Oriflame Live in Colour Eau de Parfüm

Oriflame Live in Colour Eau de Parfüm – tavaszi illatcsokor egy retro üvegbe zárva

Live in Colour eau de parfumAz Oriflame Live in Colour Eau de Parfüm (Termékkód: 33964, 50ml) vonzó retro kiszerelése magához vonzott, így ellenállni nem bírtam, hogy ezt a parfümöt ne próbáljam ki.

Elsőre egy mintát próbáltam, és szinte semmi illat nem érintett meg. Szinte a minta teljes tartalmát magamra locsoltam, de inkább mellbe vágott az alkohol tartalom. A későbbi tesztelés során már, teljesen parfüm mentes tiszta orral, már egy keveredett virágillat, kicsit „bulgár rózsavíz”-re emlékeztető illatot is éreztem. Fontos, hogy az üvegből kifújva levegőbe úgy érzékeltem, hogy a szórófej, szinte kiadagolja az illatot, így az alkohol nem érezhető már mellbevágóan, inkább a lenge, tavaszi virágillat érvényesült. 

Az Illat alkotója, jegyei, és kiszerelése

A parfüm alkotója  Alienor Massenet  gondosan választotta ki  a gazdag és kifinomult összetevőket ehhez az illathoz is.  Parfüm készítései során korábban ezt már emlékezetes illataiban is elkövette, melyeket az Armani, Lancome, Chloe és a Viktor & Rolf divatházak számára is készített.  Gyakran használ érdekes aromákat, mint például rum, bőr, szezám. Talán ennek köszönhető, vagy nem véletlen, hogy én ebben az illatban az összetevők egyvelegénél a „rózsavíz”-re is asszociáltam. Valójában maga rózsa összetevő nincs benne. Az illat egy virágos-gyümölcsös vizes karakter, dominánsai a rózsaszín rebarbara, virágkáka, fehér ámbra.

A parfüm kiszerelése egy stílusos, retro  üveg.  Egyedi pumpás kialakítású, a tetején levő szórófej elfordítható, így tudjuk szabályozni, hogy ne párologjon ki az üveg tartalma.

Az illat folyamatos használata során kellemesen csalódtam, nem csak a külső, hanem a beltartalom is kedvencemmé vált. „Liveincolour” ,”Éljszínekben” feeling!


Ha tetszett a cikk oszd meg másokkal is:

error: Tartalom védett!