O R I F L A M Eoriflame szépségtanácsadók

Bemutatkozás

Az oldalt azzal a céllal hoztam létre, hogy megismertessem azokról a lehetőségekről, amit az Oriflame - 1967 óta jelenlévő,50 éves svéd kozmetikai közvetlen értékesítő nagyvállalat - a termékeivel, a logisztikájával a háttérben segítségként tud számunkra nyújtani.

Az Aniori Team az Oriflame-en belül tevékenykedő független hálózat, mely segítségemmel jött létre.

Több mint 17 évvel ezelőtt, még nem gondoltam, hogy hálózat vezető leszek, anno még csak az Oriflame termékek saját részre vásárlása mellett döntöttem, de mára mégis egy jól jövedelmező fogyasztói hálózat, saját vállalkozás született.

Miért történt ez így? Volt egy álmom, hogy nem szeretnénk alkalmazottként dolgozni, a főnökeim álmát megvalósítani, és szem előtt tartva ezen gondolatot, nem vetettem el az Oriflame lehetőséget sem, mely eszköz lehetett ennek megvalósítására. Mindenki életében vannak körülmények, amikor nem a megfelelő pillanatban kopogtat a lehetőség, vagy mi gondoljuk, hogy az nem a megfelelő pillanat, hogy változtassunk. Az Oriflame lehetősége mindig nyitva tartja kapuit, ha lemaradtunk korábban, egy döntéshozatallal még beléphetünk bármikor a kapun. A titok, csak abban rejlik, hogy képesek vagyunk-e meghozni azt a döntést, és találunk-e megfelelő célt, ami egy olyan életérzéssel párosul, ami meg is mozgat minket kellőképpen, ahhoz, hogy haladjunk az úton a kitűzött cél felé. Akik csak a termékek értékesítése mellett döntenek, még nem hoztak komoly döntést. Ez az üzlet a változásról, a változtatásról szól. A Sikerterv perspektívát tud nyújtani azoknak akik elkötelezik magukat!

Ma Magyarországon, egy több mint 25 éves piacon, az Oriflame által biztosított kötetlen munkával, egy olyan 3 hetente (havi átlag feletti jövedelemnek megfelelő) jól fizető biztos pénzt és megélhetést tudunk teremteni magunknak, ami manapság csak egy "luxus rabszolga alkalmazottaknak" adatik, vagy egyáltalán nem adatik meg. Olyan munkát végezhetek, amit nagyobb kedvvel csinálok, mert tudom, hogy itt nincsenek korlátok, és újabb és újabb célokat tűzhetek ki magam elé, nem korlátoz havi fix fizetés. A pénz mellett pedig olyan életmódot alakíthatok ki, ami nekem jól esik.

Gondolja meg Ön is, mi lenne, ha amit ma nem tehet meg, megtehetné majd holnap? Hogyan érezné magát, hová menne, mit csinálna? Ragadja meg a lehetőséget most, ne késlekedjen, hisz csak az Ön ideje múlik, ami már nem hozható vissza! Ön is megérdemel egy jobb életet!

Csatlakozzon, regisztráljon hálózatunkba most Ön is!

Miért itt az oldalon szerezzen Oriflame tagságot?

Az Oriflame-hez nem lehet közvetlenül csatlakozni, csak úgynevezett szponzorokon keresztül. Ha Ön a siker tisztességes útját választja csatlakozását nálunk tegye meg. Alapelvünk mind az online, mind az offline jelenléteknél a tisztességes munkaközeg és versenyszellem kialakítása és nem az erőltetett, manipulált előrehaladás. Mi nem csak az Oriflame kódszámot szeretnénk eladni Önnek, meg tudjuk mutatni hogyan válhat valódi vezetővé és a termékek használatán keresztül valós és láthatóan hiteles információt tudunk nyújtani Önnek. Amennyiben csak vásárló szeretne lenni, hiteles szépségtanácsot is kaphat.

Ha a munka mellett dönt, ennek során nem lesz egyedül, bármikor segítséget kérhet! Lépjen velem kapcsolatba!

Gyura Anikó - Oriflame független direktor

Vissza