Giordani Gold Essenza parfüm, GG Marbleised szemhéjárnyalók

Giordani Gold Essenza Parfüm és az Oriflame GG Marbleised szemhéjárnyalók

Oriflame Giordani Gold Essenza parfümA 2018/1-es katalógus kiemelt kedvencei prémium kategóriából nálam a Oriflame Giordani Gold Essenza parfüm, mely nem csak a minősége és kelleme miatt emelkedik ki a kedvencek közül, hanem a jelentős januári csökkentett ára miatt.

Bevezető áron a  parfüm 6000ft-tal  volt olcsóbban elérhető, ezért kihagyhatatlan ajánlatnak számított, és ha „lúd, legyen kövér” a parfüm rendes árába még belefért a két új kedvenc GG szemhéjárnyaló két gyönyörű árnyalata a Beige Collection  33479  és a Blue Iridescence 33480 , még akkor is ha a két terméken jelenleg nem volt plusz árkedvezmény. A szemhéjárnyalók több árnyalatban jelentek meg már a karácsonyi katalógusokban, az árukat, minőségüket tekintve, a luxus kategóriába sorolhatóak.

„Giordani Gold Essenza parfüm, GG Marbleised szemhéjárnyalók” bővebben

Oriflame parfüm akció

 Oriflame parfüm akció – kedvezmények amíg a készlet tart

Oriflame parfüm akcióOriflame parfüm akció,  a készlet erejéig érvényes az oldalamon. Ezzel az egyedi akciós parfüm készlettel szeretnék kedveskedni kedves látogatóimnak.  Érdemes az oldalt rendszeresen követni, elképzelhetőek későbbiekben is egyedi akciós lehetőségek.

Az akciós parfümökből már  csak  1-1 utolsó db van készleten.  Bemutatóból megmaradt új parfümök. A parfümöket szállítási díj nélkül postán maradó küldeményként Magyországon belül bárhová el tudom juttatni.

Amennyiben valamelyik parfüm időközben elkel, azt nem tudom a lentiekben írt egyedi akciós áron biztosítani.

„Oriflame parfüm akció” bővebben

Oriflame ajándék Start program új csatlakozóknak

Oriflame ajándék Start program új csatlakozóknak

Oriflame ajándék, azoknak, akik szeretik az ajándékokat.

A 2021. 3-as katalógus időszakában  is egy exkluzív ösztönző  ajándékprogrammal kedveskedik újra  az Oriflame az új klubtagoknak, azaz ebben az időszakban regisztrált vásárlóknak, munkatársaknak, brand partnereknek.

 

Szerezd meg a Plissé táska kollekciót, amelyet a minimalista építészetre jellemző letisztult vonalvezetés, a színátmenetek csodálatos harmóniája és a Saffiano bőr elegáns megjelenése tesz különlegessé. A táskák pliszírozott kialakítása funkcionális, csodálatos és szuper stílusos. Az Oriflame Exklusive termékcsalád új, kortalan kiegészítői kizárólag Oriflame Brand Partnerek
számára készültek.

 

„Oriflame ajándék Start program új csatlakozóknak” bővebben

Oriflame Live in Colour Eau de Parfüm

Oriflame Live in Colour Eau de Parfüm – tavaszi illatcsokor egy retro üvegbe zárva

Live in Colour eau de parfumAz Oriflame Live in Colour Eau de Parfüm (Termékkód: 33964, 50ml) vonzó retro kiszerelése magához vonzott, így ellenállni nem bírtam, hogy ezt a parfümöt ne próbáljam ki.

Elsőre egy mintát próbáltam, és szinte semmi illat nem érintett meg. Szinte a minta teljes tartalmát magamra locsoltam, de inkább mellbe vágott az alkohol tartalom. A későbbi tesztelés során már, teljesen parfüm mentes tiszta orral, már egy keveredett virágillat, kicsit „bulgár rózsavíz”-re emlékeztető illatot is éreztem. Fontos, hogy az üvegből kifújva levegőbe úgy érzékeltem, hogy a szórófej, szinte kiadagolja az illatot, így az alkohol nem érezhető már mellbevágóan, inkább a lenge, tavaszi virágillat érvényesült.  „Oriflame Live in Colour Eau de Parfüm” bővebben

Oriflame Sublime Nature – Tuberose vagy Tonka Bean

Oriflame Sublime Nature parfümök, Tuberose vagy Tonka Bean, melyiket válasszam?

