Oriflame katalógus újdonság 2020/6 – Tavaszi, Anyák napi ajánlatok

Oriflame katalógus újdonság, új termékek tavaszi, Anyáknapi ajánlatok

Oriflame katalógus újdonságAz Oriflame katalógus újdonság termékei a 2020/6-os katalógus időszakban a tavaszi hangulatot kiteljesítő, Anyák napi meglepetésekhez is ötleteket adó, nyarat váró ajánlatok. Bár „maradj otthon” időket élünk, ne feledkezzünk el az otthoni szépségápolási és drogériás napi rutinjainkról sem.

Nézd meg a 6-os katalógus új  termékeit a videóban!

ScentSational illatkollekció

Először az Oriflame történetében! Egymással kombinálható illatok. Fedezd fel az erdők titokzatos fényeinek, színeinek és illatainak világát a Scentsational kollekcióval, és engedd, hogy a csábítás és a szerelem aromája még vonzóbbá tegye személyiségedet.  Két modern, kísérleti illat, amelyeket kifejezetten azért került kifejlesztésre, hogy együtt használva egy egyedi, új illatot képezzenek. Kombináld a testpermet és az eau de toilette  illatjegyeket bőrödön a két illattal, és egy olyan exkluzív aromát hozhatsz létre, amilyen senki másnak nincs. Mind a testpermet és mind az edt fő összetevője a GUARANA, mely egy egzotikus kúszónövény. Mind gyümölcsének, mind magvainak köszönhetően népszerű, stimuláló hatása van. Mennyei, gyümölcsös aromája az illat lelke és védjegye.

SCENTSATIONAL ILLATPERMET
A Scentsational illatpermet energiáját a citromból és édes narancsolajból álló citrusos koktél adja. Frissességét és lágyságát az alma virágának aromája fokozza.  Virágos-gyümölcsös-fás illat alacsony illatkoncentrációban. Illatjegyei a guarana mag, az almavirág és intenzív pacsuli.

              • ScentSational illatpermet 100 ml  kód: 35757

SCENTSATIONAL EAU DE TOILETTE                                                                              A Scentsational Eau de Toilette kiemeli nőiességedet a rózsa csodálatosan kifinomult illatával. Könnyedségét és gyümölcsös zamatát
a mandarin adja. Virágos-gyümölcsös-fás illat magas illatkoncentrációban. Illatjegyei a guarana mag, rózsa, intenzív
pacsuli.

              • Scentsational Eau de Toilette 50 ml  kód:3 4519

Virágok kényeztető hatása egy dobozban Spring Blossom

Az Oriflame katalógus újdonság termékeiből még egy csokornyi virágos kényeztetést is kaphatunk egy díszdobozban. Kézkrémek a bazsarózsa, az orgona és a jázmin aromájával, melyek ápolják és táplálják a kézbőrt. Hidratáló növényi kivonatokat tartalmaznak, puhává, simává és csodálatosan illatossá teszik a bőrt.

  • Spring Blossom kézkrém-trió bazsarózsával, orgonával, jázminnal kód: 41388

A haj zamatos táplálása természetesen – Love Nature Hair Smoothie 

Élettelen a hajad? Próbáld ki az új szenzációs smoothie-formulát!  A hajápolás új, zamatos formája. Három fantasztikus hajápoló smoothie, amelyek természetes összetevőkkel táplálják, regenerálják és revitalizálják a hajat.

Regeneráló banán – Száraz hajra banánkivonat – káliumban, természetes olajokban és vitaminokban gazdag, puhává és hidratálttá teszi a hajat.

          • Hair Smoothie hajmaszk regeneráló banánnal száraz hajra 30 ml kód: 41957

Revitalizáló mangó – Festett hajra flavonoidokban és A-vitaminban gazdag, védi a hajat. Esszenciális zsírsavtartalmának köszönhetően kondicionáló hatású, segít megőrizni a festett haj színét.

          • Hair Smoothie hajmaszk revitalizáló mangóval festett hajra 30 ml Kód:41959

Tápláló avokádó –  Minden hajtípusra, kiváló tápláló tulajdonságokkal rendelkezik. A vitaminokban és zsírsavakban gazdag avokádóolaj kondicionáló hatású, minden hajtípusra ideális.

