Oriflame cuccok – kedvencek 2019-ből

Oriflame cuccok, melyeket 2020-ban is megvásárolok

oriflame cuccokOriflame cuccok, válogatás a 2019-ben megjelent katalógusokból. A tavalyi időszak sok új terméket hozott nekünk, új női és férfi parfümök, testápolás és divatkiegészítők gazdagították az Oriflame katalógusait. Jó néhány közülök kedvencem is lett,  melyek, ha elfogynak 2020-ban is újra vásárolom őket.

Voltak köztük limitált termékek, melyek már nem biztos, hogy mindig elérhetőek lesznek, de időszakosan megjelenhetnek újra a katalógusban!

A 2019. első 6 katalógusa ezeket a kedvenceket hozta

Nézd meg a videóban a termékekről készült részletesebb tapasztalataimat!

Swedish Spa tusolóhab

Swedish Spa tusolóhabA 2019-ben megjelent Oriflame cuccok közül, a megújult Swedish Spa család egyik kedvence, a tusoló hab. Korábbi változata már ismert volt számomra, és örömmel vettem az újabb változatot. Míg az előző változat borsmentaolajat és ezüstnyírfa kivonatot tartalmazott addig az új egy még kellemesebb összetevővel jelent meg. A tusfürdő zselés textúrája vízzel érintkezve pazar habot képez, vizes-virágos illata nyugtató hatású. Formulája sósvízi Corallina Officinalis algát tartalmaz, amely hidratálja és revitalizálja a bőrt. Az édesmandula- és a repceolaj táplálja, kondicionálja és puhítja a bőrt, a bergamottból nyert esszenciális olaj nyugtató és frissítő hatású.

  • Swedish Spa Ocean Foam tusolózselé kód: 34023  Kiszerelés: 200ml

Love Nature tusoló szezámolajjal és magnóliával

Love Nature tusoló magnóliával-34830Egy imádnivaló pazar, nagyon kellemes illatú tusoló, amely természetes szezámolajat és magnólia-kivonatot tartalmaz.  Friss, virágos aromával és szezámolajos-pézsmás jegyekkel. Kiválóan érezhető a magnólia illata, teljesen eltelíti a fürdőszobát. Nem véletlen lett az egyik kedvenc. Az illat nem marad meg tartósan rajtunk, így fürdés után bármilyen illatot használhatunk, nem lesz keveredés. Ápolja, puhává és simává teszi a bőrt.  Biológiailag lebomló formula.

  • Love Nature tusolókrém  szezámolajjal és magnóliával                                                  kód: 34830 Kiszerelés: 250ml

Bunch of Love kollekció

Bunch of Love testápoló kollekcióMintha egy virágos réten lennénk olyan illatot áraszt a kollekció mind a 3 terméke.  A tusoló különösképpen nagy kedvenc lett, kár, hogy ez egy limitált kiadás. Remélhetőleg még rendelhetjük időnként a katalógusban.

Ezek az Oriflame cuccok kitűnőek ajándéknak is, a tusoló szappanmentes pH semleges, a szappan virág díszítésű és diszdobozban. Virágos-fás-gyümölcsös illat kompozíció

  • Bunch of Love kézkrém kód: 34868  Kiszerelés: 75ml

  • Bunch of Love tusolókrém kód: 34866 Kiszerelés: 250ml

  • Bunch of Joy szappan kód: 36193  Kiszerelés: 75gr

Radiant Rose illat kollekció

Radiant Rose illat kollekcióA Radiant Rose kollekcióban megjelent egy kifinomult Eau de Cologne, amelyet átjár a rózsavíz illata. Egy hidratáló hatású kézkrém a rózsa kifinomult illatával. És egy gyengéden tisztító szappan csodálatos mintával és a rózsavíz pazar illatával. Egyedi formájának köszönhetően a szappan ajándéknak is tökéletes.

A kollekció minden terméke csodálatos rózsaszín-arany csomagolásban van. Kedvenc mind a 3 darab, az Edc méreténél tekintve kiadagolható egy kisebb pumpás üvegbe, így akár napközben is többször is megismételhetjük. Eau de Cologne, de megismételve folyamatosan intenzíven körülleng a rózsavíz illat.  Limitáltan rendelhetőek, remélhetőleg újra-újra előkerül majd a katalógusban!

