Prémium arcápolók Novage – Oriflame brand katalógus

Prémium arcápolók az Oriflame katalógus kínálatában

Prémium arcápolók az Oriflame katalógusából is rendelhetőek. 


A NovAge arcápolók  a tudomány által lettek tökéletesítve és a szép megjelenésedért lettek  kifejlesztve.

A NovAge tudományosan igazolt hatékonyságú arcápoló család olyan termékeket kínál, amelyek a bőr változó igénye szerint fejtik ki hatásukat. Az életkorok szerinti bőröregedési tünetek kezelésével, a finom vonalaktól kezdve a mélyebb ráncokig.

A termékcsalád tagjai bőrfiatalító technológiákat és bőrvédő hatású növényi őssejtkivonatokat tartalmaznak – egy tökéletes kombináció a bőröregedés jeleinek korrigálására és a folyamat lelassítására.

A 4 lépéses arcápolás rutinja a NovAge arcápolókkal tudományosan igazoltan nyújtja a leghatékonyabb eredményeket. A NovAge használatával megtapasztalhatod bőröd fiatalosabb és egészségesebb megjelenését minden életkorban, így magabiztosabban nézhetsz szembe a kihívásokkal.  Így lehetsz igazán önmagad.


NovAge prémium arcápolók szettben is nőknek, férfiaknak minden korosztály számára

 NovAge Brand katalógus

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Letöltés [138.00 B]

NovAge SkinRelief

Vedd át az irányítást a bőrérzékenység – és a bőröregedés felett.

Kerülöd az öregedésgátló kozmetikumok használatát, mert érzékeny a bőröd?

Mostantól nem kell az érzékeny bőrre ajánlott és a bőröregedésre ható arcápolók között döntened. A NovAge Skinrelief-fel mindkettőt megkaphatod. Nincs kompromisszum – csak csodálatos, komfortos, fiatalos és egészséges megjelenésű bőr.

Az érzékeny bőrre fejlesztett NovAge Skinrelief

        • Ultra Calm Technológiát,
        • DermaLift Active
        • és 3D Pollution Guard
          összetevőt tartalmaz.

Az érzékeny bőrt ápoló és a hatékonyságot biztosító összetevők együttesen fejtik ki hatásukat.
Segítenek a bőr érzékenységének csökkentésében, a bőr kondíciójának javításában és a jövőbeni irritáció kialakulásának megakadályozásában – klinikailag igazolt eredményekkel.

A formulák pH-semlegesek, illat mentesek, nem okozzák pattanások kialakulását. Fejlesztésük során figyelembe vették a bőr mikrobiomját .


NovAge Ecollagen ránctalanító hatás

    • Ráncok kisimítása, ragyogó bőr elérése. 
    • Jelentős, tartós ránccsökkentő hatás.

Fedezd fel az Ecollagen arcápolókat, amelyekkel gyorsan és hatékonyan befolyásolhatod a ráncok megjelenését, hogy nyugodtan folytathasd mozgalmas életmódodat.

Szabadalmaztatott Tri-Peptide Technológiával, alacsony molekulasúlyú hyaluronsavval és havasi gyopárból nyert növényi őssejtkivonattal.

A NovAge Ecollagen Wrinkle Power ránctalanító arcápolók fokozzák a kollagén termelődését, ezáltal rendszeres használattal korrigálják a ráncokat, azonnal csökkentik azok megjelenését. Hatásukra simábbnak, ragyogóbbnak és egészségesebbnek látszik a bőr.


NovAge Ultimate Lift

– Fedezd fel a tudományos fejlesztésen alapuló termékek a bőr feszességét és rugalmasságát fokozó hatását.

Az arcápolók fokozzák akár 70%-kal fokozzák a bőr rugalmasságát *12 hét alatt (*klinikai vizsgálatok alapján). 

A NovAge Ultimate Lift formulájában alkalmazott
szabadalmaztatott AspartoLift Technológia és a nyáriorgonából nyert növényi őssejtkivonat fokozza a bőrben az elasztin termelődését. Továbbá védi az extracelluláris mátrix egységét, hatására rugalmasabb és feszesebb lesz az arc bőre, határozottabb az arc kontúrja és csökken a ráncok megjelenése.


NovAge Time Restore

    • Kisimítja a mélyebb ráncokat,  csökkenti a pigmentfoltok megjelenését, fokozza a bőr rugalmasságát és hidratálságát.
    • Revitalizál,  kezeli az érett bőrre jellemző problémákat – bőrtömörség hiánya, határozatlan arckontúr, mély ráncok, pigmentfoltok, bőrszárazság.

Fogadd el az életben bekövetkező változásokat, és vállald büszkén érett bőröd szépségét a NovAge Time Restore arcápolókkal.

