Norrsken Oriflame ékszerek – északifény ihlette egyedi kiegészítők féldrágakövekkel

Norrsken Oriflame ékszerek – katalógus

Oriflame ékszerekAz Norrsken Oriflame ékszerek kollekciója a szépség egyszerűségét fejezik ki.

Az északi fény és a természet ereje, annak csodálatos világa ihlette az ékszerek kortalan stílusát, hogy veled legyenek életed minden fontos pillanatában.

Az exkluzív ékszerek igazi ajándéknak nagyszerűek akármilyen vagy ünnepi alkalmakra is.  Nőnap, Anyák napja, Névnap, Születésnap, Karácsony: kedves meglepetés szeretteidnek.
„Norrsken Oriflame ékszerek – északifény ihlette egyedi kiegészítők féldrágakövekkel” bővebben

Oriflame ajándék Start program új csatlakozóknak

Oriflame ajándék Start program új csatlakozóknak

Oriflame ajándék, azoknak, akik szeretik az ajándékokat.

A 2021. 3-as katalógus időszakában  is egy exkluzív ösztönző  ajándékprogrammal kedveskedik újra  az Oriflame az új klubtagoknak, azaz ebben az időszakban regisztrált vásárlóknak, munkatársaknak, brand partnereknek.

 

Szerezd meg a Plissé táska kollekciót, amelyet a minimalista építészetre jellemző letisztult vonalvezetés, a színátmenetek csodálatos harmóniája és a Saffiano bőr elegáns megjelenése tesz különlegessé. A táskák pliszírozott kialakítása funkcionális, csodálatos és szuper stílusos. Az Oriflame Exklusive termékcsalád új, kortalan kiegészítői kizárólag Oriflame Brand Partnerek
számára készültek.

 

„Oriflame ajándék Start program új csatlakozóknak” bővebben

Oriflame katalógus júliusi újdonságok 2020/10

Oriflame katalógus júliusi újdonságok 2020-ban 

oriflame katalógus júliusiAz Oriflame katalógus júliusi  újdonságok 2020-as nyári ajánlatairól is érdemes említést tenni. A nyári újdonságok között újra megjelent egy körömlakk kollekció a The One családban, mellyel szalonminőségű körmöket varázsolhatunk magunknak.  Találhatunk a katalógusban újabb divatkiegészítőket,  és végre 2-3 éves kihagyás után újra kapható a kéztisztító zselé, most kókuszos illattal, mely korábban citrusos, teafás  illatban volt élvezhető.

Nézd meg a videóban a 2020/10-es katalógus újdonságait

„Oriflame katalógus júliusi újdonságok 2020/10” bővebben

error: Tartalom védett!