  • Radiant Rose Eau de Cologne kód: 35436 Kiszerelés: 200ml

  • Radiant Rose kézkrém kód: 35438 Kiszerelés: 75ml

  • Radiant Rose szappan kód: 35439 Kiszerelés: 75g

Feet up Comfort éjszakai hidratáló lábkrém

Egy kiváló lábkrém éjszakára, mellyel könnyedén ápolhatjuk a láb bőrét. Intenzíven hidratáló hatású, természetes avokádó- és aloe vera-kivonatot tartalmaz. Puhábbá teszi és nyugtatja a lábbőrt az éjszaka folyamán. Bőrgyógyászatilag tesztelt. A jobb hatás érdekében használhatunk a krémezés után zoknit is.

 

  • Feet Up Comfort hidratáló éjszakai lábkrém kód: 34935  Kiszerelés: 150ml

Sunkiss Garden Eau de Toilette

Napcsókolta kert, a virágba borult természet illata!

A Sunkiss Garden Eau de Toilette a trópusi virágligetek és a frissítő tavaszi délutánok esszenciája, egyetlen üvegbe zárva. A pitaja, a gyöngyvirág és a pézsma illatjegyei elrepítenek a virágzó gyümölcsfák alá, a természet gondtalanságába.  Elise Benát alkotása. Az illat limitáltan kapható, már csak időnként bukkan fel a katalógusban. Remélhetőleg, még nem tűnik el végleg.

Fejjegy: citrom, maracuja, pitaja (sárkánygyümölcs)

Szívjegy: málna, frangipáni, gyöngyvirág

Alapjegy: pézsma, pirított mandula, pralinés jegyek, cédrus

  • Sunkiss Garden Eau de Toilette kód: 34473 Kiszerelés: 50ml

True Colourful sál

Nagy kedvenc lett ez a divatos színekben pompázó, dekoratív sál. A sarkait díszítő rojtok teszik igazán stílusossá a megjelenését. Feldobja a legegyszerűbb ruházatot is, és ami a legfontosabb, újrahasznosított palackokból készült a környezet védelmében – egy csodálatos változás kezdete. Készlet erejéig még beszerezhető. Mérete: 90 (H) x 190 (SZ) cm.
  • True Colourful sál  kód: 37391


A 2019. 7-17. katalógusaiból válogatott kedvencek

Nézd meg a videóban a második félévben szerzett kedvenc Oriflame cuccok bemutatását!

A termékekről néhány részletes leírás:

  • Love Nature frissítő arcmaszk és bőrradír 2 in 1 organikus aloe verával és kókuszvízzel

Love Nature 2 in 1 arcmaszk, mely kipróbálás után számomra arctisztítóként is jól funkcionált. Enyhén radíroz, ha pár percig fenn hagyjuk akkor arcmaszkként használható.  Parabén mentes, kellemes állagú, ápoló arcápoló. Normál bőrre ajánlott, vegyes bőrtípusúak alkalmazhatják.

  • Love Nature frissítő 2 az 1-ben arcmaszk és arcradír organikus aloe verával és kókuszvízzel kód: 34822

Wellness by Oriflame étrendkiegészítő tengeri kalciummal és D-vitaminnal

Calciumra szüksége van az emberi szervezetnek, de csak táplálkozás útján tudjuk bevinni. Mivel kevés a napi kalcium bevitelünk, illetve amit beviszünk lehet az sem épül be, fontos az is hogy amit bejuttatunk az be is épüljön.

Tengeri kalciumot , Aquamint tartalmaz, és D-vitamint adtak hozzá, hogy még könnyebben beépüljön . Tejérzékenyek és laktóz érzékenyek is fogyaszthatják ezt az étrendkiegészítőt.  Mesterséges édesítőt nem tartalmaz, xillitet adtak hozzá.

A kalcium bevitele minden életkorban fontos, az egészséges csontozat erősségének megtartása érdekében. A Kalcium mellé adagolt D-vitamin az immunrendszer erősítésében segít nekünk.

Tapasztalataim alapján nálam körömproblémát oldott meg.  Illetve rendszeresen fogyasztom az immunrendszerem erősítésére. Nagyon finom az íze is, amióta megjelent, nem felejtem el sosem újra vásárolni.

  • Wellness by Oriflame étrendkiegészítő tengeri kalciummal és D-vitaminnal kód:31766

Loved Up Feel Good EDT

Loved Up Feel Good, a rózsaszín varázs. Egy igazi afrozidiákum.

Szilva, kardamon, bergamott, rózsabors, szantálfa jegyekkel. Fűszeres, gyümölcsös, keleties illat.

Illatvilágában hasonlít a Love Potion Secrets parfümhöz. Mivel Edt, nem tartós, de intenzíven érezhető.  Az illathoz vásárolható tusoló, tusolóhab. Megunhatatlan illat,  az Oriflame cuccok között az egyik legkedvencebb.

  • Loved UpFeel Good EDT kód:37214

One Colour körömlakk Tasty Nude

One Colour fényes, könnyen felkenhető körömlakk, nudos árnyalatban.