          • Hair Smoothie hajmaszk tápláló avokádóval minden hajtípusra 30 ml  Kód: 41958

A svéd harmónia illata   otthonodban – Swedish Spa újdonságok

Egy kis nyugalomra vágysz? Járja át a svéd harmónia illata az otthonodat! Legyen illatos az otthonod a Swedish Spa aromájával – egy vizes, virágos, tengeri altónussal rendelkező kompozíció – kényezteti a lelket, illatossá varázsolja otthonod. A tartós hatású nád diffúzor a svéd tengerpart illatát hozza el otthonodba akár 5 hónapon át.

        • Swedish Spa Aquatic Harmony nád diffúzor 90 ml Kód: 41693

Kicsit hűvös van? Próbáld ki az új Szauna Technológiát! Kényeztető termál maszk a táplált, puha bőrért. Az alkalmazott Szauna Technológiának köszönhetően kellemes meleg érzetet kelt a bőrön – hőleadó exoterm reakció lép fel alkalmazása során, amikor a glicerin megköti a vizet a bőrben.

        • Swedish Spa Sauna Retreat Thermal arcmaszk 50 ml Kód: 41660

Gyönyörködj sima, matt bőrödben a NovAge bőr zsírosodását kiegyensúlyozó kezeléssel 

Túlságosan fényes az arcbőröd? Próbáld ki a NovAge bőr zsírosodását szabályozó kezelését!  Az új, a bőr zsírosodását kiegyensúlíozó kezelés, csökkenti a bőr túlzott fényét és tisztítja a bőrt. Tesztelések által és klinikailag igazoltan csökkenti a túlzott faggyúképződést, csökkenti a pórusok megjelenését és csodálatos matt bőrtónust eredményez.  Továbbá azonnali mattító hatást nyújt.  Simábbá teszi a bőrt, csodálatos bőrtónust eredményez.  Javítja a bőr tónusát., a frissesség érzetét kelti .

MICRO-SPONGE TECHNOLÓGIA
Hatékonyan kezeli a zsírfényt és felitatja a felesleges faggyúváladékot. Azonnali mattító hatást nyújt, szabályozza a bőr fényesedését, hatását akár egész nap megőrzi.

SZALICILSAV
Gyengéden hámlasztja a bőrt, javítja a textúráját, csökkenti a pórusok elzáródását és a faggyúképződés mértékét.

NIACINAMID
Összetevő, amely fokozza a bőr rugalmasságát, egészségesebbé
teszi a bőr védekező-képességét és javítja a textúráját. Továbbá, láthatóan csökkenti a pórusok megjelenését és hosszú távon
a pattanások kialakulását.

VITA HYDRATION KOMPLEX
A formula hidratáló összetevőkkel fokozza a bőr hidratáltságát és egyensúlyát.

        • NovAge bőr zsírosodását kiegyensúlyozó kezelés 15 ml  Kód:34508

Professzionális megoldás a pattanások ellen a NovAge pattanáskezelő emulzióval felnőttek bőrére

Problémát okoznak a pattanások? Próbáld ki a NovAge pattanáskezelő emulziót! A NovAge Advanced pattanáskezelő emulzió tökéletes megoldást nyújt mitesszerek és pattanások kezelésére. Nem zárja el a pórusokat, segít a bőr megújításában, a pattanások kialakulásának megakadályozásában és a pattanások okozta hegek megjelenésének csökkentésében.  Kezeli a bőrhibákat, a pattanásokat, a tág pórusokat, a bőrpírt és hegek láthatóságát.  Jelentősen csökkenti a pattanások okozta hegek láthatóságát. Formulája igazoltan nem okozza pattanások/mitesszerek kialakulását. Nem kelt zsíros érzetet .

A pattanáskezelő fő összetevői:

Az ázsiai gázló (Centella CICA) egy Ázsiában őshonos, hatékony gyógynövény, amely hozzájárul a bőr regenerálódásához.
Csökkenti a pattanások okozta hegek megjelenését, öregedésgátló hatása van, serkenti a kollagén képződését.

A tamanu-olaj a tamanufa termésének magjából nyert olaj. Évszázadok óta használják a gyógyászatban. Nyugtató, antibakteriális és regeneráló hatása van. A pattanásokat okozó baktériumokra hat, csökkenti a bőr pattanások okozta pirosodását, elősegíti a bőr megújulását.

Szalicilsav – Hámlasztó, a pattanások kialakulását szabályozó hatása van. Segít a bőr hámlasztásában, tisztítja a pórusokat és elősegíti a sejtek megújulását. Csökkenti és segít megakadályozni a pórusok elzáródását és a pattanások kialakulását, valamint a pattanások okozta hegek megjelenését.

