oriflame

Oriflame kapcsolat - Rólunk

Gyura Anikó vagyok az Aniori Team weboldal kezelője, készítője. Az oldalt azzal a céllal hoztam létre, hogy megismertessem azokról a lehetőségekről, amit az Oriflame - 1967 óta jelenlévő,50 éves svéd kozmetikai közvetlen értékesítő nagyvállalat - a termékeivel, a logisztikájával a háttérben segítségként tud számunkra nyújtani.

 • Az Aniori Team az Oriflame-en belül tevékenykedő független hálózat, melyet a segítségemmel sikerült létrehozni. Rólam annyit érdemes tudni, hogy eredeti szakmámat tekintve sokoldalú vagyok. Eredetileg magyar és idegennyelvű gyors-és gépírónak tanultam, közben elvégeztem a 90'-es évek elején a Magyar Divatintézet smink, modell és maszkmesteri képzését, mellyel oklevelet szereztem. Bár eredeti elképzelésem szerint divattervezőnek készültem, korán letettem erről a célkitűzésemről, mivel sem anyagi támogatásom, sem önmenedzselési ismeretem sem volt akkoriban. Emellett zenei érdeklődésemnek köszönhetően énekelni is tanultam. Különböző területeken folytattam a boldogulásomat, voltam biztosítási üzletkötő, promóter, banki hitel ügyintéző és eközben elkezdtem egy multi level marketing üzletben is dolgozni. Itt képzéseken vettem részt, ahol megtanutlam a network marketing szakma alapjait, melyet azóta is hasznosítok a munkám során. Többek között ez segít a sikeres munkavégzésben, még most is.
 • 21 évvel ezelőtt, csak az Oriflame termékek saját részre vásárlása mellett döntöttem, de mára mégis bevételt hozó fogyasztói hálózat, saját "vállalkozás" született.
 • Mindenki életében vannak körülmények, amikor nem a megfelelő pillanatban kopogtat egy lehetőség. A cég által biztosított lehetőség bizonyítottan már 30 éve működőképes, és így volt a járvány idején is. A titok, csak abban rejlik, hogy képesek vagyunk-e döntést hozni és mikor hozzuk meg. Van-e elég probléma, vagy találunk-e megfelelő célt, ami meg is mozgat minket kellőképpen, ahhoz, hogy haladjunk az úton a kitűzött cél felé.
 • Azok akik csak a termékek értékesítése mellett döntenek, még nem hoztak komoly döntést. Ez az üzlet a változásról, a változtatásról, célok megvalósításáról, probléma megoldásokról szól. A Sikerterv perspektívát tud nyújtani azoknak akik elkötelezik magukat!
 • Ma Magyarországon, egy 30 éves piacon, e svéd cég által biztosított kötetlen munkával, online is homeoffice-ban, egy 3 hetente biztosan fizető cég által plusz bevételt tudunk teremteni magunknak.

 • Gondolja meg Ön is, mi lenne, ha amit ma nem tehet meg, megtehetné majd holnap? Jól érezné-e magát ettől? Milyen problémát oldana meg? Döntsön most, nincs veszteni valója, csak nyerhet!

  Csatlakozzon, regisztráljon hálózatunkba most Ön is!

  Lépjen velem kapcsolatba!
 • Azonnali regisztráció

  Gyura Anikó Oriflame független direktor - © Minden jog fenntartva | anioriteam.hu | 2021.

  KÖVESSEN MÁS OLDALAIMON IS!