Oriflame Possess the Secret – a parfümpáros

Oriflame Possess the Secret parfümök – a Valentin napi ajánlatok új illatpárosai

Oriflame Possess the SecretAz Oriflame Possess the Secret (kód: 33955) női parfüm illat nagy várakozással, érkezett megjelenésekor (2017-ben) hozzám. A korábbiakban megjelent Possess parfüm, a nagy kedvenc révén, mielőbb szerettem volna az újat is kipróbálni.

Az illatban elsőre nem is csalódtam, jellegében kicsit más mint az előző Possess illat volt, minőségét tekintve szintén eau de parfum.

  • Az egyik észrevétel: míg az előző illatot saját magamon nem éreztem ,bár mások számára érezhető volt folyamatosan, a veszély az volt, hogy többet kellett fújni, hogy számomra is érezhetővé váljon. Az új Illat folyamatosan érezhető magam számára is, és bár az illatról azt írják, a golden alma az egyik fő illat összetevő és egy virágos – gyümölcsös – fás  illat mégis a parfüm teljességében érezve, nekem egy erőteljesebb és kellemesen citrusos, friss illatot idéz meg.
  • A másik észrevétel: A nagy várakozás ellenére a parfümök köré vont mitológiai történet, és a maga a Yggdrasil fa alap inspiráció  nem volt túl szimpatikus, mégis az inspirációt elfelejtve, magával az illattal elégedett vagyok.

Részletek az illatokról olvass tovább ⇒ „Oriflame Possess the Secret – a parfümpáros” bővebben

error: Tartalom védett!