Oriflame Sublime Nature – Tuberose vagy Tonka Bean

Oriflame Sublime Nature parfümök, Tuberose vagy Tonka Bean, melyiket válasszam?

Az Oriflame Sublime Nature parfümök prémium illatkollekció megálmodója és megalkotója Nathalie Lorson, az a francia, már 2016. óta parfüm készítő mesteri kitüntetéssel is rendelkező (az egész világon csak 12-en kapták meg)  parfümőr, aki több   francia divatháznak is alkotott már parfümöket. Köztük  Yves Saint Laurent, a Dolce & Gabbana és a Roberto Cavalli márkáknak is.

Oriflame Sublime Nature  műhelytitkok

Nézd meg Nathaliet műhelytitkok közben! Tekints bele a parfümök műhelytitkainak világába, hogyan készülnek, mit jelent a Co2 eljárás?

Sublime Nature Tuberose Parfüm

Oriflame Sublima Nature parfümök - Sublime Nature Tube RoseAz illatkollekció első darabja a Sublime Nature Tuberose Parfum, újdonság az Oriflame  prémium kategóriás parfümök palettáján.

A parfüm fő alkotó eleme a tubarózsa, mely elsőre  egy korábbi Giordani Gold (7020) parfümre emlékeztetett engem, tesztelve egy újabb kedvenc klasszikussal gazdagodtam én is.

A tubarózsáról érdemes tudni: éjszaka virágzik és hajnalban, a harmatos virágszirmokon, érződik legjobban a  tubarózsa édes, üde aromás illata.

A parfüm különlegességei:

  • magas parfüm tartalom, 
  • új Co2 eljárás, kémiai oldószerek nélkül

Ha szereted a klasszikus,inkább visszafogott elegáns illatokat, ezt az illatot is Neked találták.  Fejjegyben afehér frézia és a narancsvirág szirmok modern, kifinomult, friss, virágos aromájával találkozhatunk, szívjegyben kibontakozik a csodás tubarózsa, a fehér vaníliavirág és a frangipáni mesés zamata, az alapjegyet a varázslatos, gazdag fás jegyek, a szantálfa, az érzéki vanília, a titokzatos moha teszi vonzóvá.

 Sublime Nature Tonka Bean Parfüm

Oriflame Sublime Nature Parfümök - Sublime Nature Tonka Bean

Az Oriflame Sublime Nature illatkollekció második darabja a Sublime Nature Tonka Bean parfüm.

A parfüm alkotó elemei közül, én kifejezetten a karamellát érzékelem,  ez egy nehezebb, és intenzívebb illat, mint fent említett párja, ez egyéni tapasztalat alapján tesztelhető, kinek mi válik be. Az illatjegyek között a tonkabab mellett (mely a karamella illatot idézi) vanília, mandula és a fahéj is fellelhető. A két parfüm közül, mivel én a fűszeresebb nehezebb illatokat kedvelem, egyértelműen ezt választottam.

A Sublime Nature Tonka Bean izgalmas, érzéki, intenzív és nagyon nőies.  A parfüm készítésénél szintén a Sublime CO2 Technológiát alkalmazták.


Prémium parfüm, elfogadható árakon!

A Sublime Nature parfümök áraikat tekintve is prémium árak, bár ha összehasonlítjuk, más márkák, hasonló kategóriájú parfümjeivel, még mindig jóval ár alatt kaphatóak. Limitált kiadás.


Ha tetszett a cikk oszd meg másokkal is:

error: Tartalom védett!