Oriflame The ONE póruscsökkentő sminkalap

TheOne sminkalap az új póruscsökkentő sminkalap avagy pore minimizing primer

TheOne sminkalapA legújabb TheOne sminkalap már túl van nálam a tesztelésen. Nagy rajongója vagyok a primereknek, ezért ezt sem hagyhattam ki.

A The One pore minimizing primer (33709) árban olcsóbb, mint eddigi társai (Giordani Gold, NovAge).  Amit tud nyújtani, az egyenes arányos az árával is. Ezzel most  nem lehúzni szerettem volna ezt a terméket, csak hangsúlyozni, hogy, aki ragaszkodik a luxusabb prémium kategóriához, annak továbbra is inkább a NovAge Pore and Line arcbőr-tökéletesítő pórusokra és finom vonalakra (33944) primert ajánlom.

Akinek nincs primere, és a pénztárcája kicsit laposabb, ajánlom ezt kipróbálásra. Minőségben közelít a NovAge-hez, a különbség abban is már megmutatkozik, hogy ez a primer színezett. Tehát már ahogyan a tubusból  kinyomunk egy keveset, látható, hogy a formula csak ránézésre, külső kinézetre hasonlít a fekete hajfestékhez, még mielőtt azt felkenjünk (de persze ehhez semmi köze). Használatkor viszont a NovAge primer bársonyos, sima tapintású sminkalapjához közelít. Talán kicsit zsírosabb, mint a NovAge, de az érzet szinte majdnem ugyanaz.

Már egy kevés The ONE póruscsökkentő sminkalap is elegendő, hogy csökkentse a pórusok láthatóságát, sokat felesleges is felkenni, elzsírosíthatjuk vele az arcbőrt. Alapban simábbá varázsolja a bőr felszínét, tartós matt hatást nyújt, akár 7 órán át*. (Ezt a terméktesztek alapján hozták ki.) Fontos, hogy ne közvetlenül a napi arcápoló krémünk után kenjük fel közvetlenül, várjuk meg amíg az teljesen beszívódik, és utána jöhet a primer.

A sminkalap bőrvédő E-vitamint is tartalmaz  és Pore Blurring technológiát alkalmaztak az előállítás során. Ha az előzőekben írtak alapján használjuk, felitatja a bőrről a felesleges faggyúváladékot a zsíros bőr esetén is és  puhává teszi a bőrt. A sminkalap tartósabbá teszi a sminkünket, még párás környezetben is.


Ha tetszett a cikk oszd meg másokkal is:

error: Tartalom védett!