Oriflame szépségtanácsadó, pénzkereset

KI LEHET ORIFLAME SZÉPSÉGTANÁCSADÓ?


Mindenki...
*aki csak megtakarítani szeretne saját magának és a családja részére,
*aki kedvezményesen 20%-kal olcsóbban szeretne vásárolni saját magának vagy mikrokörnyezetében is rendeléseket gyűjtene
*vagy aki ezen felül még extra jövedelemre kíván szert tenni, akár karriert építene egy saját üzleti vállalkozással (melyhez kezdetekben nem kötelező a vállalkozói igazolvány) - Bármely lehetőséget választja, az Oriflame minden esetben a legjobb választás lehet!

HOGYAN CSATLAKOZZAK ORIFLAME SZÉPSÉGTANÁCSADÓNAK?


Ha úgy döntött, hogy jelentkezik és regisztrál, kattintson ide, töltse ki hiánytalanul az ûrlapot, és küldje el jelentkezését:
ORIFLAME REGISZTRÁCIÓ
Online regisztráció után, ha sikerült felvennünk Önnel a kapcsolatot, a telefonos adategyeztetés után élessé válik szépségtanácsadói kódszáma, melyhez központi e-mailes visszaigazolásban kap egy pinkódot is. A kódszám és pin kód az Oriflame központi oldalán való belépéshez szükséges, így saját magának rendelhet, vagy akár el is kezdheti a munkát.

A kódszámáról kapott e-mail-es visszaigazolás mellékletéből nyomtassa ki a felvételi kérelmi lapot, ha nem tudja megnyitni a mellékletet, innen letölthetõ: ORIFLAME FELVÉTELI KÉRELMI LAP - vagy ha nem tud nyomtatni, postai úton megküldjük Önnek, melyet postafordultával, de legkésõbb 60 napon belül vissza kell küldeni a visszaigazoló e-mailben feltüntetett szépségtanácsadó szponzor címére, értelemszerűen kitöltve, aláírva, személyi igazolvány, adókártya, lakcímkártya másolattal együtt. A felvételi kérelmi lap a szponzor aláírásával együtt érvényes!

Regisztráció után azonnal tud RENDELÉS-t elküldeni. Első feladatként tehát nézze át a katalógust milyen termékeket próbálna ki szívesen, saját terméktapasztalat nélkül nem fogja tudni ajánlani az Oriflame termékeit. Ha kiválasztotta, hogy mely termékeket rendelné meg, figyeljen arra, hogy min. 100bp értékű (azaz szépségtanácsadói/tagsági áron kb.20.000ft) rendelés elküldésével jogosulttá válik ajándékokra START PROGRAM keretében. Rendeléseit már rendelés leadás közben bankkártyával is kifizetheti.Ha nem így szeretné, első katalógus időszakban leadott rendelését a postásnak, átvételkor van lehetõsége kifizetni. Lásd: FIZETÉSI MÓDOK Az ELSŐ KATALÓGUS IDŐSZAKTÓL HITELKERETRE EGYÁLTALÁN NINCS LEHETŐSÉG, késõbb a következő katalógus időszaktól kapható, vagy feltételek alapján kérelmezhető, minden esetben az aktuális hitelkeret szabályzatot kell figyelembe venni, a szabályzatról jelentkezése után tájékoztatni fogjuk.
A REGISZTRÁCIÓ KÖZPONTILAG NEM INGYENES, elsõ rendelését fogja terhelni egy belépési egyszeri regisztrációs díj 999.- Ft. (Az itt leírtaktól eltérõ téves vagy saját haszonra ügyeskedõ információk: ingyenes regisztráció, regisztrációs díj átvállalása, "csak nálunk ajándék tagsági kártya" stb. az Oriflame Etikai Kódex 1. és 3. pontjában leírtakkal ellentétes és nem hű az Oriflame etikus magatartásához.)

Vissza

ÉREZZE MAGÁT JÓL ÉS KERESSEN PÉNZT A WELLNESS BY ORIFLAME-MEL

Jelentkezzen Wellness tanácsadónak!

Fontos Önnek a saját, a családja, és környezetének az egészsége? A Wellness by Oriflame-mel csökkentheti és megtarthatja testsúlyát, jobban nézhet ki, javíthat közérzetén és egészségén és másoknak is segíthet.

Lapozza fel a Wellness by Oriflame katalógust!

A Wellness by Oriflame étrendkiegészítő termékekeket több mint 8 év kutatási munka eredményeként hozták létre. Az Wellness katalógusban megtalálható termékek hozzásegíthetik Önt és családját egy egészségesebb, teljes élethez. A táplálékkiegészítő termékeink a legmagasabb biztonsági és minőségi követelményeknek felelnek meg és a svédországi Igelosa-ban található Egészséges Életmód Kutatóközpontban kerültek kifejlesztésre.

Nincs még Oriflame tagsági kódja?

Kattintson a képre, és regisztráljon itt!
Megosztás