WellnessbyOriflame – Oriflame immunerősítő étrendkiegészítők

Wellness by Oriflame immunerősítő étrendkiegészítők

oriflame immunerősítő étrendkiegészítőkA Wellness by Oriflame immunerősítő étrendkiegészítők a hétköznapjaink segítőtársai.

A termékek hatékonysága érdekében fontos a napi zsírégető torna, vagy bármilyen megmozgató sporttevékenység.

 

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Letöltés [349.77 KB]

Rendelj online!

Étrendkiegészítőket rendelnék!


A hatékonyság érdekében beiktatandó szokások

A mai mozgalmas világunkban különösen fontos testünk és lelkünk számára a jó közérzet és a minőségi életvitel elérése és megtartása. Ehhez számos tényező is hozzájárul, például az elfogyasztott táplálékok. Másik meghatározó tényező az egészséges életmód:

  • Mozgás –

A szervezetnek szüksége van a mindennapi mozgásra az egészség megőrzéséhez. A mindennapi mozgással megtarthatjuk a csontok sűrűségét és az izomtömeget, megőrizhetjük a test rugalmasságát, a szív- és érrendszer
egészségét, a szervezet egyensúlyát és koordinációját. A mozgás hatással van a hangulatunkra és a stressz kezelésére, immunrendszerünk erősítésére.

  • Stressz kezelése –

Sokan tapasztalták már a stressz hatásait a szervezetükre – szapora szívverést, a vállak feszülését. A test ezen reakciói stressz hatásaira figyelmeztetnek bennünket, hogy változásra van szükség az életünkben és csökkenteni kell a stressz szintjét. Íme, néhány technika a stressz
hatásainak enyhítésére.
Bárhol és bármikor elvégezhetőek:
-Többször lélegezz mélyeket.
-Végezz vállkörzést.
-Döntsd a nyakad egyik oldalról a másikra (közelítsd a füledet a vállhoz, tartsd így 10 másodpercig, majd hagyd pihenni.Ezután ismételd meg a másik oldalon is). Mosolyogj! Amikor mosolygunk, az izmok jelet adnak az agynak. Ennek következtében olyan kémiai anyagok szabadulnak fel, amelyek nyugalommal töltenek el bennünket.

  • Rendszeres alvás –

6-8 óra alvás javasolt minden este. Alvás közben a test szinte megújul, önmagát regenerálja. Fontos, hogy a rendszeres alvás szokássá váljon, ez hozzájárul a jó közérzethez. 

  •  A káros környezeti tényezők csökkentése–

A testi és lelki egyensúly, valamint a jó közérzet megtartása érdekében kerüld a légszennyezet területeket, a rovarirtók és permetszerek használatát, a túlzott napozást.

  • Társasági kapcsolatok –

A jó közérzet fontos része egy közösséghez való tartozás. Jótékonyan hat a testre és a lélekre egyaránt. Lépj kapcsolatba a téged körülvevő emberekkel, vegyél részt lakóhelyed közösségének életében, csevegj ismerőseiddel, barátkozz másokkal, és tapasztald meg mindezek egészségedre
gyakorolt pozitív hatását

 


Megosztom másokkal is:

error: Tartalom védett!