oriflame fizetés

Oriflame fizetésimódok, költségek

Az Oriflame fizetésimódok az alábbiak szerint történhetnek, azaz hogyan tudjuk kifizetni a regisztráció után leadott rendeléseinket:

ORIFLAME RENDELÉSEKNÉL ELŐFORDULÓ PLUSZ KÖLTSÉGEK

-Egyszeri regisztrácós díj - csak új tagoknak első rendelésnél: 999ft

-Adminisztrációs díj: Nincs

-Szállítási díj postán maradó csomag esetén - (külön postaköltség nincs!): A szállítási díj 100 BP (Bónuszpont) értékű rendelés (kb. 20-22.000ft) alatt 999 Ft, ha a rendelés éréke eléri az 100 BP(Bónuszpont)-t nincs szállítási díj. (A cég a változtatás jogát folyamatosan fenntartja!)

-Házhoz szállítási díj - posta házhoz viszi - (külön postaköltség nincs!): A házhozszállítási díj 1599ft, 150BP rendelés elérése esetén házhozszállítási díj nincs.

ORIFLAME FIZETÉSIMÓDOK RENDELÉS LEADÁSNÁL

-Fizetés átvételkor készpénzben - (Új belépõnek az elsõ katalógus idõszakban csak készpénzes rendelésre van lehetõsége, azaz a csomagot átvételkor azonnal ki kell fizetni!)

-Csekkes fizetés - új regisztrált tagok első katalógus időszakban leadott rendelésénél nincs erre lehetőség. (Lásd. a továbbiakat a hivatalos Hitelszabályzatban foglaltak szerint!)

-Bankkártyás fizetés - interneten leadott rendeléseket, rendelés leadásnál azonnal internetes fizetésre alkalmas bankkártyával is kiegyenlíthetjük.

 • Figyelem, fontos tudnivaló bankkártyás fizetéseknél!!
 • A bankkártyás fizetési lehetõség már nem csak rendelés leadásoknál közvetlen elérhetõ, régebbi rendelést is kifizethető így!
 • A Fizetendõ összeg mindig az elmentett rendelés teljes összege, részösszeg nem fizethető ki bankkártyával!
 • Amennyiben a bank visszautasítja az elindított bankkártyás tranzakciót, számla nem készül a rendelésrõl, és az elindított rendelés törlõdik!
 • Amennyiben már lejárt tartozást fizet ki utólag bankkártyával plusz költséget számolhatnak fel!
 • -Fizetés átutalással - (Lásd a hivatalos leírást szerint!)

  Vissza

  Kapcsolat:

  Gyura Anikó Brand Partner, független direktor - © Minden jog fenntartva | anioriteam.hu | 2021.

  KÖVESSEN MÁS OLDALAIMON IS!