Oriflame pénzkereset, karrier


LEHETŐSÉGEKAz Oriflame világszerte több millió embernek nyújt munka és pénzkereseti lehetõségeket. Az Oriflame lehetőséggel szépségtanácsadói, törzsvásárlói tagságot szerezhet és még kedvezõbb áron vásárolhat. Az Oriflame termékek és az üzleti lehetõség ajánlásával pedig fõ- vagy mellékállású munka során jelentõs extra jövedelemhez juthat mindenki, aki saját környezete ellátását is vállalja. Akik az értékesítés megszervezését, saját fogyasztói hálózatuk kiépítését is felvállalják (Oriflame menedzserek, majd direktorok), a munkájuk eredményként, a forgalomnövekedés alapján, vezetõi juttatásokat is kaphatnak. Mindenkinek lehetõsége adódik, hogy lakhelytõl, iskolai végzettségtõl, nemtõl, kortól függetlenül képességeit kreatívan kibontakoztassa és kötetlen munkaidöben dolgozzon.KERESSEN PÉNZT ORIFLAME CSAPATUNKBAN!Az Oriflame regisztráció után Ön azonnal 20%-kal olcsóbban tudja megrendelni a termékeket és az Oriflame általános elnevezése szerint Oriflame független szépségtanácsadóvá válik és egyúttal Oriflame közösségünk, az Aniori Team csapat tagja is lesz. Ha csak saját részre vásárolna Önnek nincs kötelezettsége a termékek továbbértékesítésére. Próbálja ki a termékeket és mutassa meg az Oriflame katalógust barátainak, ismerõseinek is, és ha őket is érdekli, vegye fel tõlük a megrendelést, és így azonnal akár plusz jövedelemhez is juthat. Vásárlói köre kialakítása közben, hívja fel ismerõsei figyelmét, az Oriflame kínálta elõnyökre, ajánlja fel az olcsóbb vásárlás lehetõségét, és a pénzkeresetet. Ezzel elkezdi felépíteni az Oriflame-nél saját csapatát is és korlátlan kereseti lehetõség vár Önre. A csapatépítésben nincs egyedül, mivel Oriflame csapatunk tagjaként, folyamatos háttértámogatást, segítséget kaphat. Az Oriflame a választás szabadságát kínálja: tegyen szert extra plusz jövedelemre vagy építsen fel egy hosszútávú karriert! Nincsenek határok, nincs kockázat, nem kell pénzt befektetni, a célok elérése érdekében, csak az energiájára, motivációjára van szükség.
MINDEN DÖNTÉS CSAK AZ ÖN KEZÉBEN VAN!

Vissza

ÉREZZE MAGÁT JÓL ÉS KERESSEN PÉNZT A WELLNESS BY ORIFLAME-MEL

Jelentkezzen Wellness tanácsadónak!

Fontos Önnek a saját, a családja, és környezetének az egészsége? A Wellness by Oriflame-mel csökkentheti és megtarthatja testsúlyát, jobban nézhet ki, javíthat közérzetén és egészségén és másoknak is segíthet.

Lapozza fel a Wellness by Oriflame katalógust!

A Wellness by Oriflame étrendkiegészítő termékekeket több mint 8 év kutatási munka eredményeként hozták létre. Az Wellness katalógusban megtalálható termékek hozzásegíthetik Önt és családját egy egészségesebb, teljes élethez. A táplálékkiegészítő termékeink a legmagasabb biztonsági és minőségi követelményeknek felelnek meg és a svédországi Igelosa-ban található Egészséges Életmód Kutatóközpontban kerültek kifejlesztésre.

Nincs még Oriflame tagsági kódja?

Kattintson a képre, és regisztráljon itt!
Megosztás