Az Oriflame Sublime Nature parfümök prémium illatkollekció megálmodója és megalkotója Nathalie Lorson, az a francia, már 2016. óta parfüm készítő mesteri kitüntetéssel is rendelkező (az egész világon csak 12-en kapták meg)  parfümőr, aki több   francia divatháznak is alkotott már parfümöket. Köztük  Yves Saint Laurent, a Dolce & Gabbana és a Roberto Cavalli márkáknak is.

Oriflame Sublime Nature  műhelytitkok

Nézd meg Nathaliet műhelytitkok közben! Tekints bele a parfümök műhelytitkainak világába, hogyan készülnek, mit jelent a Co2 eljárás? „Oriflame Sublime Nature – Tuberose vagy Tonka Bean” bővebben

Oriflame cuccok – kedvencek 2019-ből

Oriflame cuccok, melyeket 2020-ban is megvásárolok

oriflame cuccokOriflame cuccok, válogatás a 2019-ben megjelent katalógusokból. A tavalyi időszak sok új terméket hozott nekünk, új női és férfi parfümök, testápolás és divatkiegészítők gazdagították az Oriflame katalógusait. Jó néhány közülök kedvencem is lett,  melyek, ha elfogynak 2020-ban is újra vásárolom őket.

Voltak köztük limitált termékek, melyek már nem biztos, hogy mindig elérhetőek lesznek, de időszakosan megjelenhetnek újra a katalógusban!

A 2019. első 6 katalógusa ezeket a kedvenceket hozta

Nézd meg a videóban a termékekről készült részletesebb tapasztalataimat!

„Oriflame cuccok – kedvencek 2019-ből” bővebben

Oriflame ajándék termékek

Oriflame ajándék termékek a 2020. 10-es katalógusban júl. 27-ig!

Oriflame ajándék termékekAz Oriflame ajándék termékek garmadájára tehetsz szert, ha az Oriflame termékeit rendeled. Itt mindig érdemes saját tagságot regisztrálni, és saját kódszámon rendelni.  A katalógus is rejteget számunkra mindig valami ajándék terméket is. Van amikor több ajándékot is tudunk szerezni, és van amikor kevesebbre van lehetőség. De ha a katalógusban nem találunk ilyet, lehet, hogy egy időszakosan érvényes extra ajánlat vagy a klubtagoknak szóló Business Beauty magazinban megjelent lehetőség alkalmat ad erre.  Rendeld meg a katalógusból a minden napi életben szükséges összes drogériás termékeidet. Jó esélyed lesz arra, hogy még ajándékot is szerezz melléjük.

„Oriflame ajándék termékek” bővebben

Oriflame nyári újdonságok a 2020/9-es katalógusban

Oriflame nyári újdonságok 2020/9

Oriflame nyári újdonságokAz Oriflame nyári újdonságok között is találhat mindenki magának valami szemre való dolgot a 2020/9-es katalógusban. Én mindig nagy kedvvel szeretem kipróbálni azt ami elsőre megtetszett. A tapasztalat úgyis eldönti, hogy beválik-e az adott termék vagy sem. Bár az idei nyár nem olyan mint a többi, sem a helyzet,  sem az időjárás nem kedvez nyári elgondolásainknak. Kockáztatni azért mégis érdemes,  hátha saját helyzetünket tudjuk a nyárhoz alakítani. Ha bármely termék nem válik be, akkor a 100%-os megelégedettségi garanciával élhetünk, és akár kicserélhetjük másra is. Általában nem szoktam tévedni, úgy 90%-ban amire elsőre tetszik a katalógus lapjain, azt mondhatom, hogy eddig még mindig nekem bevált. „Oriflame nyári újdonságok a 2020/9-es katalógusban” bővebben

Oriflame katalógus tavasz-nyár újdonságok 2020/7.

Oriflame katalógus tavasz-nyár új termékek

Oriflame katalógus tavasz nyárAz Oriflame katalógus tavasz-nyár 2020. időszakában megismerkedhetünk a Joyce parfümök első két tagjával.

Új divatkiegészítőket szerezhetünk be a nyári hangulatunkhoz a május 25-ig érvényes katalógusban!

Nézd meg a videóban az új termékeket és kiemelt ajánlatokat!

„Oriflame katalógus tavasz-nyár újdonságok 2020/7.” bővebben

error: Tartalom védett!