Giordani Gold Essenza parfüm, GG Marbleised szemhéjárnyalók

Giordani Gold Essenza Parfüm és az Oriflame GG Marbleised szemhéjárnyalók

Oriflame Giordani Gold Essenza parfümA 2018/1-es katalógus kiemelt kedvencei prémium kategóriából nálam a Oriflame Giordani Gold Essenza parfüm, mely nem csak a minősége és kelleme miatt emelkedik ki a kedvencek közül, hanem a jelentős januári csökkentett ára miatt.

Bevezető áron a  parfüm 6000ft-tal  volt olcsóbban elérhető, ezért kihagyhatatlan ajánlatnak számított, és ha „lúd, legyen kövér” a parfüm rendes árába még belefért a két új kedvenc GG szemhéjárnyaló két gyönyörű árnyalata a Beige Collection  33479  és a Blue Iridescence 33480 , még akkor is ha a két terméken jelenleg nem volt plusz árkedvezmény. A szemhéjárnyalók több árnyalatban jelentek meg már a karácsonyi katalógusokban, az árukat, minőségüket tekintve, a luxus kategóriába sorolhatóak.

„Giordani Gold Essenza parfüm, GG Marbleised szemhéjárnyalók” bővebben

Oriflame The ONE póruscsökkentő sminkalap

TheOne sminkalap az új póruscsökkentő sminkalap avagy pore minimizing primer

TheOne sminkalapA legújabb TheOne sminkalap már túl van nálam a tesztelésen. Nagy rajongója vagyok a primereknek, ezért ezt sem hagyhattam ki.

A The One pore minimizing primer (33709) árban olcsóbb, mint eddigi társai (Giordani Gold, NovAge).  Amit tud nyújtani, az egyenes arányos az árával is. Ezzel most  nem lehúzni szerettem volna ezt a terméket, csak hangsúlyozni, hogy, aki ragaszkodik a luxusabb prémium kategóriához, annak továbbra is inkább a NovAge Pore and Line arcbőr-tökéletesítő pórusokra és finom vonalakra (33944) primert ajánlom.

„Oriflame The ONE póruscsökkentő sminkalap” bővebben

Oriflame cuccok – kedvencek 2019-ből

Oriflame cuccok, melyeket 2020-ban is megvásárolok

oriflame cuccokOriflame cuccok, válogatás a 2019-ben megjelent katalógusokból. A tavalyi időszak sok új terméket hozott nekünk, új női és férfi parfümök, testápolás és divatkiegészítők gazdagították az Oriflame katalógusait. Jó néhány közülök kedvencem is lett,  melyek, ha elfogynak 2020-ban is újra vásárolom őket.

Voltak köztük limitált termékek, melyek már nem biztos, hogy mindig elérhetőek lesznek, de időszakosan megjelenhetnek újra a katalógusban!

A 2019. első 6 katalógusa ezeket a kedvenceket hozta

Nézd meg a videóban a termékekről készült részletesebb tapasztalataimat!

„Oriflame cuccok – kedvencek 2019-ből” bővebben

Oriflame katalógus tavasz-nyár újdonságok 2020/7.

Oriflame katalógus tavasz-nyár új termékek

Oriflame katalógus tavasz nyárAz Oriflame katalógus tavasz-nyár 2020. időszakában megismerkedhetünk a Joyce parfümök első két tagjával.

Új divatkiegészítőket szerezhetünk be a nyári hangulatunkhoz a május 25-ig érvényes katalógusban!

Nézd meg a videóban az új termékeket és kiemelt ajánlatokat!

„Oriflame katalógus tavasz-nyár újdonságok 2020/7.” bővebben

Oriflame katalógus újdonság 2020/6 – Tavaszi, Anyák napi ajánlatok

Oriflame katalógus újdonság, új termékek tavaszi, Anyáknapi ajánlatok

Oriflame katalógus újdonságAz Oriflame katalógus újdonság termékei a 2020/6-os katalógus időszakban a tavaszi hangulatot kiteljesítő, Anyák napi meglepetésekhez is ötleteket adó, nyarat váró ajánlatok. Bár „maradj otthon” időket élünk, ne feledkezzünk el az otthoni szépségápolási és drogériás napi rutinjainkról sem.

Nézd meg a 6-os katalógus új  termékeit a videóban!

