Wellosophy az Oriflame új táplálkozás-kiegészítő családja

Wellosophy: Ismerd meg az Oriflame új táplálkozás-kiegészítő családját.
Wellosophy shake és női vitamin pack
(Kép forrása: Oriflame Sharing app)

Az Oriflame új, innovatív táplálkozás-kiegészítő termékcsaládja, amely a természetes alapanyagokat és a modern tudományt együtt ötvözi.

Célja, hogy egyszerű és hatékony megoldásokat nyújtson az egészséges életmód támogatásához.

Milyen termékek találhatók meg a Wellosophy kínálatban?

Tápanyagok mindennapra nők, férfiak és gyermekek részére is:
    • Multivitaminok: A mindennapi védelemért, immunizálás. A vitaminok és ásványi anyagok támogatják a szervezet védekezőképességét, különösen a hideg hónapokban, amikor a szervezet immunrendszere nagyobb kihívásokkal szembesül.
    • Omega 3  kapszula:  az Omega 3 zsírsavak létfontosságúak a szív- és érrendszeri egészség fenntartásában, valamint az agyműködés optimalizálásában. A kapszula rendszeres fogyasztása hozzájárul a keringési rendszer normál működéséhez, és támogatja a szellemi frissességet.
    • Kalcium és D-vitamin: A csontok és fogak egészségének fenntartása szempontjából elengedhetetlen a kalcium és a D-vitamin pótlása. Ez a tabletta támogatja az immunrendszert és segíti a csontok optimális ásványianyag-tartalmának megőrzését.
    • Astaxanthin és feketeáfonya étrend-kiegészítő: Az astaxanthin egy erőteljes antioxidáns, amely védi a sejteket a káros szabadgyököktől, támogatja a bőr egészségét és lassítja az öregedés jeleit. Rendszeres fogyasztása elősegíti a bőr feszességének és rugalmasságának megőrzését, miközben védi a sejteket az oxidatív stressztől.
    • Shakek: Fehérjepótlás, egészséges testsúly kialakítása. Különféle ízekben kapható, így könnyen beilleszthető bármilyen étrendbe.
    • Probiotikum és prebiotikus italpor: Az emésztés támogatása, immunerősítés. Az emésztési zavarok és az immunrendszer gyengeségeinek kezelésére kifejlesztett formulák, mindennapi használatra.
A Wellosophy termékek célja, hogy könnyen elérhető és hatékony megoldásokat kínáljanak mindennapi egészséged megőrzéséhez. Akár az immunrendszered erősítésére, akár az emésztés támogatására keresel megoldást, a Wellosophy termékcsaládja segít, hogy a legjobb formádat hozd.
Fedezd fel a táplálkozás-kiegészítők teljes kínálatát, és támogasd egészségedet természetes módon!
Kattints a termékekhez, próbáld ki már ma:Wellosophy táplálkozás kiegészítő
error: Tartalom védett!