Oriflame DSA


ORIFLAME, MINT A KÖZVETLEN ÉRTÉKESÍTÖK SZÖVETSÉGÉNEK TAGJAAz Oriflame tagja a Közvetlen Értékesítõk Szövetségének (DSA) azokban az országokban, amelyekben ez a szervezet megtalálható.
Továbbá tagja a Közvetlen Értékesítõk Szövetségei Világszervezetének (WFDSA) is. Az Oriflame a WFDSA tagjaként a világszervezet által megfogalmazott Etikai Kódex betartására elkötelezte magát. Az Etikai Kódex azon irányelvek gyûjteménye, melyek biztosítják, hogy a közvetlen értékesítésben tevékenykedõ vállalatok etikus és korrekt módon bánjanak az értékesítõikkel és a vevõikkel.
Vissza

ÉREZZE MAGÁT JÓL ÉS KERESSEN PÉNZT A WELLNESS BY ORIFLAME-MEL

Jelentkezzen Wellness tanácsadónak!

Fontos Önnek a saját, a családja, és környezetének az egészsége? A Wellness by Oriflame-mel csökkentheti és megtarthatja testsúlyát, jobban nézhet ki, javíthat közérzetén és egészségén és másoknak is segíthet.

Lapozza fel a Wellness by Oriflame katalógust!

A Wellness by Oriflame étrendkiegészítő termékekeket több mint 8 év kutatási munka eredményeként hozták létre. Az Wellness katalógusban megtalálható termékek hozzásegíthetik Önt és családját egy egészségesebb, teljes élethez. A táplálékkiegészítő termékeink a legmagasabb biztonsági és minőségi követelményeknek felelnek meg és a svédországi Igelosa-ban található Egészséges Életmód Kutatóközpontban kerültek kifejlesztésre.

Az Oriflame termékek különlegessége


Nincs még Oriflame tagsági kódja?

Kattintson a képre, és regisztráljon itt!
Megosztás