Oriflame ajándék termékek – Új törzsvásárlóknak

Oriflame ajándék termékek új klubtagoknak

Oriflame ajándék termékekOriflame ajándék termékek feltétele

A 2018. 13-15-ös katalógus időszakok között is érdemes saját saját tagságot regisztrálni, és saját kódszámon rendelni, mert minden új regisztrált tag, aki az első katalógus időszakban leadja rendeléseit min. 100 bp értékben a rendeléséhez automatikusan megkapja a programban kijelölt ajándékot.

Az első 3 katalógus időszak alatt megszerezhető ajándékok összértéke min. 33.500ft. Az új Törzsvásárlói program a 2018/13-as katalógus időszaktól (azaz 2018. szept. 4-től) elérhető a 2018. 15-ös katalógus zárásáig! Tehát a karácsonyi időszak előtt.

A program csak a regisztráció után leadott első 100bp értékű rendeléssel kezdhető el és 100bp értékenként kapható meg automatikusan  1-1 ajándék, tehát az ajándékok mennyisége többszörözhető. A 100bp katalógus árat nézve, kb. 30.000ft értékű megrendelés, (beszerzési, azaz tagsági áron, kb. 22.000ft) melyet két 50bp rendelésből is össze lehet hozni, nem kötelező egy rendelésen belül elküldeni.

Amennyiben a regisztrált katalógus időszakban nem történik rendelés leadás, vagy kevesebb 100bp-nél, a program már a következő katalógus időszakban nem kezdhető el, nem kaphatóak ajándék termékek.

A programban érdemes benne maradni és végig csinálni, mert min. 33.500ft értékű ajándékhoz juthatnunk hozzá.

Tipp, hogyan érdemes az ajándékokat felhasználni?

A megszerzett ajándék termékeket nem kötelező saját magunknak megtartani, felhasználni, elajándékozhatjuk azokat, vásárlókat ösztönözhetünk velük, vagy akár az éppen aktuális katalógus áron tovább adhatjuk vásárlóinknak, így mivel a termékekhez ingyen jutottunk hozzá,  további 100%-os azonnali haszonhoz  juthatunk!

Ha megszereztük az ajándékokat ajánlással és új tagok regisztrálásával további ajándékok is szerezhetőek!

Nézd meg a videóban hogyan:


Regisztrálj, add le első rendelésed és szerezz ajándékokat!


Regisztrálok a kedvezményekért!                                                                                                Fellapozom a katalógust!


Ha tetszett a cikk oszd meg másokkal is: