oriflame arcápolás

Oriflame arcápolás

Oriflame arcápolás, arcápolási rutin mindennap. Otthon is minden nő elérheti, hogy arcbőre minden alkalommal csodálatos legyen. Vágyunk, hogy természetesen fiatalos és egészséges megjelenésű bőrünk legyen, amennyire lehetséges. Hiszen ha szép a megjelenésünk, a közérzetünk is jobb, és ilyenkor úgy érezhetjük, mindenre képesek vagyunk.

A NovAge tudományosan igazolt hatékonyságú arcápoló család olyan termékeket kínál, amelyek a bőr változó igénye szerint fejtik ki hatásukat. Az életkorok szerinti bőröregedési tünetekre hatnak, a finom vonalaktól kezdve a mélyebb ráncokig. A termékcsalád tagjai bőrfiatalító technológiákat és bőrvédő hatású növényi őssejtkivonatokat tartalmaznak. Tökéletes kombináció a bőröregedés jeleinek korrigálására és a folyamat lelassítására. A négy-lépéses NovAge arcápolási rutin tudományosan igazoltan nyújtja a leghatékonyabb eredményeket. Az Oriflame arcápolás ezen prémium termékeinek használatával megtapasztalhatjuk bőrünk fiatalosabb és egészségesebb megjelenését minden életkorban, így magabiztosabban nézhetünk szembe a kihívásokkal.

Növényi ôssejtkivonatok, a bôr fiatalság ôrzôi a NovAge termékekben

A bőr felszíne alatt elrejtve csendes csata zajlik a bőröregedésért felelős agresszorok és a bőr gyengülő védekező mechanizmusa között. Az agresszorok hozzájárulnak a bőr szerkezetének hanyatlásához, hatásukra láthatóvá válnak az öregedés jelei. A növényi őssejtkivonatok a növények vitalitásának legfontosabb összetevői. Gazdagon tartalmaznak védő anyagokat, amelyek szerepet játszanak az agresszorok közömbösítésében, ezáltal megakadályozzák és csökkentik a bőröregedés mértékét. Mint a fiatalság őrzői, a növényi őssejtkivonatok egyedülálló hatásukat fejtik ki a termékekben. A növényi őssejtkivonatok az alkalmazott technológiák tökéletes kiegészítői, elősegítik a bőr fiatalos megjelenését és korrigálják a bőröregedés jeleit. Ezen technológiák együttesen az arcápolók hősei és őrzői, hogy a bőrünk fiatalosabb és egészségesebb megjelenésű legyen, minden életkorban.

Tovább az arcápoló katalógushoz

Kapcsolat:

Gyura Anikó Brand Partner, független direktor - © Minden jog fenntartva | anioriteam.hu | 2014-2021

Kövessen!