Giordani Gold Essenza parfüm, GG Marbleised szemhéjárnyalók

Giordani Gold Essenza Parfüm és az Oriflame GG Marbleised szemhéjárnyalók

Oriflame Giordani Gold Essenza parfümA 2018/1-es katalógus kiemelt kedvencei prémium kategóriából nálam a Oriflame Giordani Gold Essenza parfüm, mely nem csak a minősége és kelleme miatt emelkedik ki a kedvencek közül, hanem a jelentős januári csökkentett ára miatt.

Bevezető áron a  parfüm 6000ft-tal  volt olcsóbban elérhető, ezért kihagyhatatlan ajánlatnak számított, és ha „lúd, legyen kövér” a parfüm rendes árába még belefért a két új kedvenc GG szemhéjárnyaló két gyönyörű árnyalata a Beige Collection  33479  és a Blue Iridescence 33480 , még akkor is ha a két terméken jelenleg nem volt plusz árkedvezmény. A szemhéjárnyalók több árnyalatban jelentek meg már a karácsonyi katalógusokban, az árukat, minőségüket tekintve, a luxus kategóriába sorolhatóak.

„Giordani Gold Essenza parfüm, GG Marbleised szemhéjárnyalók” bővebben

Oriflame The ONE póruscsökkentő sminkalap

TheOne sminkalap az új póruscsökkentő sminkalap avagy pore minimizing primer

TheOne sminkalapA legújabb TheOne sminkalap már túl van nálam a tesztelésen. Nagy rajongója vagyok a primereknek, ezért ezt sem hagyhattam ki.

A The One pore minimizing primer (33709) árban olcsóbb, mint eddigi társai (Giordani Gold, NovAge).  Amit tud nyújtani, az egyenes arányos az árával is. Ezzel most  nem lehúzni szerettem volna ezt a terméket, csak hangsúlyozni, hogy, aki ragaszkodik a luxusabb prémium kategóriához, annak továbbra is inkább a NovAge Pore and Line arcbőr-tökéletesítő pórusokra és finom vonalakra (33944) primert ajánlom.

„Oriflame The ONE póruscsökkentő sminkalap” bővebben

Oriflame cuccok – kedvencek 2019-ből

Oriflame cuccok, melyeket 2020-ban is megvásárolok

oriflame cuccokOriflame cuccok, válogatás a 2019-ben megjelent katalógusokból. A tavalyi időszak sok új terméket hozott nekünk, új női és férfi parfümök, testápolás és divatkiegészítők gazdagították az Oriflame katalógusait. Jó néhány közülök kedvencem is lett,  melyek, ha elfogynak 2020-ban is újra vásárolom őket.

Voltak köztük limitált termékek, melyek már nem biztos, hogy mindig elérhetőek lesznek, de időszakosan megjelenhetnek újra a katalógusban!

A 2019. első 6 katalógusa ezeket a kedvenceket hozta

Nézd meg a videóban a termékekről készült részletesebb tapasztalataimat!

„Oriflame cuccok – kedvencek 2019-ből” bővebben

error: Tartalom védett!