„Oriflame katalógus újdonság 2020/6 – Tavaszi, Anyák napi ajánlatok” bővebben

Oriflame őszi katalógus újdonságok 2019/14

Oriflame őszi katalógus újdonságok 2019/14

oriflame őszi katalógusAz Oriflame őszi katalógus 2019.14-es újdonságok is izgalmas termékekkel kecsegtetnek , az ősz favorit eau de parfum illata a Magnetista, mely a keleties-virágos illatokat kedvelőknek kedvez. Nézd meg az Oriflame őszi katalógus újdonságokat a videóban!

– Oriflame őszi 2019/14-es katalógus újdonságok videó –

iratkozz fel a youtube csatornára több videóért!

Ha az Oriflame őszi katalógus újdonságok aktuális árai érdekelnek, lapozd fel itt az aktuális katalógust!

Fellapozom a katalógust!

Részletesebben a termékekről, olvass tovább: ⇒ „Oriflame őszi katalógus újdonságok 2019/14” bővebben

Nyári Oriflame katalógus újdonságok 2019/10

Oriflame nyári újdonságok 2019/10

nyári oriflame katalógus újdonságokAz nyári Oriflame katalógus újdonságok folytatásaként a 2019.10-es katalógusban egy új smink kollekciót próbálhatunk ki. A kollekcióban egy új szempillaspirál, körömlakkok, szemkontúr ceruzák, rúzsok, alapozók, korrektorok, szemhéjpúderek és kompakt púderek új árnyalatai közül válogathatunk. A kollekció  a 10-es és a 11-es katalógus időszakában folyamatosan jelenik meg, illetve rendelhető. Emellett új divatkiegészítőkkel is találkozhatunk, így folyamatosan van valami új, ami felkelheti az érdeklődést.

– Nyári Oriflame katalógus újdonságok videó –

iratkozz fel a youtube csatornára több videóért!

Az  nyári Oriflame katalógus újdonságok, termékek érvényes árát az aktuális katalógusban találhatjuk.

Fellapozom a katalógust!

 

További részletek a termékekről ⇒

„Nyári Oriflame katalógus újdonságok 2019/10” bővebben

Oriflame The One korrektor – The One Everlasting preciziós korrektor

Oriflame The One korrektor – The One Everlasting preciziós applikátorral vagy applikátor nélkül?

Oriflame The One korrektor - The One Everlasting preciziós korrektorA legújabb Oriflame The One korrektor a The One Everlasting preciziós korrektor, mely a The One Everlasting korrektor továbbfejlesztett változata.

A tesztelés alapján is elmondható, hogy valóban egy magasabb fedést nyújtó korrektor, melyet rövid időn belül nem szükséges megismételni . Applikátorral látták el, mely precízebb felvitelt biztosít, mint az előző The One Everlasting korrektor az applikátor nélkül.  FreshFix Technológiájának köszönhetően tartós hatást eredményez. A gazdag pigmenttartalom hibátlan megjelenést biztosít párás időben és izzadás esetén is. Az applikátorral precízebben lehet elfedni az apróbb, helyi bőrhibákat is, ha kiemelőként szeretnénk alkalmazni, könnyebben tudunk vonalakat is húzni vele, nem tudunk sokat elhasználni így a kiszerelésből, tehát ezáltal gazdaságos is, bár 5ml a tubusos változat fele, tehát kevesebbet is tettek bele.

Részletek ⇒ „Oriflame The One korrektor – The One Everlasting preciziós korrektor” bővebben

Oriflame Giordani Gold primer fiatalos ragyogás szérum

Giordani Gold sminkalap szérum

Oriflame Giordani Gold primer,sminkalap

Oriflame Giordani Gold primer – Ha a tökéletes sminkalap avagy primer a vágyad, próbáld ki a Giordani Gold sminkalap szérumot. Prémium kategóriás kozmetikai termék, nyáron a nagy melegben önmagában is alkalmazható.

Ragyogj az ünnepi, alkalmi partykon, találkozókon a Giordani Gold primer – Fiatalos Ragyogás szérum állagú sminkalap (kódszám:33300) segítségével.

Olvass további részleteket itt – Forrás: Oriflame Giordani Gold primer fiatalos ragyogás szérum

 


Megosztom másokkal is:

error: Tartalom védett!