oriflame sikertörténet

Oriflame sikertörténet

Az Oriflame svéd kozmetikai vállalatot Robert és Jonas af Jochnic testvérpár és egy barátjuk, Bengt Hellsten, 1967-ben alapította Svédországban.

A saját vállalkozás mára már egy hatalmas, nemzetközi szépségipari vállalattá nőtte ki magát, a világ több mint 60 országában értékesíti termékeit, közvetlen értékesítési rendszeren keresztül. A lassan már 50 éves Oriflame életében a svéd filozófia, az ember és természet szeretete mindig nagyon fontos szerepet játszott.

Az Oriflame védjegye a svéd természet érintetlen szépsége ihlette kozmetikumok, és a természetesség. Mára több mint 950 termékkel büszkélkedhet, saját kutatási központtal rendelkezik, és mindent megtesz a környezet megóvása és fenntarthatósága érdekében. Világszerte mintegy 3,6 millió független szépségtanácsadó, ma már Brand Partner juttatja el a vásárlókhoz a természetes, innovatív, svéd szépségápolási termékek széles skáláját A vállalat éves árbevétele 1,5 milliárd euró.

Az Oriflame üzleti lehetõség minden olyan érdeklődőnek nyitva áll, akik mihamarabb pénzt szeretnének keresni befektetett idejükkel és munkájukkal, és akik készek megragadni a lehetõséget a személyes álmaik és céljaik elérése érdekében. Sokan megijednek elõször az értékesítés felmerülõ nehézségeitõl, de akik már kipróbálták, tudják, hogy a kozmetikumok ajánlása sikeres, szórakoztató és jövedelmezõ is lehet. Az értékesítés során sok új emberrel ismerkedhetünk meg, barátokra tehetünk szert, és pénzt is kereshetünk!Vissza

Oriflame sikertörténet

Legyen ez a történet az Ön siker története is! Csatlakozzon hozzánk!

Legyen a Brand Partnerünk! Kattintson a képre, és regisztráljon itt!

Kapcsolat:

Gyura Anikó Brand Partner, független direktor - © Minden jog fenntartva | anioriteam.hu | 2021.

KÖVESSEN MÁS OLDALAIMON IS!