A kiváló hatékonyságú GenisteinSOY Technológia és a lándzsás útifűből nyert növényi őssejtkivonat intenzíven táplálja és hidratálja a bőrt, fokozza annak tömörségét, ellenállóképességét, határozottabbá teszi az arckontúrt, és csökkenti a mély ráncok és a pigmentfoltok megjelenését.


NovAge Brilliance

    • Hiperpigmentáció, egyenetlen bőrtónus megszüntetésére
    • Minden korosztály számára
    • Segít az oxidatív stressz hatásainak semlegesítésében és az elszíneződések ellensúlyozásában a lándzsás útifűnek köszönhetően
    • Segít csökkenteni a melanintermelődést és a hiperpigmentációt,
      javítja a bőrtónus megjelenését.
    • Segít a bőr hidratáltságának fokozásában és megtartásában,
      feszességének és simaságának megőrzésében. Lehetővé teszi a fény
      egyenletes visszaverődését, ezáltal ragyogóbbnak látszik a bőr

A NovAge Brilliance formulája Skin Tone Regulator Technológiát, lándzsás útifű-ből nyert növényi őssejtkivonatot és Aqua-Bank Moisture stratégiát tartalmaz az egyenetlen bőrtónus korrigálására. A hiperpigmentáció jeleinek, például a pigmentfoltok és a bőrt érintő 3 gyakori elszíneződés (piros, sárgás és fakó/szürkés) megjelenésének csökkentésére, valamint a bőr ragyogásának fokozására.


NovAge Skinergise

    • Az energizált bőrért, az öregedés első jelei ellen.
    • A Taurine Energising technológia segít feltölteni a bőrt, miközben a csökkenti a fáradtság és a finomvonalak láthatóságát.

Klinikailag bizonyítottan csökkenti a finomvonalakat, a pórusok láthatóságát és akár 25-ször ragyogóbbá teszi a bőrt. Acaiból nyert növényi őssejtkivonattal és Pollution Protect technológiával a bőrréteg szennyeződéseinek védelmére.


NovAge Men

    • Energizáló, öregedésgátló hatás férfiaknak.

Férfiként, ha frissnek és fiatalnak szeretnél látszani az évek múlásával is, alapvető fontosságú a bőr ápolása.

Hagyományos arcápolók vagy partnered kozmetikumainak használata nem megoldás. A férfiak bőrének igénye szerinti arcápolási rutin alkalmazása javasolt.  Minden korosztály számára, mélyen tisztítják a bőrt és 2 percen belül zsírfénymentes hatással bírnak  Baobabot tartalmazó öregedésgátló technológia és Coffea Bengalensis-ből nyert növényi őssejtkivonat segítségével.


NovAgeProceuticals  

Elszíneződés, fakó bőr vagy rugalmatlan bőr – néha az arcbőr nagy kihívásokkal küzd.

Megoldás  a NovAge ProCeuticalst kozmetikai termékcsalád. Az arcápoló család célzott kezelésekkel és magasan koncentrált aktív összetevőkkel segít látható és bizonyított megoldásokat nyújtani. 

10% C-vitamin kezelés
Intenzív, 4 hetes, hiperpigmentáció elleni kúra, hatékony 10%-os C-vitamin kezeléssel, ami drasztikusan csökkenti a hiperpigmentáció és más fajta elszíneződéseket a tisztább bőrtónus érdekében.
Retinol cseppek
Koncentrált kezelés, hatékony, 1.1%-os elzárt Retinollal, ami egy erőteljes öregedésgátló aktív összetevő és hatékonyan csökkent a finomvonalak és mély ráncok láthatóságát.
Niacinamide & Cica Bio-Cellulose fátyolmaszk

Ultra nyugtató, hidratáló és tápláló biocellulóz maszk, 2% niacinamiddal és Cicaval, melyek segítenek a fakó, egészségtelen megjelenésű bőrt azonnal ragyogóvá tenni.

NovAge Proceuticals Instant Peptide ampullák

Egy egy hetes, intenzív, célzott formula a Multi-Peptide Solution-nel ésTensor Mesh Active-val, melyek növelik a kollagéntermelést és azonnal megemelik, valamint rugalmassá teszik a bőrt, 7 napon belül. 

6% AHA hámlasztó oldat
Egy hámlasztó oldalt, ami két fajta alfahidroxisavval (AHA) segít a durva bőrön. Az egészségesebb és ragyogóbb arctónus érdekében.

Szeretnéd megrendelni  a NovAge arcápoló termékeket? Lapozd fel itt a katalógust, melyben megtalálod az aktuális akciókat! 

Fellapozom a katalógust!


Megnézem a többi katalógust is!


Megosztom másokkal is:

error: Tartalom védett!