        • NovAge Advanced pattanáskezelő emulzió 30 ml 45252

Divatkiegészítők egyedi trendi stílusban , klasszikus és 70-es évek is visszatér

ScentSational divatkiegészítők – Az Oriflame katalógus újdonságai között merész, extravagáns, a természet organikus formái inspirálta kiegészítők Adam Swärd, a 2019-es ORIFLAME TREND AWARD nyertesének közreműködésével készültek

 

Adam táska 42645 – A szuper trendi, a selyemgubó formájára emlékeztető táska Adam Swärd divattervező alkotása. Puha, rugalmas, fekete anyaga kontrasztot képez fém cipzárjával. A vállon keresztbe vetve is viselheted. Szuper modern, zöld színű dísszel. Dizájner logóval,
speciális csomagolásban. Anyaga: PU. Mérete: 31,5 (H) x 4 (SZ) (összehúzva) x 13,5 (M) cm.

Adam sál 42638 – A divattervező, Adam Swärd rajong a merész forma- és színvilágért. Magasabb szintre emeli a kiegészítők világát. A sál kivitelezését az ősi japán ráncolások/hajtások, mintáját a természet színei inspirálták. Egy dekoratív, stílusos, virágmintás, csodálatos dizájn. Anyaga: poliészter. Mérete: 110 (H) x 110 (SZ) cm ráncolás nélkül. Mérete ráncolás után: 93×10 cm.

Adam fülbevaló 42623 – Az extravagáns kiegészítő a merész stílus és a szintetikus anyagválasztás kombinációja, Adam Swärd divattervező
munkája. Egyedülálló formáját az olvasztott műanyag adja, extra modern hatást kölcsönözve. Dizájner logóval, speciális csomagolásban.Anyaga: fém. Nikkelérzékenység esetén is viselhető. Medál: 5,7 (H) x 3,8 (SZ) cm. Akasztó: 2,6 cm.

Adam napszemüveg 42649 – Anyaga: polikarbonát, tasak:
poliészter. Keret: 13,9 (SZ) x 4,2 (M) cm.

Klasszikus stílus és 70-es évek divatja

Drift Bucket táska 37954 – A vödör táska minden évszak szuper divatos kelléke. Egyszerre sportos és nőies. Kígyóbőr hatású mintával, narancs színű anyaggal a húzózsinór mentén, belsejében bőséges hellyel.
Rövid, dekoratív, arany tónusú, sikkes lánccal és hosszú, eltávolítható vállpánttal. Anyaga: PU, poliészter felső rész. Mérete: 24 (H) x 10 (SZ) x 26 (M) cm. Lánc: 27 cm. Pánt: 3 ,8×74 cm.

Drift D táska 37957 – Klasszikus stílusú, felső részén ívelt táska, konyak tónusú árnyalatban, krokodilbőr hatású mintával. Belsejében citrom mintájú kistáskával, amelyhez hozzácsatolható a pánt. Anyaga: poliészter tasak-bélés. Mérete: 23 (H) x 9,5 (SZ) x 21,5 (M) cm.

Drift Pearl nyaklánc 37928 – Klasszikus gyöngyök modern kivitelezésben. Nőies és kifinomult, fiatalos és határozott. Egyik végén gyöngy hatású, a másik végén arany tónusú dísz található. anyaga: ABS gyöngyök, fém. Hajlítható, minden mérethez ideális.

Drif Pearl karkötő 37930– Merész, meglepően egyszerű, modern és stílusos. A merev karkötőt nagyméretű gömb formájú díszek ékesítik, az egyik gyöngy hatású, a másik arany tónusú. Könnyedén csuklódra illeszthető. Anyaga: fém, ABS gyöngyök. Belső átmérő: 5,8 cm. Gyöngy: 2,2 cm. Fém gömb: 1,6 cm.

Drift Pearl gyűrű szett 37933 – Anyaga: fém, ABS gyöngyök. Belső
átmérő: 1,7 cm. Gyöngyök és fém gömbök: 0,6-1,2 cm. Minden mérethez ideális.

Drift Pearl fülbevaló 37926 – Karika fülbevaló, az örök divat. Viselheted
sportosabb és elegánsabb ruházathoz is. Gyöngy hatású díszítéssel, a 70-es évek disco-divatja szerint. Anyaga: fém, ABS gyöngyök. Átmérő: 6 cm.

error: Tartalom védett!