAz Oriflame nyári újdonságok között is találhat mindenki magának valami szemre való dolgot a 2020/9-es katalógusban. Én mindig nagy kedvvel szeretem kipróbálni azt ami elsőre megtetszett. A tapasztalat úgyis eldönti, hogy beválik-e az adott termék vagy sem. Bár az idei nyár nem olyan mint a többi, sem a helyzet,  sem az időjárás nem kedvez nyári elgondolásainknak. Kockáztatni azért mégis érdemes,  hátha saját helyzetünket tudjuk a nyárhoz alakítani. Ha bármely termék nem válik be, akkor a 100%-os megelégedettségi garanciával élhetünk, és akár kicserélhetjük másra is. Általában nem szoktam tévedni, úgy 90%-ban amire elsőre tetszik a katalógus lapjain, azt mondhatom, hogy eddig még mindig nekem bevált. „Oriflame nyári újdonságok a 2020/9-es katalógusban” bővebben

Oriflame katalógus tavasz-nyár újdonságok 2020/7.

Oriflame katalógus tavasz-nyár új termékek

Oriflame katalógus tavasz nyárAz Oriflame katalógus tavasz-nyár 2020. időszakában megismerkedhetünk a Joyce parfümök első két tagjával.

Új divatkiegészítőket szerezhetünk be a nyári hangulatunkhoz a május 25-ig érvényes katalógusban!

Nézd meg a videóban az új termékeket és kiemelt ajánlatokat!

„Oriflame katalógus tavasz-nyár újdonságok 2020/7.” bővebben

Oriflame katalógus újdonság 2020/6 – Tavaszi, Anyák napi ajánlatok

Oriflame katalógus újdonság, új termékek tavaszi, Anyáknapi ajánlatok

Oriflame katalógus újdonságAz Oriflame katalógus újdonság termékei a 2020/6-os katalógus időszakban a tavaszi hangulatot kiteljesítő, Anyák napi meglepetésekhez is ötleteket adó, nyarat váró ajánlatok. Bár „maradj otthon” időket élünk, ne feledkezzünk el az otthoni szépségápolási és drogériás napi rutinjainkról sem.

Nézd meg a 6-os katalógus új  termékeit a videóban!

„Oriflame katalógus újdonság 2020/6 – Tavaszi, Anyák napi ajánlatok” bővebben

Oriflame új termékek, Oriflame katalógus újdonságok 2020/5.

Oriflame új termékek a 2020/5-ös időszakban

Oriflame új termékekOriflame új termékek érkeztek szép számmal a 2020/5-ös Oriflame katalógus időszakban is. Home office-ban is szépülj az Oriflame-mel!

A katalógus sláger újdonsága az új Amber Elixir Mystery Eau de Parfüm, mely az Amber Elixir parfümök harmadik tagja, mely keleties-citrusos-hangulatával varázsolhat el mindenkit a hétköznapokból.

Nézd meg az 2020.5-ös katalógus újdonságait a videóban!

Az Oriflame új termékek érvényes árait megtalálod az aktuális katalógusban ha fellapozod itt!

Fellapozom a katalógust!

„Oriflame új termékek, Oriflame katalógus újdonságok 2020/5.” bővebben

error: Tartalom védett!