oriflamerendelés leadás

Oriflamerendelés leadási módjai

Oriflamerendelés leadási módok: 1. Lehetőség van regisztráció nélkül a katalógusban feltüntetett árakon, az e-katalógusból azonnal online rendelni. 2. Vagy egy regisztráció után 20% kedvezménnyel Brand Partneri árakon.

kozmetikum rendelés online

Rendelés leadás interneten keresztül e-katalógusból az ajánló linkemről katt. ide: Regisztráció nélkül katalógus áron szeretnék rendelni!

Az Oriflame rendelés menete regisztráció nélkül: Tegye az e-katalógusból a termékeket a kosárba és vigye végig a rendelési folyamatot. A szállításhoz meg kell adnia nevét, címét, telefonszámát, és hogy hová szeretné kérni a termékeket. Ezután megjelenik az ajánló nevem, mint szponzor. A rendelését azonnal bankkártyával is fizetheti, vagy készpénzben átvételkor.

Szeretne a katalógus áraiból még 20%-ot? A saját kódszám, azaz klubtagság elõnye: Nem csak a katalógus ajánlataiból rendelhet, hanem webes, online akciós ajánlatokból is. A termékeket 20% kedvezménnyel számlázza a rendszer. Emellett saját online ajánló linkkel is rendelkezhet, mellyel rendeléseket gyűjthet, ami fizet Önnek. Amennyiben ezt a lehetőséget választja, vegye fel velem a kapcsolatot, a szepsegesuzlet.hu oldalamon, hogy a további folyamatosan változó előnyökről tudjam tájékoztatni és segítsek abban, hogyan tud a 20% kedvezmény helyett még többet megtakarítani. katt. ide: Szeretném a 20% kedvezményt, és a további kedvezményes ajánlatokat!

Kapcsolat:

Gyura Anikó Brand Partner, független direktor - © Minden jog fenntartva | anioriteam.hu | 2023.

KÖVESSEN MÁS OLDALAIMON IS!