Oriflame shakek: Melyiket válaszd?

Oriflame shakek – Wellosophy étkezést helyettesítő és kiegészítő shakek

Jó, de akkor melyiket igyam?

Bizonyára neked is fejtörést okozott már, hogy a két különböző Oriflame Wellosophy shake közül melyik a megfelelő számodra. Mindkét shake kiváló választás lehet, de nem mindegy, hogy mikor és milyen célra használod őket. Ebben a bejegyzésben megmutatom, melyik termék felel meg leginkább az igényeidnek, és mikor érdemes fogyasztani őket.

Wellosophy Natural Balance Shake

Oriflame Natural Balance shakeEz a shake azoknak ajánlott, akik a napi étrendjükbe szeretnének beépíteni egy olyan kiegészítőt, amely segít fenntartani az energiaszintet és támogatja az anyagcserét. A  ⇒Natural Balance csokoládé, vanília, eper ízesítésű shake italporok kiegyensúlyozott arányban tartalmazzák a fehérjéket, szénhidrátokat és zsírokat Így ideális választás lehet edzés után, vagy akár egy kisétkezésként is.

A termék egyik kiemelkedő előnye, hogy természetes összetevőket tartalmaz, mint például borsófehérje és alacsony glikémiás indexű szénhidrátok. Ez azt jelenti, hogy a shake fogyasztása után nem fogsz hirtelen megéhezni, mert stabilan tartja a vércukorszintedet.

A Natural Balance Shake segíthet az energiaszint fenntartásában, különösen akkor, ha olyan tevékenységek előtt állsz, amelyek extra fókuszt és kitartást igényelnek.

Wellosophy Meal Replacement Shake

Oriflame étkezés-helyettesítő shakeEz a shake teljes értékű étkezést helyettesít, így különösen hasznos lehet azoknak, akik fogyni szeretnének, vagy egyszerűen csak időt szeretnének spórolni az étkezések elkészítésénél.

A ⇒ Meal Replacement for Weight Control csokoládé, vanília és gombaleves ízesítésű shake italporok magas rosttartalommal rendelkeznek, és minden szükséges tápanyagot tartalmaznak, amire a szervezetnek szüksége van. Ez magában foglalja a vitaminokat, ásványi anyagokat, fehérjéket és zsírokat, amelyek mind hozzájárulnak az optimális testi és szellemi működéshez. Az étkezéshelyettesítő shake ideális választás reggelire, vagy bármelyik főétkezés helyettesítésére, amikor gyors és tápláló megoldásra van szükség. Ha idő szűkében vagy, vagy szeretnéd elkerülni a gyorsételek csábítását, a Meal Replacement Shake biztosítja, hogy ne szenvedj hiányt a szükséges tápanyagokban.

Mikor, melyiket válaszd az Oriflame shakek közül?

Ha egy energizáló, anyagcserét támogató shake-re van szükséged, válaszd a Natural Balance Shake-et, amelyet akár edzés után is fogyaszthatsz. Ez a shake segít feltölteni a szervezetedet a megfelelő arányú tápanyagokkal, hogy megújult energiával folytathasd a napodat.

Ha viszont egy teljes értékű étkezést szeretnél helyettesíteni, a Meal Replacement Shake lesz a megfelelő választás. Ezzel a shake-kel nem kell aggódnod, hogy kimaradt egy étkezés, hiszen minden szükséges tápanyaghoz hozzájut a szervezeted.

Remélem tudtam segíteni, a shakek rendelhetőek innen a linkemen keresztül. ⇒Wellosophy shakek

Kapcsolódó info:⇒ Hogyan tudok rendelni? 

error: Tartalom védett!