oriflame

Oriflame kapcsolat - Rólunk

Gyura Anikó vagyok az Aniori Team weboldal kezelője, készítője. Az oldalt azzal a céllal hoztam létre, hogy megismertessem azokról a lehetőségekről, amit az Oriflame - 1967 óta jelenlévő,50 éves svéd kozmetikai közvetlen értékesítő nagyvállalat - a termékeivel, a logisztikájával a háttérben segítségként tud számunkra nyújtani.

 • Az Aniori Team az Oriflame-en belül tevékenykedő független hálózat, melyet a segítségemmel sikerült létrehozni. Rólam annyit érdemes tudni, hogy anno még a közgazdasági mellett elvégeztem a 90'-es évek elején a Magyar Divatintézet okleveles smink, modell és maszkmesteri képzését. Bár eredeti elképzelésem szerint divattervezőnek készültem, de elég hamar rájöttem, hogy nem ez a valódi irány számomra. Mivel a zene mindig is érdekelt énekelni is tanultam.És később sokféle területen kipróbáltam magam: pl: biztosítási üzletkötő, promócios hostess, banki hitel ügyintéző és multi level marketing. És szép lassan rájöttem, hogy az alkalmazotti létet nem nekem találták ki, és saját magam főnöke leszek.
 • 23 évvel ezelőtt, csak az Oriflame termékek saját részre vásárlása mellett döntöttem, de végül egy biztos bevételi forrás lett.
 • Mindenki életében vannak körülmények, amikor nem a megfelelő pillanatban kopogtat egy ajánlat. A cég által biztosított lehetőség bizonyítottan Magyarországon több mint 30 éve működőképes, és így volt ez még a járvány idején is. A titok, csak abban rejlik, hogy képesek vagyunk-e döntést hozni és azt mikor hozzuk meg. Van-e elég probléma, vagy találunk-e megfelelő célt, ami meg is mozgat minket kellőképpen, ahhoz, hogy haladjunk az úton a kitűzött cél felé.
 • Azok akik csak a termékek értékesítése mellett döntenek, még nem hoztak komoly döntést. Ez az üzlet a változásról, a változtatásról, célok megvalósításáról, probléma megoldásokról szól. A Sikerterv perspektívát tud nyújtani azoknak akik elkötelezik magukat!
 • Ma Magyarországon, egy több mint 30 éves piacon, e svéd cég által biztosított kötetlen munkával, online is homeoffice-ban, egy 3 hetente biztosan fizető cég által plusz bevételhez juthatunk, mindezt úgy, hogy nem is vagyunk a cég alkalmazottai.

 • Gondolja át, van-e olyan problémája, amit megoldana egy ilyen lehetőség? Vagy egyszerűen ön is unja már az alkalmazotti létet? Döntsön most, veszteni valója nincs, csak nyerhet!

  Csatlakozzon a szépségközösségbe most Ön is!

  Lépjen velem kapcsolatba!
 • Kapcsolatfelvétel

  Gyura Anikó Oriflame független direktor - © Minden jog fenntartva | anioriteam.hu | 2023.

  KÖVESSEN MÁS OLDALAIMON IS!