Oriflame parfüm akció

 Oriflame parfüm akció – kedvezmények amíg a készlet tart

Oriflame parfüm akcióOriflame parfüm akció,  a készlet erejéig érvényes az oldalamon. Ezzel az egyedi akciós parfüm készlettel szeretnék kedveskedni kedves látogatóimnak.  Érdemes az oldalt rendszeresen követni, elképzelhetőek későbbiekben is egyedi akciós lehetőségek.

Az akciós parfümökből már  csak  1-1 utolsó db van készleten.  Bemutatóból megmaradt új parfümök. A parfümöket szállítási díj nélkül postán maradó küldeményként Magyországon belül bárhová el tudom juttatni.

Amennyiben valamelyik parfüm időközben elkel, azt nem tudom a lentiekben írt egyedi akciós áron biztosítani.

„Oriflame parfüm akció” bővebben

Oriflame Live in Colour Eau de Parfüm

Oriflame Live in Colour Eau de Parfüm – tavaszi illatcsokor egy retro üvegbe zárva

Live in Colour eau de parfumAz Oriflame Live in Colour Eau de Parfüm (Termékkód: 33964, 50ml) vonzó retro kiszerelése magához vonzott, így ellenállni nem bírtam, hogy ezt a parfümöt ne próbáljam ki.

Elsőre egy mintát próbáltam, és szinte semmi illat nem érintett meg. Szinte a minta teljes tartalmát magamra locsoltam, de inkább mellbe vágott az alkohol tartalom. A későbbi tesztelés során már, teljesen parfüm mentes tiszta orral, már egy keveredett virágillat, kicsit „bulgár rózsavíz”-re emlékeztető illatot is éreztem. Fontos, hogy az üvegből kifújva levegőbe úgy érzékeltem, hogy a szórófej, szinte kiadagolja az illatot, így az alkohol nem érezhető már mellbevágóan, inkább a lenge, tavaszi virágillat érvényesült.  „Oriflame Live in Colour Eau de Parfüm” bővebben

Oriflame Possess the Secret – a parfümpáros

Oriflame Possess the Secret parfümök – a Valentin napi ajánlatok új illatpárosai

Oriflame Possess the SecretAz Oriflame Possess the Secret (kód: 33955) női parfüm illat nagy várakozással, érkezett megjelenésekor (2017-ben) hozzám. A korábbiakban megjelent Possess parfüm, a nagy kedvenc révén, mielőbb szerettem volna az újat is kipróbálni.

Az illatban elsőre nem is csalódtam, jellegében kicsit más mint az előző Possess illat volt, minőségét tekintve szintén eau de parfum.

  • Az egyik észrevétel: míg az előző illatot saját magamon nem éreztem ,bár mások számára érezhető volt folyamatosan, a veszély az volt, hogy többet kellett fújni, hogy számomra is érezhetővé váljon. Az új Illat folyamatosan érezhető magam számára is, és bár az illatról azt írják, a golden alma az egyik fő illat összetevő és egy virágos – gyümölcsös – fás  illat mégis a parfüm teljességében érezve, nekem egy erőteljesebb és kellemesen citrusos, friss illatot idéz meg.
  • A másik észrevétel: A nagy várakozás ellenére a parfümök köré vont mitológiai történet, és a maga a Yggdrasil fa alap inspiráció  nem volt túl szimpatikus, mégis az inspirációt elfelejtve, magával az illattal elégedett vagyok.

Részletek az illatokról olvass tovább ⇒ „Oriflame Possess the Secret – a parfümpáros” bővebben

Oriflame ajándék termékek

Oriflame ajándék termékek a 2020. 10-es katalógusban júl. 27-ig!

Oriflame ajándék termékekAz Oriflame ajándék termékek garmadájára tehetsz szert, ha az Oriflame termékeit rendeled. Itt mindig érdemes saját tagságot regisztrálni, és saját kódszámon rendelni.  A katalógus is rejteget számunkra mindig valami ajándék terméket is. Van amikor több ajándékot is tudunk szerezni, és van amikor kevesebbre van lehetőség. De ha a katalógusban nem találunk ilyet, lehet, hogy egy időszakosan érvényes extra ajánlat vagy a klubtagoknak szóló Business Beauty magazinban megjelent lehetőség alkalmat ad erre.  Rendeld meg a katalógusból a minden napi életben szükséges összes drogériás termékeidet. Jó esélyed lesz arra, hogy még ajándékot is szerezz melléjük.

