Scope parfümök – megérkeztek az új AI illatok

Scope parfümök

Új dimenziók a parfümök világában: Fedezd fel az Oriflame unisex Scope AI illatok hangulatát!

Scope illatok

A parfümök iránti rajongók számára izgalmas újdonság érkezett az Oriflame Scope parfümök formájában. Három különböző hangulatot idéznek meg, és mindhárom mesterséges intelligencia (AI) segítségével készült.

Az Oriflame legújabb illatai, a Scope parfümök, egy olyan utazásra hívnak, amelyben felfedezheted a benned rejlő valamennyi dimenziót. A Scope több mint egy egyszerű illat: ez egy életérzés, egy stílus és egy utazás, amely tükrözi egyedi személyiségedet.

Mindhárom illat uniszex, tehát egyaránt készült nők és férfiak számára.

Miért mesterséges intelligencia a Scope parfümök megalkotásában?

A mesterséges intelligencia alkalmazása a parfümkészítésben nem csupán a kreativitást fokozza, hanem lehetőséget teremt új illatprofilok kialakítására is. Az AI segítségével a parfümőrök képesek olyan illatokat létrehozni, amelyek eddig elképzelhetetlenek voltak, miközben figyelembe veszik a legkedveltebb illatok trendjeit. Az AI nemcsak az illatok megalkotásában, hanem az üvegek dizájnjának tervezésében is szerepet játszott, így született meg a művészeti ihletésű, gömb formájú kupak és kontrasztos üveg. Az eredmény egyedi és modern, tükrözi a Scope parfümök futurisztikus és avantgárd szellemiségét.

A három Scope parfüm: három hangulat

⇒Scope Time Loop EDT

Scope Time Loop Eau de ToiletteEz az illat azok számára készült, akik szeretik az emlékek nosztalgikus hangulatát. Az illatcsalád borostyános-vaníliás-pézsmás jegyekkel játszik. A szívjegyben jázmin található, az alapjegyben pedig pézsma, amely érzéki, édes és hívogató hangulatot teremt. Az illat Joyfull akkordja, emlékeztet a frissítő tengeri szellő simogató érintésére, miközben a vanília gazdag, krémes aromája elvarázsol. Az Actimood technológia segítségével az illat képes a hangulatodhoz igazodni, különleges aromáival aktiválva azt.

⇒Scope Earth Wonder EDT

Scope Earth Wonder Eau de ToiletteEz az illat a felfedezők számára készült, akik szeretik az új élményeket. Az illatcsalád gyümölcsös jegyekkel indít. A Pearadise®, olyan mint a körte sorbet aroma, amely zöld virágokkal és ibolya levelekkel gazdagítva friss és életteli érzetet kelt. A szívjegy magnólia, míg az alapjegy szantálfa és pézsma, amelyek meleg, fás alapot adnak az illatnak. Ez a parfüm is uniszex, és a felfedezés izgalmával tölti meg a viselőjét, inspirálva a mindennapi kalandokat.

⇒Scope Across Space EDT

Scope Across Space Eau de ToiletteA kíváncsiság és az ismeretlen felfedezésére vágyók számára tervezett illat. A fás-pézsmás jegyek dominálnak, amit a rózsabors és a Diviniris® (Orris aromával) tesz igazán különlegessé. Az alapjegyben a futurisztikus, fémes jegyek, amely vegán pézsmával és ambroxiddal keverve egy igazán egyedi illatot hoz létre. Ez az illat azok számára készült, akik szeretnék felfedezni az univerzumot és az ismeretlent.

Fedezd fel az új Scope parfümöket az Oriflame katalógusban még ma!

Az Oriflame legújabb Scope parfümjei 2024. augusztus 20-tól rendelhetők Magyarországon.

Ne maradj le róluk! Ha szeretnél egyedi, mesterséges intelligencia által inspirált illatokat viselni, kattints ide a linkre: Scope illatok, és rendeld meg a Scope parfümöket közvetlenül a reflinkemen keresztül.

Tapasztald meg, hogyan tükrözik ezek az illatok a személyiségedet, és válaszd ki a hangulatodhoz leginkább illőt!


⇒Ajánlatok első rendelőknek: Szerezz termékeket 399ft-ért!

error: Tartalom védett!