O R I F L A M Eoriflame lehetőségek

Lehetôségek pénzkereset

Lehetőségek az Oriflame-nél

oriflame
Az Oriflame lehetőségek világszerte több millió embernek segítettek munka és pénzkereseti igényeinek jobbá tételében. Az Oriflame adta lehetőséggel szépségtanácsadói, törzsvásárlói tagságot szerezhet és még kedvezõbb áron vásárolhat. Az Oriflame termékek és az üzleti lehetõség ajánlásával pedig fõ- vagy mellékállású munka során jelentõs extra jövedelemhez juthat mindenki, aki saját környezete ellátását is vállalja. Akik szeretnének fejlődni és az értékesítés megszervezését, saját fogyasztói hálózatuk kiépítését is képesek felvállalni -belőlük lesznek majd Oriflame menedzserek, később direktorok- a munkájuk eredményként, a forgalomnövekedés alapján, vezetõi juttatásokban is részesülhetnek. Mindenkinek lehetõsége adódik, hogy lakhelytõl, iskolai végzettségtõl, nemtõl, kortól függetlenül képességeit kreatívan kibontakoztassa és kötetlenül dolgozzon. Bárhonnan, bárhol az internet segítségével már online is működtethető otthonról a munka.

KERESSEN PÉNZT, AKÁR OTTHONRÓL IS!

pénzkereset
Az Oriflame regisztráció után Ön azonnal 20%-kal olcsóbban tudja megrendelni a termékeket és az Oriflame általános elnevezése szerint "Oriflame független szépségtanácsadó"-vá válik és egyúttal Oriflame közösségünk, az Aniori Team csapat tagja is lesz.

Ha csak saját részre vásárolna Önnek nincs kötelezettsége a termékek továbbértékesítésére. Próbálja ki a termékeket és mutassa meg az Oriflame katalógust barátainak, ismerõseinek is, és ha őket is érdekli, vegye fel tõlük a megrendelést, és így 25% azonnali haszonhoz is juthat. Vásárlói köre kialakítása közben, hívja fel ismerõsei figyelmét, az Oriflame kínálta elõnyökre, ajánlja fel az olcsóbb vásárlás lehetõségét, és a pénzkeresetet. Amennyiben így tesz, Ön elkezdi felépíteni az Oriflame-nél saját csapatát is és korlátlan kereseti lehetõségre számíthat.

A csapatépítésben nincs egyedül, mivel Oriflame hálózatunk tagjaként, az Ön igényétől, szorgalmától függően, folyamatos háttértámogatást, segítséget kaphat. Ehhez fontos a személyes kapcsolattartás, mely többnyire online működik. Az Oriflame a választás szabadságát kínálja: tegyen szert extra plusz jövedelemre vagy teremtse meg hosszútávon biztos jövedelmét! Nincsenek határok, nincs kockázat, nem kell pénzt befektetni, a személyes célja elérése érdekében, csak az energiájára, lelkesedésre van szükség.

Vissza Tovább

Pénzkereset - lehetôségek

Oriflame regisztráció

oriflame

Szeretne az Oriflame által nyújtotta lehetőségeken keresztül pénzkeresethez jutni? Kattintson a képre, és regisztráljon itt!

Kapcsolat:
Oriflame kapcsolat

Gyura Anikó Oriflame független direktor - © Minden jog fenntartva | anioriteam.hu | 2014-2018 Adatkezelési tájékoztató

Kövessen!