oriflamerendelés leadás

Oriflamerendelés leadási módjai

Oriflamerendelés elküldéséhez, szükség van egy regisztrációra. Regisztráció után online lehet rendelni. Regisztrálni Brand Partnerként tud, de ha csak magának vásárolna, nincs kötelezettsége tovább ajánlani a termékeket. Amennyiben Önnek nincs még saját kódszáma az oldal "Regisztráció" menüpontjában, vagy itt az oldal alján regisztráljon!

kozmetikum rendelés online

Rendelés leadás interneten keresztül: az Oriflame központi oldalán keresztül történik.

Az Oriflame rendelés menete: ha kitöltötte a regisztrációs űrlapot, azonnal megkapja regisztrációs kódját. A kódszámát aktiválnia kell, melyről kap e-mailt, vagy smst és csak ezek után tud saját kódszámával és jelszavával való belépés után rendelést elküldeni. Aktiváláskor a rendszer felküldi a központi oldalra, ahol elvégezheti a megrendelést. A rendelését azonnal bankkártyával is fizetheti, vagy készpénzben átvételkor.

A saját kódszám, azaz klubtagság elõnye: gyors, nem kell másra várni és olyan webes, online akciós ajánlatokból is tud rendelni, melyek nincsenek feltüntetve a katalógusban. Érkező csomagján fel van tüntetve a neve, címe mellett klubtagsági száma is, a postai csomagoknál prioritásnak számítanak csomagjaink.

Az online Oriflame rendelés további előnyei: saját kódszámmal rendelhet, azonnal 20% kedvezménnyel, kényelmesen házhoz kérheti a rendelést, akár ingyenes szállítással is. Lehetőség van postán maradó csomagként is átvenni a termékeket, bár a jelenlegi helyzetben, házhoz kérni biztonságosabb. Nincs mennyiségi kötelezettség a rendelésnél. Rendelhet 1 db terméket is, de itt is érvényes a szabály, ha több mindent rendel, jobban jár. A katalógusban is szerepelnek további mennyiségi kedvezmények, és katalógus megjelenésen kívüli mennyiségi kedvezményes ajánlatokból is rendelhetünk. Előny lehet még, hogy a megrendelt termékeket házhoz szállítás esetén közeli hozzátartozója is átveheti, a postán maradó csomagot csak a posta által kiadott meghatalmazás aláírása után adják ki a közeli hozzátartozóknak.

Kapcsolat:

Gyura Anikó Brand Partner, független direktor - © Minden jog fenntartva | anioriteam.hu | 2021.

KÖVESSEN MÁS OLDALAIMON IS!