oriflame csomag

Oriflame csomag szállítás

Oriflame csomag szállítás - Oriflame rendelési csomagok kiszállítási módjai - postán maradó csomag és házhozszállítás díjai

Oriflame csomagszállítás az alábbi módokon történik:

RENDELÉS - POSTÁN MARADÓ CSOMAG

A Magyar Posta 2000 postahivatalába (és kijelölt Mol postapontra) minden csomagot, súlytól függetlenül 100 Bp (Bónuszpont) érték elérésekor és felette ingyenesen szállítással rendelhetjük. Ha a rendelés Bp (Bónuszpont) értéke nem éri el a 100 Bp értéket, a szállítási díj 999ft (mely esetenként egy megrendelhető "Joker" termékkel kiváltható. A postahivatalok listájából rendelés közben kiválasztható, a "szállítás választása" menüpontnál a számunkra legmegfelelõbb postahivatal.

- A kézbesítés idõpontjáról a rendelés elküldése utána a rendszer visszaigazolást küld a korábban megadott e-mail címre. A csomagokat a kézbesítéstõl számított 5 munkanapon belül át kell venni, 5 munkanap után az át nem vett csomagokat a postahivatal visszaküldi az Oriflame-nek.

-Rendelések postára érkezése elküldéstõl számítva általában 2-3 nap - (amennyiben a rendelés de.10 óra előtt van elküldve már másnap postán lehet a csomag)

-Az át nem vett csomag büntetési díjjal jár, mely 1000 Ft.

RENDELÉS HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

-Ha a rendelés 100 BP, vagy afelett, ingyenesen házhoz szállítja a posta

-100bp alatti rendelésnél 1599ft a díj, de kiváltható egy kijelölt Joker termék megrendelésével.

Vissza