Ránctalanító arcápolás: Tippek a bőr fiatalon tartásához

Ránctalanító arcápolás

Az idő előtti bőröregedés okai

Az idő előtti bőröregedés fő oka a szabad gyökök hatása. A szabad gyökök olyan instabil molekulák, amelyek a normális testi működések (mint a légzés és emésztés) során, illetve külső tényezők (például napsugárzás, légszennyezés) hatására keletkeznek. Ezek a molekulák hozzájárulnak a bőr gyorsabb öregedéséhez, ami ráncok kialakulásához vezethet.

Jó hír, hogy antioxidánsokkal, mint például a C-vitamin vagy az astaxanthin, megakadályozhatjuk ezt a káros folyamatot. Az astaxanthin különösen hatékony a ráncok elleni küzdelemben, mivel megköti a szabad gyököket, javítva ezzel a bőr rugalmasságát és fiatalos megjelenését.

„Ránctalanító arcápolás: Tippek a bőr fiatalon tartásához” bővebben

Omega-3 zsírsav tartalmú étrend-kiegészítő kapszula – Wellosophy Oriflame

Omega-3 zsírsav

A szív egészségének megőrzése létfontosságú zsírsavakkal

Omega-3Az egészséges életmód része a megfelelő tápanyagok bevitele, melyek közül az Omega-3 zsírsavak kiemelt szerepet játszanak. Ezek az esszenciális zsírsavak különösen fontosak a szív- és érrendszer egészségének megőrzésében, de sokan alábecsülik a jelentőségüket. A fiatalok gyakran gondolják, hogy ezek a problémák még távoliak számukra, de a megelőzés fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni. Már a 20-as és 30-as éveinkben is érdemes odafigyelni a megfelelő bevitelére.

„Omega-3 zsírsav tartalmú étrend-kiegészítő kapszula – Wellosophy Oriflame” bővebben

Tengeri Calcium és D-vitamin étrendkiegészítő

Calcium és D-vitamin étrendkiegészítő

Wellosophy Tengeri Kalcium és D-vitamin étrend-kiegészítő természetes ásványi forrásból.

Wellosophy tengeri kalcium és D vitamin étrend-kiegészítő A csontok egészsége és erőssége az életünk minden szakaszában kiemelkedően fontos, és ehhez elengedhetetlen a megfelelő kalcium- és D-vitamin-bevitel. A korábban népszerű tengeri kalcium és D-vitamin étrendkiegészítő most Wellosophy néven érhető el, változatlan összetétellel, de új, modern csomagolásban.

„Tengeri Calcium és D-vitamin étrendkiegészítő” bővebben

Oriflame shakek: Melyiket válaszd?

Oriflame shakek – Wellosophy étkezést helyettesítő és kiegészítő shakek

Jó, de akkor melyiket igyam?

Bizonyára neked is fejtörést okozott már, hogy a két különböző Oriflame Wellosophy shake közül melyik a megfelelő számodra. Mindkét shake kiváló választás lehet, de nem mindegy, hogy mikor és milyen célra használod őket. Ebben a bejegyzésben megmutatom, melyik termék felel meg leginkább az igényeidnek, és mikor érdemes fogyasztani őket.

„Oriflame shakek: Melyiket válaszd?” bővebben

Probiotikum prebiotikum? Ismerd meg a különbséget!

Probiotikum prebiotikum

Melyik étrend-kiegészítő mire való?

Az egészséges bélflóra fenntartása érdekében sokan fordulnak probiotikumokhoz és prebiotikumokhoz, de mi a különbség közöttük.

Bár hasonlóan hangzanak, valójában eltérő szerepet játszanak az emésztőrendszerünk egészségének megőrzésében. Az alábbiakban ismertetem.
(Kép forrása: oriflame.com)

„Probiotikum prebiotikum? Ismerd meg a különbséget!” bővebben

Wellosophy az Oriflame új táplálkozás-kiegészítő családja

Wellosophy: Ismerd meg az Oriflame új táplálkozás-kiegészítő családját.
Wellosophy shake és női vitamin pack
(Kép forrása: Oriflame Sharing app)

Az Oriflame új, innovatív táplálkozás-kiegészítő termékcsaládja, amely a természetes alapanyagokat és a modern tudományt együtt ötvözi.

Célja, hogy egyszerű és hatékony megoldásokat nyújtson az egészséges életmód támogatásához.

„Wellosophy az Oriflame új táplálkozás-kiegészítő családja” bővebben

error: Tartalom védett!