Oriflame ajándékok a Siker terv útján

Indulj el az Oriflame Siker terv lépcsőfokain és szerezz még plusz ajándékokat

Oriflame ajándék – Sikerterv – Az Oriflame Siker tervén elinduló új Oriflame tagok a 2018/1-es és 4-es katalógus időszaka között új   4-12%ig terjedő kvalifikációs szintre egy-egy értékes ajándékot kapnak!

 

 

 – feltételek 4 lépésben:  

  1. Lapozd fel, olvasd el figyelmesen az Oriflame Siker terv lehetőségeit
  2. Regisztrálj saját Oriflame tagságot – Oriflame regisztráció
  3. Regisztráció után adj le min. 100bp rendelést (Erre jár már az első Start program ajándék is, és jan. 15-ig még egy külön Nyereményjátékban is részt veszel, melyen nyerhetsz egy Iphone Se telefont, vagy egy kozmetikai táskát teli termékkel)
  4. Csatlakoztass, azaz regisztrálj magadhoz a 2018. 1-es, 2-es, 3-as, 4-es katalógus időszakban min. 1 ismerősöd, barátod, aki a regisztrációja után azonnal min. 100bp rendelést ad le.

Ha mind a 4 lépést maradéktalanul sikerül teljesíteni, nem csak a Siker terv kvalifikáció után járó bónuszokat, hanem a Start program összes ajándékát és a kvalifikációhoz szükséges Bp értékek is teljesültek (lásd Sikerterv) az alábbi képen látható Siker terv ösztönző ajándékait is megkaphatod.

Az értékes ajándékokat (Sublime Nature Tube Rose parfüm, karóra és táska)  csak az 1-es és kiterjesztetten még a 2-es katalógusban elinduló Orfilame tagok tudják megszerezni. A később indulók a plusz ajándékokra most nem lesznek jogosultak, de érdemes figyelni az időszakos külön kiírásokat is.

Sok Sikert a Siker útján!

 

 


Érdekel a pénzkereset

Megosztom másokkal is:

error: Tartalom védett!