Lehetôségek pénzkereset

LEHETŐSÉGEK az Oriflame-nél

Az Oriflame világszerte több millió embernek nyújt munka és pénzkereseti lehetõségeket. Az Oriflame lehetőséggel szépségtanácsadói, törzsvásárlói tagságot szerezhet és még kedvezõbb áron vásárolhat. Az Oriflame termékek és az üzleti lehetõség ajánlásával pedig fõ- vagy mellékállású munka során jelentõs extra jövedelemhez juthat mindenki, aki saját környezete ellátását is vállalja. Akik szeretnének fejlődni és az értékesítés megszervezését, saját fogyasztói hálózatuk kiépítését is képesek felvállalni -belőlük lesznek majd Oriflame menedzserek, később direktorok- a munkájuk eredményként, a forgalomnövekedés alapján, vezetõi juttatásokban is részesülhetnek. Mindenkinek lehetõsége adódik, hogy lakhelytõl, iskolai végzettségtõl, nemtõl, kortól függetlenül képességeit kreatívan kibontakoztassa és kötetlenül dolgozzon. Bárhonnan, bárhol az internet segítségével már online is működtethető otthonról a munka.

KERESSEN PÉNZT, AKÁR OTTHONRÓL IS!

Az Oriflame regisztráció után Ön azonnal 20%-kal olcsóbban tudja megrendelni a termékeket és az Oriflame általános elnevezése szerint "Oriflame független szépségtanácsadó"-vá válik és egyúttal Oriflame közösségünk, az Aniori Team csapat tagja is lesz.

Ha csak saját részre vásárolna Önnek nincs kötelezettsége a termékek továbbértékesítésére. Próbálja ki a termékeket és mutassa meg az Oriflame katalógust barátainak, ismerõseinek is, és ha őket is érdekli, vegye fel tõlük a megrendelést, és így 25% azonnali haszonhoz is juthat. Vásárlói köre kialakítása közben, hívja fel ismerõsei figyelmét, az Oriflame kínálta elõnyökre, ajánlja fel az olcsóbb vásárlás lehetõségét, és a pénzkeresetet. Amennyiben így tesz, Ön elkezdi felépíteni az Oriflame-nél saját csapatát is és korlátlan kereseti lehetõségre számíthat.

A csapatépítésben nincs egyedül, mivel Oriflame hálózatunk tagjaként, az Ön igényétől, szorgalmától függően, folyamatos háttértámogatást, segítséget kaphat. Ehhez fontos a személyes kapcsolattartás, mely többnyire online működik. Az Oriflame a választás szabadságát kínálja: tegyen szert extra plusz jövedelemre vagy teremtse meg hosszútávon biztos jövedelmét! Nincsenek határok, nincs kockázat, nem kell pénzt befektetni, a személyes célja elérése érdekében, csak az energiájára, lelkesedésre van szükség.

Vissza Tovább

ÉREZZE MAGÁT JÓL ÉS KERESSEN PÉNZT A WELLNESS BY ORIFLAME-MEL

Jelentkezzen Wellness tanácsadónak!

Fontos Önnek a saját, a családja, és környezetének az egészsége? A Wellness by Oriflame-mel csökkentheti és megtarthatja testsúlyát, jobban nézhet ki, javíthat közérzetén és egészségén és másoknak is segíthet.

Lapozza fel a Wellness by Oriflame katalógust!

A Wellness by Oriflame étrendkiegészítő termékekeket több mint 8 év kutatási munka eredményeként hozták létre. Az Wellness katalógusban megtalálható termékek hozzásegíthetik Önt és családját egy egészségesebb, teljes élethez. A táplálékkiegészítő termékeink a legmagasabb biztonsági és minőségi követelményeknek felelnek meg és a svédországi Igelosa-ban található Egészséges Életmód Kutatóközpontban kerültek kifejlesztésre.

Nincs még Oriflame tagsági kódja?

Kattintson a képre, és regisztráljon itt!
Megosztás