Oriflame regisztráció

Oriflame Startprogram

Oriflame Start program, szerezzen ajándékokat, vagy termékeket akár 299ft-ért! Az új regisztrált partnerek részére készült ösztönző program időnként ajándékokkal, vagy jelképes áron kapható termékekkel áll rendelkezésre.

Mit jelent ez? Pl. 10.000ft értékű parfüm megszerezhető 299ft-ért, vagy akár még ajándékba is kapható. Attól függ éppen mi van a program kiírásában.

Új regisztráltként, a regisztrációkor érvényes katalógus-időszakban leadott első, legalább 75 pontos rendeléssel, lehetőség nyílik részt venni a Start Programban. Ha ebben az időszakban nem teljesül a feltétel, vagy nincs rendelés leadás, a programban nem lehet részt venni. Ha teljesülnek a rendelési feltételek, az első 3 katalógus időszakában lehet ezzel élni, és teljesíteni mind a 3 lépést.

Mivel az Oriflame startprogram minden időszakban változhat, ezért az aktuális programot nézze meg a blogon. Ez a program mindenkinek megéri!

Szeretném megismerni az aktuális Start programot

Ismerje meg a feltételeket, ezek után a katalógusból válassza ki a legmegfelelőbb ajánlatokat, melyeket meg szeretne rendelni. A legmegfelelőbb ajánlatokra tipp lehet, amit egyébként is mindennap használ: tusoló, fogkrém, kézfertőtlenítő, arcápolók szettben is, hajsampon, és szükséges vitaminok. Mind meg tudja rendelni az online katalógusból, és eközben megszerezheti az ösztönző program ajánlatait, melyeket magának megtarthat, vagy ha rendes árán oda adja ismerőseinek, még pénzt is keres.

Oriflame regisztráció

Szeretné megszerezni az Oriflame Törzsvásárlói Start program ajándékait, kedvezményeit? - Első lépés, hogy regisztráljon, kattintson a képre!

regisztracio

Hogyan juthat hozzá az Oriflame Start program ajándékaihoz vagy kedvezményeihez?

Aki új tagságot regisztrál,azaz regisztráció után leadja első rendelését, lehetősége van az elsö 3 katalógus idõszakban ebben az ösztönzõ ajándék programban is részt venni. ««Regisztráljon itt!

- Az Oriflame tagság/kódszám megszerzése után, adja le elsõ rendelését az aktuális katalógus kínálatából, 75BP értékben, mely tagsági áron kb. 16.200ft értékű rendelés. Az ezt követő 2 katalógusból is legalább 75 bónuszpont* (BP) értékben rendeljen. A feltétel teljesülése után lehet megrendelni a kiírt minimál árakon a kiszemelt terméket.

Oriflame katalógus lapozza fel itt

Kapcsolat:

Gyura Anikó Brand Partner, független direktor - © Minden jog fenntartva | anioriteam.hu | 2014-2021

Kövessen más oldalakon is!