Oriflame ajándék termékek – Start program 2018

Start program –  Oriflame ajándék termékek új klubtagoknak

Oriflame ajándék termékek feltétele: 2018-ban is érdemes saját saját tagságot regisztrálni, és saját kódszámon rendelni, mert minden új regisztrált tag, aki az első katalógus időszakban leadja rendeléseit min. 100 bp értékben (kb.20.000ft katalógus áron) választhat a kijelölt ajándék termékek közül.

Az első 3 katalógus időszak alatt megszerezhető ajándékok össz értéke min. 20.000ft. Az új Start program a 2018/1-es katalógus időszaktól (azaz 2017. dec. 19-től) elérhető korlátlan ideig, a program visszavonásáig!

A program csak a regisztráció után leadott első 100bp értékű rendeléssel kezdhető el és 100bp értékenként rendelhető meg 1-1 ajándék, tehát az ajándékok mennyisége többszörözhető. A 100bp katalógus árat nézve, kb. 30.000ft értékű megrendelés, melyet két 50bp rendelésből is össze lehet hozni, nem kötelező egy rendelésen belül elküldeni. Az ajándék termékeket a több rendelés esetén, abban a rendelésben kérhetjük, azaz rendelhetjük meg kiválasztott kódszám szerint, melyben kummuláltan elérte a 100bp értéket!

Amennyiben a regisztrált katalógus időszakban nem történik rendelés leadás, vagy kevesebb 100bp-nél, a program már a következő katalógus időszakban nem kezdhető el, nem kaphatóak ajándék termékek.

A programban érdemes benne maradni és végig csinálni, mert min. 20.000ft értékű ajándékhoz juthatnunk hozzá.  A legmagasabb értékű ajándékok a 3. katalógus időszakban kaphatóak meg, ha pl. abban az időszakban 300bp megrendelés történik, mind a 3 parfümöt megkaphatjuk.

Tipp, hogyan érdemes az ajándékokat felhasználni?

A megszerzett ajándék termékeket nem kötelező saját magunknak megtartani, felhasználni, elajándékozhatjuk azokat, vásárlókat ösztönözhetünk velük, vagy akár az éppen aktuális katalógus áron tovább adhatjuk vásárlóinknak, így mivel a termékekhez ingyen jutottunk hozzá,  további 100%-os azonnali haszonhoz  juthatunk!

További részleteket még az alábbi linken olvashatunk: Oriflame Startprogram

Start program első lépés ajándékai
Start program 2. lépés ajándékai

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Startprogram 3. lépés ajándékai

 

Regisztrálj, add le első rendelésed és szerezz ajándékokat!


Regisztrálok a kedvezményekért!                                                                                                Fellapozom a katalógust!


Ha tetszett a cikk oszd meg másokkal is: