Oriflame katalógus új termékek, Anyák napi újdonságok 2018/6-os időszak

Oriflame katalógus újdonság, új termékek a természet  értékes összetevőivel

Az Oriflame katalógus újdonság a 6-os katalógus időszakban, a természet adta értékes összetevőkkel gazdagított termék kollekciók. Anyák napja közeledtével, Anyák napi meglepetésnek jó ötletek.

ÚJ Love Nature ajakbalzsamok

Az új Love Nature egzotikus ajakbalzsamok E-vitamin  tartalmuknak köszönhetően intenzíven hidratálnak, édes illatuk a nyarat idézi, mely a nyugtató dinnye, a bőrpuhító mangó és a tápláló kókusz.

Love Nature ajakbalzsam

 • Dinnyével – 34036 
 • Kókusszal – 34034 
 • Mangóval – 34035

Új Love Nature testápolók frissítő kókuszvízzel és dinnyével

Kényeztessük bőrünket  a frissítő hatású, természetes kókuszvizet és dinnyekivonatot tartalmazó testápolókkal.  Minden öblítést igénylő Love Nature termék formulája biológiailag lebomló. Ez azt jelenti, hogy nincs negatív hatásuk a környezetre a használatukat követően.

 • Love Nature testápoló lotion kókuszvízzel és dinnyével  34090
 • Love Nature tusolózselékókuszvízzel és dinnyével 34087 
 • Love Nature szappan kókuszvízzel és dinnyével 34092

Új The One lehúzható körömlakk alap

A The ONE új lehúzható körömlakk alapjával olyan könnyedén és egyszerűen változtathatjuk körmeink megjelenését, mint az aktuális ruházatunkat.

The ONE Lehúzható körömlakk alap 8ml. 33727

A körömlakk alap használatának lépései:

 1. LÉPÉS – ALAPOZÁS : Vigyük fel egy rétegben az alapozó lakkot a megtisztított körmökre. Hagyjuk teljesen megszáradni a körömlakk felvitele előtt.
 2. LÉPÉS – SZÍNEZÉS: Vigyük fel kedvenc körömlakkunkat egy vagy két rétegben. A rétegek felvitele előtt hagyjuk a lakkot teljesen megszáradni.
 3. LÉPÉS – ELTÁVOLÍTÁS: Enyhén toljuk fel a körömlakkot a körömszéleknél, majd húzzuk le.

Új The One kétvégű szemöldökceruza

A tökéletes szemöldök eléréséhez a The One egy új kétvégű szemöldökceruzával bővült, mely  két árnyalatban is a hangsúlyos és kontúrozott szemöldök szépségének elérése érdekében készült.
A ceruza sötétebb felét a szemöldök színezésének hangsúlyozására, a világosabb felét, highlighterként a szemöldökív alatti területen alkalmazzuk.

Új HairX hajápolási termékek PHYTO-NUTRIENT komplex-szel

A 6-os katalógusban további 2 termékkel bővül a megújult HairX család. Az egyedülálló Phytonutrients Komplex ezekben a termékekben is megtalálható, mely szójababból és pórsáfrány olajból készült. Ezen összetevők a haj szerkezetében található  hasonló fehérjében és lipidekben gazdagok, amelyek táplálják és regenerálják a hajat kívül-belül.

HairX Advanced Care Gloss & Moisture a csodás fénylő hajért. A hajápolók azonnal hidratálják a hajat és visszaadják fényét, a legfakóbb haj esetében is.

 • HairX Advanced Care Gloss &Moisture öblítést nem igénylő hajápoló spray 32901 
 • HairX Advanced Care Gloss&Moisture hidratáló sampon 32900 

HairX Advanced Care Activator Fortifying a hajhullás mértékének csökkentéséért, a hajápolók az Echinacea és koffein erejével csökkentik a hajhullás mértékét, fokozzák a haj vitalitását, tartást adnak a hajnak. Hatásukra a haj dúsabbnak és vastagabbnak látszik.

 • HairX Advanced Care Activator Fortifying hajerősítő spray 32895 
 • HairX Advanced Care Activator Fortifyingsampon 32894 
 • HairX Advanced Care Activator Fortifying fejbőrápoló tonik 32897 

 

Az új termékek árából tagsággal még 20% a kedvezmény!


Regisztrálok a kedvezményekért!                                                                                                Fellapozom a katalógust!


Megosztom másokkal is: