Oriflame regisztráció

Oriflame regisztráció

Oriflame regisztráció után rendeljen minden kozmetikumot kényelmesen online 20% kedvezménnyel az aktuális Oriflame katalógus ajánlataiból! Szerezze meg a jogosultságot az új törzsvásárlók ajándékaira, és éljen az Oriflame által felkínált üzleti lehetőséggel.

Feltételek:

*min. betöltött 16 éves életkor

*magyar állampolgárság, vagy külföldi állampolgárság magyarországi bejelentett lakcímmel

További feltétel:

*Még tagságának regisztrációja előtt, tudatosan válassza ki az aktuális online katalógus kínálatából előzetesen, mely termékeket szeretné majd első rendelésben elküldeni. Amennyiben, csak saját magának rendelne olcsóbban, először aktiválja a visszaigazoló sms-ben vagy e-mailben kapott kódját! Ezután adja le első rendelését. A katalógus zásáig leadott első rendeléssel jogosult lehet plusz kedvezményes ajánlatokra is, pl Start program. Első rendelést 30 napon belül lehet elküldeni. Ha nem történik rendelés leadás, a rendszer törli a regisztrációt.

*Ha Oriflame klubtagként dolgozni is szeretne, az Oriflame regisztráció után rendelje meg és próbálja ki azokat a termékeket amelyeket máshol is vásárolna, rendelésével vegyen részt a törzsvásárlóknak készült ajándék programban, induló Start programban. A program vagy ajándékot, vagy további termékkedvezményeket biztosít, mindig változik.

Fontos információk:

Ha megtörtént a jelentkezés és az űrlapot helyesen töltötte ki 1-3 napon belül, de legkésőbb 1 héten belül e-mailben és/vagy telefonon is (hétköznap de.11 óra és du.20 óra között) felvesszük Önnel a kapcsolatot.

A rendeléseket rendeléskor bankkártyával, vagy átvételkor készpénzben lehet kifizetni. Az első rendelés leadása után, a következő katalógus időszaktól hitelkerettel is lehet rendelni, az erre vonatkozó szabály regisztráció után olvasható a rendelési felületen.

A szabályokról a megadott telefonszámán, telefonos egyeztetés során illetve később e-mailben is tájékoztatni fogom! Amennyiben nem tudom elérni megadott elérhetőségein, kérem vegye fel velem a kapcsolatot, a kapcsolat menüpontban található elérhetőségeimen.

Kapcsolat:

Gyura Anikó Brand Parner, független direktor - © Minden jog fenntartva | anioriteam.hu | 2021.

KÖVESSEN MÁS OLDALAIMON IS!