Oriflame kozmetikum

Oriflame tagság regisztráció

Oriflame tagság regisztráció - Regisztráljon, ha 20%-kal olcsóbban rendelne kozmetikumokat vagy pénzkereseti lehetőséget keres, azaz:

- ha minden terméket 20% kedvezménnyel szeretne megrendelni. ORIFLAME REGISZTRÁCIÓ » ITT!

- ha csak saját részre, beszerzési áron, 20%-kal olcsóbban szeretné megvásárolni az termékeket

- ha saját részre is vásárolna és a termékek tovább ajánlásával, kis megrendelés gyûjtésével saját felhasználását az árrésbõl szeretné fedezni

- ha Ön, szeretne egy kis kiegészítõ jövedelmet vagy hosszú távú pénzkereseti lehetőséget, átlag feletti életszínvonalat - » Sikerterv

ORIFLAME TAGSÁG KÖTELEZETTSÉGEK NÉLKÜL! Előnyök

1. Klubtagsággal katalógus árhoz képest 20%-kal olcsóbban vásárolhatnak, kötelezettségek nélkül. Mindenki aki regisztrál, egyben klubtagsága is lesz. Ezért kap saját kódszámot.

2. Katalóguson kívüli akciók és további kedvezmények, szponzorösztönzõ ajándékok minden regisztrált új és régi klubtagnak.

3. 100%-os megelégedettségi garancia minden Oriflame termékre. Ez azt jelenti, ha bármilyen probléma felmerül, minőségi, vagy "nem ilyen termékre gondoltam" kifogása van, becserélhetők a termékek, vagy visszafizetés lép életbe.

4. A rendelések otthonról kényelmesen elküldhetõek, melyhez akár már másnap, de 2 munkanapon belül hozzá is juthat

5. Rendeléseit oda kérheti ami Önnek a legmegfelelőbb. Az aktuális szállítási díj információk:

 • Házhozszállítás esetén a szállítás költség 150 BP alatt 1999 Forint, 150 BP felett díjmentes.
 • Postán Maradóra, MOL és COOP Postapontra történő szállításnál a szállítás díja 100 BP alatt 1399 Forint, 100 BP felett díjmentes
 • Posta csomagautomatába történő szállítás esetén a szállítási költség 100 BP alatt 1199 Forint, 100 BP felett díjmentes.
 • Amennyiben a rendelését nem veszi át a megadott határidőn belül(a házhozszállítás, amikor a posta kézbesíti, ill. a többi lehetőségnél 5 napon belül) és ezért azt vissza kell küldeni az Oriflame központba, csomagonként 2000 Ft a büntetés.
 • Regisztráljon, ha az Oriflame katalógusból online rendelne 20%-kal olcsóbban vagy ha szeretne Brand Partner lenni, mellyel bevételre tehet szert!

  REGISZTRÁLOK


  Kapcsolat:

  Gyura Anikó Brand Partner független direktor - © Minden jog fenntartva | anioriteam.hu | 2023.

  KÖVESSEN MÁS OLDALAIMON IS!