Oriflame parfüm akció

Oriflame parfüm akció

Oriflame parfüm akció

Most érdemes bevásárolni! (Aktuális akciók: 2024. szept.9-ig)

Az Oriflame parfümök híresek a kiváló minőségükről, hosszantartó illatukról és elérhető árukról. Ha még nem próbáltad ki őket, most itt a tökéletes alkalom!

Az aktuális Oriflame parfüm akció keretében fantasztikus kedvezményekkel vásárolhatod meg a legnépszerűbb illatokat. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, mert most akár 50-55%-os kedvezménnyel is hozzájuthatsz a kedvenc parfümjeidhez.

„Oriflame parfüm akció” bővebben

Scope parfümök – megérkeztek az új AI illatok

Scope parfümök

Új dimenziók a parfümök világában: Fedezd fel az Oriflame unisex Scope AI illatok hangulatát!

Scope illatok

A parfümök iránti rajongók számára izgalmas újdonság érkezett az Oriflame Scope parfümök formájában. Három különböző hangulatot idéznek meg, és mindhárom mesterséges intelligencia (AI) segítségével készült.

Az Oriflame legújabb illatai, a Scope parfümök, egy olyan utazásra hívnak, amelyben felfedezheted a benned rejlő valamennyi dimenziót. A Scope több mint egy egyszerű illat: ez egy életérzés, egy stílus és egy utazás, amely tükrözi egyedi személyiségedet.

Mindhárom illat uniszex, tehát egyaránt készült nők és férfiak számára.

„Scope parfümök – megérkeztek az új AI illatok” bővebben

Oriflame Infinita parfüm

Oriflame Infinita parfüm

Ha valaha is gondolkodtál azon, hogy melyik parfüm lenne a tökéletes választás a nőiesség és elegancia kifejezésére, akkor ez a bejegyzés neked szól! Ebben a cikkben bemutatom az Oriflame Infinita parfümcsalád két kiemelkedő tagját: az eredeti Infinita parfümöt és az új, napfényes Infinita My Sunshine változatot. Fedezd fel ma az elegáns és tartós Eau de Parfum illatokat, és tudd meg, melyik illik leginkább hozzád!

Infinita parfümök

„Oriflame Infinita parfüm” bővebben

Giordani Gold Essenza parfüm, GG Marbleised szemhéjárnyalók

Giordani Gold Essenza parfüm

Giordani Gold Essenza Parfüm és az Oriflame GG Marbleised szemhéjárnyalók

Oriflame Giordani Gold Essenza parfümA 2018/1-es katalógus kiemelt kedvencei prémium kategóriából nálam a Oriflame Giordani Gold Essenza parfüm.

Az illat nemcsak a minősége és kelleme miatt emelkedik ki a kedvencek közül, hanem a jelentős januári csökkentett ára miatt.

„Giordani Gold Essenza parfüm, GG Marbleised szemhéjárnyalók” bővebben

Oriflame Live in Colour Eau de Parfüm

Oriflame Live in Colour Eau de Parfüm – tavaszi illatcsokor egy retro üvegbe zárva

Live in Colour eau de parfumAz Oriflame Live in Colour Eau de Parfüm (Termékkód: 33964, 50ml) vonzó retro kiszerelése magához vonzott, így ellenállni nem bírtam, hogy ezt a parfümöt ne próbáljam ki.

Elsőre egy mintát próbáltam, és szinte semmi illat nem érintett meg. Szinte a minta teljes tartalmát magamra locsoltam, de inkább mellbe vágott az alkohol tartalom. A későbbi tesztelés során már, teljesen parfüm mentes tiszta orral, már egy keveredett virágillat, kicsit „bulgár rózsavíz”-re emlékeztető illatot is éreztem. Fontos, hogy az üvegből kifújva levegőbe úgy érzékeltem, hogy a szórófej, szinte kiadagolja az illatot, így az alkohol nem érezhető már mellbevágóan, inkább a lenge, tavaszi virágillat érvényesült.  „Oriflame Live in Colour Eau de Parfüm” bővebben

error: Tartalom védett!