O R I F L A M Eoriflame szépségtanácsadók

Oriflame kapcsolat - Bemutatkozás

Az oldalt azzal a céllal hoztam létre, hogy megismertessem azokról a lehetőségekről, amit az Oriflame - 1967 óta jelenlévő,50 éves svéd kozmetikai közvetlen értékesítő nagyvállalat - a termékeivel, a logisztikájával a háttérben segítségként tud számunkra nyújtani.

Az Aniori Team az Oriflame-en belül tevékenykedő független hálózat, mely segítségemmel jött létre.

Több mint 17 évvel ezelőtt, csak az Oriflame termékek saját részre vásárlása mellett döntöttem, de mára mégis bevételt hozó fogyasztói hálózat, saját "vállalkozás" született.

Miért történt ez így? Mindenki életében vannak körülmények, amikor nem a megfelelő pillanatban kopogtat a lehetőség, vagy mi gondoljuk, hogy az nem a megfelelő pillanat, hogy változtassunk. Az Oriflame lehetősége mindig nyitva tartja kapuit, ha lemaradtunk korábban, egy döntéshozatallal még beléphetünk bármikor a kapun. A titok, csak abban rejlik, hogy képesek vagyunk-e meghozni azt a döntést. Van-e elég probléma, vagy találunk-e megfelelő célt, ami meg is mozgat minket kellőképpen, ahhoz, hogy haladjunk az úton a kitűzött cél felé. Akik csak a termékek értékesítése mellett döntenek, még nem hoztak komoly döntést. Ez az üzlet a változásról, a változtatásról, célok megvalósításáról, probléma megoldásokról szól. A Sikerterv perspektívát tud nyújtani azoknak akik elkötelezik magukat!

Ma Magyarországon, egy több mint 25 éves piacon, az Oriflame által biztosított kötetlen munkával, egy 3 hetente biztosan fizető cég által plusz bevételt tudunk teremteni magunknak.

Gondolja meg Ön is, mi lenne, ha amit ma nem tehet meg, megtehetné majd holnap? Hogyan érezné magát, hová menne, mit csinálna? Milyen problémát oldana meg? Ragadja meg a lehetőséget most. Ön is megérdemel egy jobb életet!

Csatlakozzon, regisztráljon hálózatunkba most Ön is!

Lépjen velem kapcsolatba!

Gyura Anikó

Vissza

Gyura Anikó - Oriflame - független direktor - © Minden jog fenntartva | anioriteam.hu | 2014-2018 Adatkezelési tájékoztató

Kövessen!