Oriflame regisztráció

Oriflame regisztráció

Az Oriflame regisztráció után rendeljen minden terméket 20% kedvezménnyel az aktuális Oriflame katalógus ajánlataiból! Szerezze meg a jogosultságot az új törzsvásárlók ajándékaira, és éljen az Oriflame által felkínált üzleti lehetőséggel.

Feltételek:

*min. betöltött 16 éves életkor

*magyar állampolgárság, vagy külföldi állampolgárság magyarországi bejelentett lakcímmel

További feltétel:

*Tagságának regisztrációja előtt, válassza ki az aktuális online katalógus kínálatából előzetesen, mely termékeket szeretné majd első rendelésben elküldeni, és írja be az űrlap alsó rublikájába a termékek nevét és kódszámát. Amikor megkapja saját Oriflame kódját, és előzetesen ide beírt rendelését majd élesben is el fogja tudni küldeni.

*Ha csak saját magának rendelne olcsóbban, ha megkapta a visszaigazoló e-mailben kapott kódját is, adja le első rendelését.

*Ha Oriflame tagként dolgozni is szeretne, a regisztráció után rendelje meg és próbálja ki azokat a termékeket amelyeket máshol is vásárolna, rendelésével vegyen részt a törzsvásárlóknak készült ajándék programban, induló Start programban is *katt.ide a részletekért: Start Program . A kedvezményes vásárláson felül még lehetősége van értékesa ajándékokhoz jutni. A programban résztvevő ajándéktermékek összértéke min. 20.000 ft, ne hagyja ki!

Fontos információk:

Ha megtörtént a jelentkezés és az űrlapot helyesen töltötte ki 1-3 napon belül, de legkésőbb 1 héten belül e-mailben és/vagy telefonon is (hétköznap de.11 óra és du.20 óra között) felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Elsõ rendelésére 999ft egyszeri regisztrációs díjat számol fel a rendszer. Egyéb általános esetben a postán maradó rendeléseknél 799ft a szállítási díj (min.*50bp azaz kb. katalógus ár:12.000ft rendelés elegendik ezt a díjat). Házhozszállítás esetén(*150bp alatt) 1399ft a házhozszállítási díj.

Első aktuális katalógus időszakban a rendelésekre nincs hitelkeretre lehetõség! A rendeléseket kp-ben kell kifizetni átvételkor. Később hitelkerettel is lehet rendelni, az erre vonatkozó szabály regisztráció után olvasható.

A szabályokról a telefonos egyeztetés során és később e-mailben is tájékoztatni fogjuk!

A regisztrációhoz kattintson az alábbi kék gombra, és töltse ki a regisztrációs űrlapot!

Kitöltöm az űrlapot, regisztrálok!

Kapcsolat:
Oriflame kapcsolat

Gyura Anikó Oriflame független direktor - © Minden jog fenntartva | anioriteam.hu | 2014-2018 Adatkezelési tájékoztató

Kövessen!