Oriflame Aktuális Katalógus 2024: A Beauty by Sweden minőség

Oriflame Aktuális Katalógus 2024: A Beauty by Sweden minőség

Oriflame aktuális katalógus: Üdvözlök minden kedves Oriflame rajongót és érdeklődőt az Oriflame aktuális katalógus bemutató oldalán.

Ebben a bejegyzésben részletesen kifejtem, mi is a Beauty by Sweden, és megmutatom, miért érdemes a svéd minőséget választani és figyelmet fordítani ezekre a kozmetikumokra, azaz az Oriflame termékeire.

Oriflame katalógus 4-es

 

„Oriflame Aktuális Katalógus 2024: A Beauty by Sweden minőség” bővebben

Norrsken Oriflame ékszerek – északifény ihlette egyedi kiegészítők féldrágakövekkel

Norrsken Oriflame ékszerek – katalógus

Oriflame ékszerekAz Norrsken Oriflame ékszerek kollekciója a szépség egyszerűségét fejezik ki.

Az északi fény és a természet ereje, annak csodálatos világa ihlette az ékszerek kortalan stílusát, hogy veled legyenek életed minden fontos pillanatában.

Az exkluzív ékszerek igazi ajándéknak nagyszerűek akármilyen vagy ünnepi alkalmakra is.  Nőnap, Anyák napja, Névnap, Születésnap, Karácsony: kedves meglepetés szeretteidnek.
„Norrsken Oriflame ékszerek – északifény ihlette egyedi kiegészítők féldrágakövekkel” bővebben

Oriflame minikatalógus exkluzív ajánlatok

Az Oriflame minikatalógus – Exkluzív ajánlatok Mini Bazár

Az Oriflame minikatalógus exkluzív ajánlatokkal érkezik, és ebből a különleges kiadásból most mindenki számára elérhetővé válnak a meghökkentő ajánlatok!

Ez a katalógus azoknak szól, akik mindig is vágytak a ritkaságokra és azokra a termékekre, amelyek már a „kifutó” kategóriába tartoznak. Itt a lehetőség, hogy betekintsünk az Oriflame archívumába, és megszerezzük azokat a gyöngyszemeket, amelyek már alapvetően kevésbé elérhetőek.

Ebben a minikatalógusban olyan termékeket találhatunk, amelyekre esetleg már régóta vágyakoztunk, de valamiért eddig nem sikerült beszerezni. Most itt a lehetőség, hogy bepótoljuk azokat a hiányosságokat a szépségápolás terén, amelyekre mindig is vágytunk.

Az Oriflame minikatalógus ajánlatai között megtaláljuk a legnépszerűbb kozmetikumokat, parfümöket, és bőrápoló termékeket, mindezt rendkívül kedvező áron!

Fontos tudnivaló, hogy ezeket az ajánlatokat a készlet erejéig rendelhetjük meg, tehát érdemes sietni, hogy ne maradjunk le a kedvenc termékeinkről. A kínálat rendkívül széles, így mindenki megtalálhatja a saját ízlésének és szükségleteinek megfelelő termékeket.

Oriflame minikatalógus

 

„Oriflame minikatalógus exkluzív ajánlatok” bővebben

NovAge Men – fókuszban a férfi arcápolás

NovAge Men arcápolás férfiaknak

Novage Men férfi arcápoló

A Novage Men férfi arcápoló család új termékei a modern férfiak mozgalmas életéhez kínál egy egyszerű arcápolási rutint.

A kutatások több évtizedes tanulmányai igazolják, hogy a férfi bőr jelentősen különbözik a női bőrtől. A  férfiak bőre vastagabb, ellenállóbb, ez a tesztoszteron-szint különbségnek köszönhető, de ahhoz, hogy a megjelenése fiatalosabb maradjon több energiára van szüksége.

Így a férfiaknak a bőrápolás során speciális, a bőrük igényének megfelelő kozmetikumokra van szükségük, amivel
megőrizhetik bőrük fiatalos, egészséges és üde megjelenését.

„NovAge Men – fókuszban a férfi arcápolás” bővebben

Nyereményjáték – Oriflame nyereményjáték, rendelj és nyerj!

Nyereményjáték –  Értékes ajándékok

Nyereményjáték – Ünnepeld velünk az Oriflame alapításának 55. évfordulóját. 

Legyél törzsvásárló és regisztráció után add le 75bp, kb. 19100ft értékű rendelésedet, és szerezz további 4000ft kedvezményt a következő katalógusban leadott rendelésednél!

Rendeléseddel napi nyereményre is szert tehetsz, ha részt veszel a nyereményjátékon. Naponta 100.000 ft érték E-Mag vásárlási utalvány kerül kisorsolásra.

 

nyereményjáték

 

A részvétel menete:    „Nyereményjáték – Oriflame nyereményjáték, rendelj és nyerj!” bővebben

Oriflame klubtagság, miért jó?

Oriflame klubtagság

Mire való az Oriflame klubtagság vagy törzsvásárlói kártya?

Az Oriflame klubtagság jogosultságára kiadott, most már inkább virtuális kártyát, nevezhetjük klubkártyának, törzsvásárlói vagy tagsági kártyának is.

Ma már csak valóban jelképes, mert klubtagságot bárki igényelhet az interneten keresztül egy egyszerű regisztrációval, és ehhez nem feltétlenül szükséges már hogy kézzel fogható kártyával rendelkezzen. 

Már csak az a kérdés, hogy aki igényel ilyet, az hol létesíti a tagságot az Oriflame-n belül. Ami azt jelenti, hogy közvetlenül az Oriflame céghez nem lehet csatlakozni, csak már tagsággal rendelkező független tagokhoz.   Ma elnevezéssel Brand Partnerekhez.

„Oriflame klubtagság, miért jó?” bővebben

Oriflame parfüm akció

 Oriflame parfüm akció – kedvezmények amíg a készlet tart

Oriflame parfüm akcióOriflame parfüm akció,  a készlet erejéig érvényes az oldalamon. Ezzel az egyedi akciós parfüm készlettel szeretnék kedveskedni kedves látogatóimnak.  Érdemes az oldalt rendszeresen követni, elképzelhetőek későbbiekben is egyedi akciós lehetőségek.

Az akciós parfümökből már  csak  1-1 utolsó db van készleten.  Bemutatóból megmaradt új parfümök. A parfümöket szállítási díj nélkül postán maradó küldeményként Magyországon belül bárhová el tudom juttatni.

Amennyiben valamelyik parfüm időközben elkel, azt nem tudom a lentiekben írt egyedi akciós áron biztosítani.

„Oriflame parfüm akció” bővebben

Oriflame ajándék Start program új csatlakozóknak

Oriflame ajándék Start program új csatlakozóknak

Oriflame ajándék, azoknak, akik szeretik az ajándékokat.

A 2021. 3-as katalógus időszakában  is egy exkluzív ösztönző  ajándékprogrammal kedveskedik újra  az Oriflame az új klubtagoknak, azaz ebben az időszakban regisztrált vásárlóknak, munkatársaknak, brand partnereknek.

 

Szerezd meg a Plissé táska kollekciót, amelyet a minimalista építészetre jellemző letisztult vonalvezetés, a színátmenetek csodálatos harmóniája és a Saffiano bőr elegáns megjelenése tesz különlegessé. A táskák pliszírozott kialakítása funkcionális, csodálatos és szuper stílusos. Az Oriflame Exklusive termékcsalád új, kortalan kiegészítői kizárólag Oriflame Brand Partnerek
számára készültek.

 

„Oriflame ajándék Start program új csatlakozóknak” bővebben

error: Tartalom védett!