Oriflame kozmetikum

Oriflame tagság regisztráció

Oriflame tagság regisztráció - Regisztráljon, ha 20%-kal olcsóbban rendelne kozmetikumokat vagy pénzkereseti lehetőséget keres, azaz:

- ha minden terméket 20% kedvezménnyel szeretne megrendelni. ORIFLAME REGISZTRÁCIÓ » ITT!

- ha csak saját részre, beszerzési áron, 20%-kal olcsóbban szeretné megvásárolni az termékeket

- ha saját részre is vásárolna és a termékek tovább ajánlásával, kis megrendelés gyûjtésével saját felhasználását az árrésbõl szeretné fedezni

- ha Ön, szeretne egy kis kiegészítõ jövedelmet vagy hosszú távú pénzkereseti lehetőséget, átlag feletti életszínvonalat - » Sikerterv

ORIFLAME TAGSÁG KÖTELEZETTSÉGEK NÉLKÜL! Előnyök

1. Klubtagsággal katalógus árhoz képest 20%-kal olcsóbban vásárolhatnak, kötelezettségek nélkül. Mindenki aki regisztrál, egyben klubtagsága is lesz. Ezért kap saját kódszámot.

2. Új tagságot regisztráltaknak, (Törzsvásárlóknak, Brand Partnereknek) ösztönző program keretében ajándék, vagy kedvezményes termékek.

3. Katalóguson kívüli akciók és további kedvezmények, szponzorösztönzõ ajándékok minden regisztrált új és régi klubtagnak.

4. 100%-os megelégedettségi garancia minden Oriflame termékre. Ez azt jelenti, ha bármilyen probléma felmerül, minőségi, vagy "nem ilyen termékre gondoltam" kifogása van, becserélhetők a termékek, vagy visszafizetés lép életbe.

5. A rendelések otthonról kényelmesen elküldhetõek, melyhez akár már másnap, de 2 munkanapon belül hozzá is juthat

6. Rendeléseit házhoz is kérheti akár ingyenesen is. Alap szállítási költség díja 999ft. 100 Bp (Bónuszpont) rendelésnél, vagy kijelölt "Joker" termék megrendelésénél díjtalan szállítás. Továbbá a csomagok átvehetőek postán maradó csomagként is. Ez esetben, a postára 5 munkanapon belül kell elmenni a rendelésekért. Postán maradó rendelések szállítási díjai: min. 100 Bp (Bónuszpont) értékű rendelés leadásakor nincs díj, 100 Bp (Bónuszpont) alatt 999ft - (Magyar Posta - 2300 hivatal) » Rendelési információk 100bp alatti rendeléseknél Joker termék megrendelésével kiválható a szállítási költség, ez esetben nincs szállítási díj.

Regisztráljon, ha az Oriflame katalógusból online rendelne 20%-kal olcsóbban vagy ha szeretne Brand Partner lenni, mellyel bevételre tehet szert!

REGISZTRÁLOK


Kapcsolat:

Gyura Anikó Brand Partner független direktor - © Minden jog fenntartva | anioriteam.hu | 2021.

KÖVESSEN MÁS OLDALAIMON IS!