Oriflame The One korrektor aktuális kínálat

Oriflame The One korrektor 

Az Oriflame The One korrektorokról: Tökéletes fedés minden helyzetben

Az Oriflame The One kollekció három különböző korrektort kínál, amelyek mindegyike sajátos előnyökkel rendelkezik. Ezek a termékek nemcsak a bőrhibák elfedésére alkalmasak, hanem a bőr ápolására is.
Most részletesen bemutatom a The One Everlasting Sync korrektor, a The One korrektor készlet, és a The One Make-up Pro All Cover korrektor előnyeit.

The One Everlasting Sync:

The One Everlasting Sync korrektorTartós és természetes fedés.
⇒A The One Everlasting Sync korrektor kiváló választás mindennapi használatra, hiszen hosszú távú, közepes fedést biztosít. A Sync technológia segítségével a korrektor alkalmazkodik a környezeti viszonyokhoz, így garantálva, hogy a sminked egész nap friss és természetes maradjon. Emellett hidratáló hatású is, így megakadályozza a bőr kiszáradását vagy túlzott zsírosodását. A preciziós applikátorral könnyen lehet dolgozni.
Három árnyalatban:
            • Porcelain Cool 41989
            • Light Beige Neutral 41990
            • Sun Beige Warm 41991

The One korrektor készlet:

The One korrektor készletSzemélyre szabható fedés.
⇒A The One korrektor készlet több árnyalatot tartalmaz, melyeket keverve könnyedén megtalálhatod a bőröd tónusához legjobban illő színt. A készlet multifunkcionális; nemcsak bőrhibák elfedésére, hanem kontúrozásra és a bőrszín kiemelésére is alkalmas. A textúra könnyen építhető, így a kívánt fedést elérheted anélkül, hogy a smink nehéznek tűnne.
Három árnyalatban:
          • Light 40772
          • Medium 40773
          • Dark 40774

The One Make-up Pro All Cover:

The One Make up Pro All Cover Alapozó és korrektor egyben.
⇒A The One Make-up Pro All Cover korrektor egy igazi mindenes, amely korrektor és alapozó egyben. Magas fedőképességével tökéletesen elfedi a bőrhibákat, és hosszan tartó viseletet biztosít. Ideális választás, ha erősebb fedésre van szükséged, de nem szeretnél több réteg sminket használni. Könnyű érzés, rétegezhető fedés, nem fakul, megőrzi állagát. Kicsavarható, rúzs formájú kiszerelése kényelmesen használható.

Hogyan rendelheted meg a The One korrektorokat?

Az Oriflame The One korrektor kínálatából bármelyik termékeit egyszerűen megrendelheted  a  referencia linkemen keresztül, ahol tagsággal vagy Brand partnerként kedvezményekhez és exkluzív ajánlatokhoz is hozzáférhetsz.
error: Tartalom védett!