Wellness by Oriflame Protein Blend fehérjepor

Wellness by Oriflame Protein Blend fehérjepor 

Wellness by Oriflame proteinA Wellness by Oriflame Protein fehérjepor sokoldalúan felhasználható étrendkiegészítő, mely ízmentes,  3 féle fehérjeforrást és 3 féle rost forrást tartalmaz.

A tejsavó fehérje a teljes aminosav profilt tartalmazza. Megtalálható benne a 9 esszenciális aminosav is, melynek előállítására szervezetünk egyáltalán nem vagy csak nem megfelelő mennyiségben képes. Ezért csak táplálkozással vihető csak be.

A golden alma és a csipkebogyó: jó természeti forrása a tápláló rostoknak és kitűnő C-vitamin forrás.

Cukorrépa: közel 70% élelmi rostot tartalmaz és glutén mentes.

Borsófehérje: természetes eredetű, koleszterin és laktóz mentes.

Tojás: igen magas biológia értékű fehérjét tartalmaz. Vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag.

Egy átlagos életet élő embernek naponta 0.8-1g/ttkg fehérjére van szüksége.  Az aktív sportolók szükséglete enneka duplája.

Az életkor előrehaladtával  a test összetétele változik. Az élettani funkciók, a fizikai aktivitás, az elfogyasztott táplálék mennyisége, de egyben csökken a fehérjék hasznosulása is. Ezért a 60 évesnél idősebbek részére 1,2-1,5 g/ttkg bevitel ajánlott.

A terhesség alatt is megnő a fehérje szükséglet. A terhesség teljes időtartama alatt 10 g/nappal több bevitelre van szükség, mint a terhességet megelőzően. A szoptatás alatt, mivel az anyatej átlagos fehérjetartalma 1,2-1,3 g/100 g, ezért az első 6 hónapban napi 20 g, míg a hetedik hónaptól napi 15 g többlet fehérjebevitel ajánlott.

Az Wellness by Oriflame  Protein por és a többi Oriflame italpor előnye más fehérjeporokkal összehasonlítva, hogy magas a rost tartalmuk. Fontos a rostokban gazdag táplálkozás, mert hatékonyabbá teszi a szervezetben a víz megkötését, az elfogyasztott ételek felszívódását, a bélműködést, az emésztést. Felszívják az epesav sóit és a koleszterint is. A rosthiányos táplálkozás rövidtávon székrekedést, hosszútávon elhízást, cukorbetegséget vagy akár vastagbélrákot is okozhat.


Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Letöltés [1.98 MB]


Ha tetszett a cikk oszd meg másokkal is:

error: Tartalom védett!