Oriflame regisztráció

Oriflame regisztráció

Oriflame regisztráció akkor szükséges, minden kozmetikumot kényelmesen online 20% kedvezménnyel szeretne rendelni az aktuális Oriflame katalógus ajánlataiból! Szerezze meg a jogosultságot az új törzsvásárlók ajándékaira, és éljen az Oriflame által felkínált üzleti lehetőséggel.

Feltételek:

*min. betöltött 16 éves életkor

*magyar állampolgárság, vagy külföldi állampolgárság magyarországi bejelentett lakcímmel

További feltétel:

*Még tagságának regisztrációja előtt, tudatosan válassza ki az aktuális online katalógus kínálatából előzetesen, mely termékeket szeretné majd első rendelésben elküldeni. Amennyiben, csak saját magának rendelne olcsóbban, először aktiválja a visszaigazoló sms-ben vagy e-mailben kapott kódját! Ezután adja le első rendelését. A katalógus zásáig leadott első rendeléssel jogosult lehet plusz kedvezményes ajánlatokra is, pl Start program.

*Ha Oriflame klubtagként dolgozni is szeretne, az Oriflame regisztráció után rendelje meg és próbálja ki azokat a termékeket amelyeket máshol is vásárolna, rendelésével vegyen részt a törzsvásárlóknak készült ajándék programban, induló Start programban. A program vagy ajándékot, vagy további termékkedvezményeket biztosít, mindig változik.

Fontos információk:

A rendeléseket rendeléskor bankkártyával, vagy átvételkor készpénzben lehet kifizetni. Az első rendelés leadása után, a következő katalógus időszaktól hitelkerettel is lehet rendelni, az erre vonatkozó szabály regisztráció után olvasható a rendelési felületen.

A szabályokról a regisztráció után a visszaigazoló e-mailben megadott telefonszámon, telefonos egyeztetés során illetve később e-mailben is tájékoztatni fogom! Amennyiben nem tudom elérni megadott elérhetőségein, kérem vegye fel velem a kapcsolatot, a kapcsolat menüpontban található elérhetőségeimen.

A regisztrációhoz kattintson az alábbi kék gombra, és az e-katalógusból tegye a kosárba azokat a termékeket, melyeket meg szeretne rendelni.

Regisztrálni szeretnék

    online regisztráció

Kapcsolat:

Gyura Anikó Brand Parner, független direktor - © Minden jog fenntartva | anioriteam.hu | 2023.

KÖVESSEN MÁS OLDALAIMON IS!