Divatos szín, kellemes hangulat.  A One Colour körömlakkok 16 árnyalatban kaphatóak a készlet erejéig!

  • One Colour körömlakk Tasty Nude kód:38976

Sensity Midnight Mist Spray Cologne

Frézia illatú spray cologne. Kevés parfüm tartalommal, intenzív illat. Nagyon kellemes, diszkrét, friss.  Elise Benát alkotta, aki a Sunkiss Garden Edt-t is létrehozta.

A frézia könnyed és vibráló virágos jegyei a jázmin és a narancsvirágot idézik egy
gyümölcsös kontúrral. Virágos, keleties illatkompozíció. Nagy kedvenc lett!
Sensity Midnight Mist Spray Cologne Kód:34523

Pure Skin lehúzhatós arcmaszk faszénporral

Lehúzhatós maszk, zsíros, kombinált bőrre. Minden korosztálynak ajánlott. Feketeszén, faszénpor, szalicilsav és ananász kivonattal. A faszénpor méregtelenítő hatású, magához vonzza a szennyeződéseket. Látványos hatás.  Használata felkenve 20-30 percig kell az arcon hagyni, ezután már megszárad, és egy összefüggő felületű lehúzható maszkot kapunk, amit egyben tudunk lehúzni. Mindenkinek ajánlom, nagyon szuper arcmaszk.

  • Pure Skin lehúzhatós arcmaszk faszénporral kód:34872

Giordani Gold Mastercreation primer, sminkalap

Kompakt púder dobozba rejtett sminkalap. Fehér, zselés állagú, hideg hőmérsékleten kemény, melegben felpuhul. Hasonló primer a NovAge bőrfiatalító smink alap, de az folyékonyabb állagú.  Nagyon jól mattítja a bőrt, önmagában is használható vagy alapozó alá. Limitáltan kapható, mindenképpen érdemes beszerezni. Zsíros bőrnél, főleg hatásos lehet. Bőrhibákat nem tüntet el.

  • Giordani Gold Mastercration primer Kód:35587

Magnetista Eau de Parfüm

Már  parfüm üvege is egy robosztus parfümről árulkodik. Dekoratív szép kupakkal ellátva. Eau de Parfum elsőre nagyon töménynek tűnik.  Keleties-virágos illat, a narancsvirág, rózsabors, szantálfa, pézsma és a golgota virág elegyével. Egy igazi csábító parfüm.  A parfüm fő összetevőjében, a golgotavirágban megtalálható crisin növeli a férfi tesztoszteron szintet.  Régebbi Oriflame parfümhöz hasonlít nekem ez a parfüm, ez volt a Power Women, ez egyedi észrevétel , nem biztos, hogy mindenkinek hasonló lenne.  A parfümöt 2 parfümör alkotta,  az egyik alkotó készítette az Eclat Moon parfümöt is.

  • Magnetista Eau de Parfüm Kód:34492 Kiszerelés: 50ml

Giordani Gold Essenza Sensual EDP

A Giordani Gold Essenza továbbfejlesztett változata. Egy érzékibb parfümöt hoztak létre egy egyedi kiszerelésben. Az üveg a parfümkészítés ősi hagyományait őrzi, cseppenteni lehet belőle az illatot, így adott helyekre adagolható, és jobban illatozik.

A narancsvirág, a gardénia és a bourbon vanília keveredik benne. Klasszikus, elegáns illat, kiváló színházba vagy különleges alkalmakra.

  • Giordani Gold Essenza Sensual Kód:38354 Kiszerelés: 30 ml

Express Multicolour ékszerkollekció

Exkluzív üvegkővel díszített nyaklánc,  többfunkciós fülbevaló, és rugalmas szállal ellátott, több méretre használható gyűrű.  A 2019-ben megjelent Oriflame cuccok, legjobb divatékszere volt számomra ez a kollekcó. Alkalmi és adhoc jelleggel hordható  ékszer, nagy kedvencem lett.

 

BeMerry kézkrém fahéj, vanília, alma illattal

BeMerry kézkrém fahéj, vanília, alma illattal Kód:34960

Be Merry habfürdő vanília- és fahéjillattal kód: 34959

Kézkrém fekete tea, gyömbér, tőzegáfonya illattal

Kézkrém a fekete és a tőzegáfonya illatával kód: 34733  Kiszerelés: 30ml

Rendeld meg az Oriflame termékeket  tagsággal plusz 20% kedvezménnyel!

REGISZTRÁLJ ITT!


Regisztrálok a kedvezményekért

Fellapozom a katalógust!


Megosztom másokkal is:

error: Tartalom védett!