Oriflame pénzkereset, karrier

PÉNZKERESET, LEHETŐSÉGEK ÉS JUTTATÁSOK AZ ORIFLAME-NÉL!oriflame regisztráció, pénzkereset, szépségtanácsadó

Az Oriflame-nél 3 hetente juthat jövedelemhez, évente 17szer van kifizetés.
Az Oriflame kifizetési rendszerét hivatalosan az ORIFLAME SIKERTERV szabályozza. A SIKERTERV-en kívül ösztönzõ és ajándékprogramok biztosítanak még plusz bevételeket.

TÖLTSE LE: ORIFLAME SIKERTERV


1. Keressen pénzt az Oriflame termékek kedvezményes áron való megvásárlásával: 25% az azonnali haszon minden eladott termék után.

2. Vegyen részt a Start programban. Ismerje meg, próbálja ki az Oriflame legnépszerûbb termékeit, szerezze meg az ösztönző ajándékokat több mint 20.000ft értékben! Az Oriflame Start program - az új szépségtanácsadók programja. Rendeljen az elsõ 3 katalógusidőszakban min. 100bp értékben, és szerezzen jogosultságot az ajándéktermékekre. A katalógus idõszakok egyenként háromhetesek. Az elsõ katalógusidőszak az, amely érvényessége alatt csatlakozik az Oriflame-hez. Ha a rendelés feltételeit többszörösen is teljesíti többször válik jogosulttá a Start program ajándékaira is!

3. Induljon el az Oriflame Top Klub programban: ingyen katalógusokat kaphat és megrendelheti a következő katalógus új termékeit akár 50%-kal olcsóbban is!! A Top Klub programról regisztrációja után tájékozódhat közvetlen szponzorától.

4. Keressen pénzt saját Oriflame csapatának kiépítésével: további 4-24% TUÁ (teljesítmény utáni árengedmény) bevételt hoz (10.000ft - 300.000ft). Ismerje meg az Oriflame Siker Tervét!Vissza

ÉREZZE MAGÁT JÓL ÉS KERESSEN PÉNZT A WELLNESS BY ORIFLAME-MEL

Jelentkezzen Wellness tanácsadónak!

Fontos Önnek a saját, a családja, és környezetének az egészsége? A Wellness by Oriflame-mel csökkentheti és megtarthatja testsúlyát, jobban nézhet ki, javíthat közérzetén és egészségén és másoknak is segíthet.

Lapozza fel a Wellness by Oriflame katalógust!

A Wellness by Oriflame étrendkiegészítő termékekeket több mint 8 év kutatási munka eredményeként hozták létre. Az Wellness katalógusban megtalálható termékek hozzásegíthetik Önt és családját egy egészségesebb, teljes élethez. A táplálékkiegészítő termékeink a legmagasabb biztonsági és minőségi követelményeknek felelnek meg és a svédországi Igelosa-ban található Egészséges Életmód Kutatóközpontban kerültek kifejlesztésre.

Nincs még Oriflame tagsági kódja?

Kattintson a képre, és regisztráljon itt!
Megosztás