„Oriflame ajándék termékek” bővebben

Oriflame új termékek, Oriflame katalógus újdonságok 2020/5.

Oriflame új termékek a 2020/5-ös időszakban

Oriflame új termékekOriflame új termékek érkeztek szép számmal a 2020/5-ös Oriflame katalógus időszakban is. Home office-ban is szépülj az Oriflame-mel!

A katalógus sláger újdonsága az új Amber Elixir Mystery Eau de Parfüm, mely az Amber Elixir parfümök harmadik tagja, mely keleties-citrusos-hangulatával varázsolhat el mindenkit a hétköznapokból.

Nézd meg az 2020.5-ös katalógus újdonságait a videóban!

Az Oriflame új termékek érvényes árait megtalálod az aktuális katalógusban ha fellapozod itt!

Fellapozom a katalógust!

„Oriflame új termékek, Oriflame katalógus újdonságok 2020/5.” bővebben

Újtermékek az Oriflame katalógus, Valentin napra és Nőnapi 2020/3-as időszakában

Újtermékek az Oriflame 2020/3-as katalógus kínálatából

újtermékekAz újtermékek az 2020/3-as katalógus időszakban, még a Valentin napra , de már a Nőnapra is készültek.

Ebben a katalógusban eltérő módon ismerhetjük meg az új érzések világát. A teljesen új termékeken kívül a régi kedvenceket is megvásárolhatjuk új, továbbfejlesztett kiadásban. Nézd meg a videóban az újdonságokat!

– Újtermékek – Oriflame katalógus 2020.3.  ajánlatok Valentin napra, Nőnapra videó –

iratkozz fel a youtube csatornára több videóért!

A termékek részletesen ⇒ „Újtermékek az Oriflame katalógus, Valentin napra és Nőnapi 2020/3-as időszakában” bővebben

Oriflame őszi katalógus 2019/15 újdonságai

Oriflame őszi katalógus 2019/15 újdonságai

oriflame őszi katalógusAz Oriflame őszi katalógus újdonságok tovább bővülnek a 2019.15-ös időszakban is.  A Giordani Gold termék paletta egy új alapozóval és a Jewel rúzsok új árnyalataival bővül. És még számos testápolással kapcsolatos újdonságból válogathathatnak örömükre az újdonságokat kedvelők.

Nézd meg a videóban az újdonságokat!

Oriflame őszi katalógus 2019/15. újdonságok videó –

iratkozz fel a youtube csatornára több videóért!

A videóban szereplő termékek aktuális árait, az aktuális katalógusban találhatod. Lapozd fel itt!

Fellapozom a katalógust!

 

Az Oriflame őszi katalógus új termékeiről részletesebben: ⇒

„Oriflame őszi katalógus 2019/15 újdonságai” bővebben

Oriflame őszi katalógus újdonságok 2019/14

Oriflame őszi katalógus újdonságok 2019/14

oriflame őszi katalógusAz Oriflame őszi katalógus 2019.14-es újdonságok is izgalmas termékekkel kecsegtetnek , az ősz favorit eau de parfum illata a Magnetista, mely a keleties-virágos illatokat kedvelőknek kedvez. Nézd meg az Oriflame őszi katalógus újdonságokat a videóban!

– Oriflame őszi 2019/14-es katalógus újdonságok videó –

iratkozz fel a youtube csatornára több videóért!

Ha az Oriflame őszi katalógus újdonságok aktuális árai érdekelnek, lapozd fel itt az aktuális katalógust!

Fellapozom a katalógust!

Részletesebben a termékekről, olvass tovább: ⇒ „Oriflame őszi katalógus újdonságok 2019/14” bővebben

error: Tartalom védett!