Giordani Gold Essenza parfüm, GG Marbleised szemhéjárnyalók

Giordani Gold Essenza Parfüm és az Oriflame GG Marbleised szemhéjárnyalók

Oriflame Giordani Gold Essenza parfümA 2018/1-es katalógus kiemelt kedvencei prémium kategóriából nálam a Oriflame Giordani Gold Essenza parfüm, mely nem csak a minősége és kelleme miatt emelkedik ki a kedvencek közül, hanem a jelentős januári csökkentett ára miatt.

Bevezető áron a  parfüm 6000ft-tal  volt olcsóbban elérhető, ezért kihagyhatatlan ajánlatnak számított, és ha „lúd, legyen kövér” a parfüm rendes árába még belefért a két új kedvenc GG szemhéjárnyaló két gyönyörű árnyalata a Beige Collection  33479  és a Blue Iridescence 33480 , még akkor is ha a két terméken jelenleg nem volt plusz árkedvezmény. A szemhéjárnyalók több árnyalatban jelentek meg már a karácsonyi katalógusokban, az árukat, minőségüket tekintve, a luxus kategóriába sorolhatóak.

„Giordani Gold Essenza parfüm, GG Marbleised szemhéjárnyalók” bővebben

Oriflame parfüm akció

 Oriflame parfüm akció – kedvezmények amíg a készlet tart

Oriflame parfüm akcióOriflame parfüm akció,  a készlet erejéig érvényes az oldalamon. Ezzel az egyedi akciós parfüm készlettel szeretnék kedveskedni kedves látogatóimnak.  Érdemes az oldalt rendszeresen követni, elképzelhetőek későbbiekben is egyedi akciós lehetőségek.

Az akciós parfümökből már  csak  1-1 utolsó db van készleten.  Bemutatóból megmaradt új parfümök. A parfümöket szállítási díj nélkül postán maradó küldeményként Magyországon belül bárhová el tudom juttatni.

Amennyiben valamelyik parfüm időközben elkel, azt nem tudom a lentiekben írt egyedi akciós áron biztosítani.

„Oriflame parfüm akció” bővebben

Oriflame Live in Colour Eau de Parfüm

Oriflame Live in Colour Eau de Parfüm – tavaszi illatcsokor egy retro üvegbe zárva

Live in Colour eau de parfumAz Oriflame Live in Colour Eau de Parfüm (Termékkód: 33964, 50ml) vonzó retro kiszerelése magához vonzott, így ellenállni nem bírtam, hogy ezt a parfümöt ne próbáljam ki.

Elsőre egy mintát próbáltam, és szinte semmi illat nem érintett meg. Szinte a minta teljes tartalmát magamra locsoltam, de inkább mellbe vágott az alkohol tartalom. A későbbi tesztelés során már, teljesen parfüm mentes tiszta orral, már egy keveredett virágillat, kicsit „bulgár rózsavíz”-re emlékeztető illatot is éreztem. Fontos, hogy az üvegből kifújva levegőbe úgy érzékeltem, hogy a szórófej, szinte kiadagolja az illatot, így az alkohol nem érezhető már mellbevágóan, inkább a lenge, tavaszi virágillat érvényesült.  „Oriflame Live in Colour Eau de Parfüm” bővebben

Oriflame Possess the Secret – a parfümpáros

Oriflame Possess the Secret parfümök – a Valentin napi ajánlatok új illatpárosai

Oriflame Possess the SecretAz Oriflame Possess the Secret (kód: 33955) női parfüm illat nagy várakozással, érkezett megjelenésekor (2017-ben) hozzám. A korábbiakban megjelent Possess parfüm, a nagy kedvenc révén, mielőbb szerettem volna az újat is kipróbálni.

Az illatban elsőre nem is csalódtam, jellegében kicsit más mint az előző Possess illat volt, minőségét tekintve szintén eau de parfum.

  • Az egyik észrevétel: míg az előző illatot saját magamon nem éreztem ,bár mások számára érezhető volt folyamatosan, a veszély az volt, hogy többet kellett fújni, hogy számomra is érezhetővé váljon. Az új Illat folyamatosan érezhető magam számára is, és bár az illatról azt írják, a golden alma az egyik fő illat összetevő és egy virágos – gyümölcsös – fás  illat mégis a parfüm teljességében érezve, nekem egy erőteljesebb és kellemesen citrusos, friss illatot idéz meg.
  • A másik észrevétel: A nagy várakozás ellenére a parfümök köré vont mitológiai történet, és a maga a Yggdrasil fa alap inspiráció  nem volt túl szimpatikus, mégis az inspirációt elfelejtve, magával az illattal elégedett vagyok.

Részletek az illatokról olvass tovább ⇒ „Oriflame Possess the Secret – a parfümpáros” bővebben

Oriflame Sublime Nature – Tuberose vagy Tonka Bean

Oriflame Sublime Nature parfümök, Tuberose vagy Tonka Bean, melyiket válasszam?

Az Oriflame Sublime Nature parfümök prémium illatkollekció megálmodója és megalkotója Nathalie Lorson, az a francia, már 2016. óta parfüm készítő mesteri kitüntetéssel is rendelkező (az egész világon csak 12-en kapták meg)  parfümőr, aki több   francia divatháznak is alkotott már parfümöket. Köztük  Yves Saint Laurent, a Dolce & Gabbana és a Roberto Cavalli márkáknak is.

Oriflame Sublime Nature  műhelytitkok

Nézd meg Nathaliet műhelytitkok közben! Tekints bele a parfümök műhelytitkainak világába, hogyan készülnek, mit jelent a Co2 eljárás? „Oriflame Sublime Nature – Tuberose vagy Tonka Bean” bővebben

error: Tartalom védett!